352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım şafağın 2 hanelere düşmüş darısı başıma:)

inşallah canım inşallah.. ben çok keyifsizim gece nişanlımla çok kötü tartıştık ve bana en son bitti dedi ve o saatten sonra bir daha hiç konuşmadık.. kıskançlığı yüzünden her şey problem olmaya başladı.. telefonuma takılan sapıklardan bile beni sorumlu tutuyor.. gece hiç uyumadım şimdi yatıyorum uyumaya çalışıyorum ama uyuyamıyorum.. belki de gerçekten bitti hiç bilemiyorum ama çok kötüyüm nefesim kesiliyor sanki..

cok uzuldum canım yaa onlarında ruh hallerı ıyıce degısıyor emınım oyle dedıgıne cok pısman olmustur oyle hemen bıtermı canım sacma sebeplerle sen sıkma canını sen aramayı desene varmı ulasabılcegın numara falan

Canım umarım tartışma sebebiniz aşılmayacak bir konu değildir. Ayrıca onlar orada çok daha hassaslar fazla tepki veriyorlar. muhtemelen nişanlın da farkına varmıştır. Öyle bir bitti demekle bitmez. Bu süreçler hem çok tatlı hem de stresli süreçler malesef. Birde askerlik olunca daha zor geçiyordur sizin için. Bizde nişanlılık sürecinde kıskançlık sebebiyle çooook zor zamanlar geçirdik ama şükür birlikteyiz şimdi. İnşallah arar nişanlın da içinin sıkıntısı da geçer.

canım ya üzme kendini olur öyle şeyler bence barışırsınız hem emin ol o pişman olmuştur bile

Son düzenleme:

Canımm senin şafağın ne güzel olmuş öyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…