352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canım benimm aynı şeyleri biz de yaşadık bana da bitti bekleme beni dedi, yoruyormuşum onu daha çok...seni çok iyi anlıyorumm.. Ama daha sonra söylediklerinden pişman olduu. Biz onları anlıyoruz ama onlar bizi hiç anlamıyor gerçekten. Hatasını anlayacaktır üzme kendini diycem ama zor biliyorum. Sabırlı ol herşey hallolur.. Neden bu kadar üzüyorlar bizi hiç düşünmüyorlar ne halde olduğumuzu ilişkiyi bitirmeyi bile düşünebiliyorlar. Çok kızıyorum aslında ama birşey diyemiyorum içime atmaktan yoruldum artık

bende düşecektim 2 basamaklara ama babasının vefatından dolayı izin kullandı o yüzden siszden gerideyım yoksa aynıydık şu anda

üzülme canım çabucak geçer de sizde düşersiniz 10 gün sonra :) eşin nasıl oldu sahi en son kötüydü toparladı mı? biraz olsun hasret giderebildiniz mi?

Canım üzme kendini nişanlılıkta olur böyle seyler birde askerlik psikolojısı eklenince....en kısa zamanda konuşup tatlıya bağlarsınızinş. Merak etme..

Canımmmmm, nerdesin dünden beri ? aradı mı nişanlın ? offf yaa '' bitti '' ne demek , ama hepimiz eminiz ki bi anlık atar işte ..

canım oyle bitti demekle bitmez siz nişanlısınız.bizde haftasonu tartıştık 2 gün konuşmadık hiç ama barıştık ben düğün vardı düğün evindeydim hiç internete gitmeye fırsat bulamamıştım sonra bi baktım face ten mesaj yazmış dayanamadım aradım barıştık.sen üzme kendini bliyorum üzme desemde üzülürsün ama biteceğini düşünme bitmez o kadar kolay değil orda oldukları için zor.bana nişanlım barıştığımızda bir daha beni sensiz bırakma dedi yoksa burda kendime zarar veririm sensiz dedi.ki çok güçlüdür öyle normalde tartıştığımzda hiçböyle dememişti gerçekten askerde daha zor.arama imkanın varsa sen ara o senden bekliyordur

Canım benim iyi akşamlar. nasılsın? Ben daha yeni okudum olanlar:ı çok üzüldüm yaa :-( öyle sey mi olur bitti falan diye nişanlın belki de orada zor bir olay yaşadı anlatamadığı için böyle kötü bir sey söylemiştir. Canım sen moralini iyi tut inşallah her sey gönlünce yoluna girecek. Biz daha sizin düğün tarihinin günümü sayacagız öyle değıl mi
Buraya geldiğinde seni mutlu görmek istiyorm canım

kızlar benim eşim dediki ellerinde bi kagıt varmıs galiba onda terhis tarihi 9 mart yazıyor dedi tam 6 ay yani 11 eylülde gitti.bende 155 gün olarak sayıyorum şafağı :)

yok canım ben aramam artık.. saçma sapan sebepler bitti diyor.. ben 70 gündür onu idare etmeye çalışıyorum..Allah hayırlısını versin..arar aramaz ona kalmış napayım..

telefonuma 1 gün bir sapık dadandı diye benden telefon dökümlerini istedi..bende bana mı güvenmiyorsun dedim..olay orda başladı ve buraya kadar geldi.. bitti dedi itiraz etmedim..hakkını helal et diyebildim sadece.

pişman olur mu bilmiyorum canım..bu sefer kesin bitti geri döneceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun dedi..

Canım üzme kendini nişanlılıkta olur böyle seyler birde askerlik psikolojısı eklenince....en kısa zamanda konuşup tatlıya bağlarsınızinş. Merak etme..

inşallah canım..bende çok yoruldum ve daraldım..

Canımmmmm, nerdesin dünden beri ? aradı mı nişanlın ? offf yaa '' bitti '' ne demek , ama hepimiz eminiz ki bi anlık atar işte ..

canım keyfim yoktu giremedim.. nişanlımdan ses yok..onun için o kadar basitmiş demekki bitti diyince bitiyormuş..

yok canım ben aramam.. tel kullanıyor ama aramam..benim hiç bir kabahatim yok..neden bu derece kendimi ezdiriyorum..

valla zor bir askerlik dönemi geçirmiyor..keyfine düşkündür azcık zora gelince bana patlıyor..bu sefer çok kararlıydı...döneceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun dedi..hayırlısı demekten başka diyebilceğim bir şey yok..

Canım çok geç mış olsun. İnşallah oğlunun önemli bir şeyi yoktur...
Eşinin içeri tel girdirmesi iyi olmuş görüşmeler daha rahat olur

Canım yani şimdi hıc aramadı mi :-( ayy çok üzüldüm ben yaaa... İnşallah bir an önce bu sorunu çözersiniz her sey yoluna girer. Çünkü senin sevgine burada tanık oldum çok büyük inşallah nişanlın bir an önce hatasını anlar

yok canım aramadı.. en son gece msjlaşmıştık.. sevgimin büyük olması hiç bir işe yaramıyormuş demek ki..

Canım biz eşimle. 1,5yıl nişanlılıktan sonra ayrıldık çesıtli konular yüzünden 15 20 gn görüşmedik hiç sonra ailelerden habersiz barıştık ve evlendik nasip olayı...üzme kendini herseyin hayırlısı umarım sizin de bu son ayrılığınız olur nişanlın anlar hatasını bir an önce inş.aranızda sevgi olduğu sürece asarsınız bunları ben barjacagınız inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…