ahaaa herkes gitmiş.. koca sayfa bana kaldıyahu neden hepiniz aynı anda çıkıyorsunuz anlaşıyor musunuz napıyorsunuz
ben burdayim canim safagi attirmadan gitmiyorumm:)))
Iyi olmus canim sonra hem yer bulunmaz hem de fiyatlar artar..ama sen 12 gun oncesine de yaptir ne olur ne olmaz:)))
Gunaydin canimm
Günaydın....nasılasınız kızlar bugün?
ben iyiyim canimm calisinca zaman daha hizli geciyor :))) sen nasilsin?
Günaydın....nasılasınız kızlar bugün?
ahaaa herkes gitmiş.. koca sayfa bana kaldıyahu neden hepiniz aynı anda çıkıyorsunuz anlaşıyor musunuz napıyorsunuz
bende iyileşmeye çalışıyorum bi yandan da nişanlıma nazlanıyorum hastayım diye:)
gecmıs olsun canım askerde bıle nazlarımızı cekıyorlar
sağol canım.bana nazlanma annene nazlan diyor ben gelince bana naz yaparsın diyo:)sen nasılsın canım
canım şafağın 2 hanelere düşmüş darısı başıma:)
inşallah canım inşallah.. ben çok keyifsizim gece nişanlımla çok kötü tartıştık ve bana en son bitti dedi ve o saatten sonra bir daha hiç konuşmadık.. kıskançlığı yüzünden her şey problem olmaya başladı.. telefonuma takılan sapıklardan bile beni sorumlu tutuyor.. gece hiç uyumadım şimdi yatıyorum uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum.. belki de gerçekten bitti hiç bilemiyorum ama çok kötüyüm nefesim kesiliyor sanki..
inşallah canım inşallah.. ben çok keyifsizim gece nişanlımla çok kötü tartıştık ve bana en son bitti dedi ve o saatten sonra bir daha hiç konuşmadık.. kıskançlığı yüzünden her şey problem olmaya başladı.. telefonuma takılan sapıklardan bile beni sorumlu tutuyor.. gece hiç uyumadım şimdi yatıyorum uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum.. belki de gerçekten bitti hiç bilemiyorum ama çok kötüyüm nefesim kesiliyor sanki..
bende düşecektim 2 basamaklara ama babasının vefatından dolayı izin kullandı o yüzden siszden gerideyım yoksa aynıydık şu andamerhaba arkadaşlar nasılsınız? biz iki basamaklara düştük daha bir iyi oldum gibi :)
kıyamam ya bende zor adapte oldum eve gelmediği halde evde olsak kesinlikle daha zor olurdu Rabbim sabır versin kolaylık sağlasın yol gözleyen herkese:26: inş. şu surec daha hızlı gecer şimdi biz kasıma gün sayıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?