352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kıyamam ya bende zor adapte oldum eve gelmediği halde evde olsak kesinlikle daha zor olurdu Rabbim sabır versin kolaylık sağlasın yol gözleyen herkese:26: inş. şu surec daha hızlı gecer şimdi biz kasıma gün sayıyoruz

Sağol canım benim hepimize kolaycacık geçiversin inş şimdi daha iyiyim teli sokmuş içeri:)şafak konusunda şanslıyız evet canım ben de kasıma saymaya başladım:)ayın kaçında gideceksin belli mi?

sağol canım faranjit olmuşum bugün doktora gittim bir sürü ilaç verdi.benim nişanlımda dağıtımda 7 gün izin kullanmıştı o yüzden canım

Sağol canım benim hepimize kolaycacık geçiversin inş şimdi daha iyiyim teli sokmuş içeri:)şafak konusunda şanslıyız evet canım ben de kasıma saymaya başladım:)ayın kaçında gideceksin belli mi?

Benimki de teli sokunca daha iyi oldum cnmm ya benim oğluş yine hasta ameliyat dedi dr geniz eti çok büyümüş o iyileşirse aslında 2 haftaya ankaraya gidicem oradan geçerim diyorum eşim ne zaman derse senin belli mi cnm ama sonu olur benim sanırım kasım sonu ... diğer hakkımızı da aralık sonu kullanırız ocak sonuda eşim gelir inş.

sağol canım faranjit olmuşum bugün doktora gittim bir sürü ilaç verdi.benim nişanlımda dağıtımda 7 gün izin kullanmıştı o yüzden canım

canım çok geçmiş olsun.. 2 gündür yokum buralarda.. herkes çökmüş yahu.. kızlar şafak kısalıyor daha iyi olmamız lazım

Çok gecmiş olsun canm çok üzüldüm. Rabbim tez zamanda şifa versin inş yaptıracak mısın ameliyatı şimdi beklyecekmisi.?biz 16sında düşünüyoruz bakalım şmdlk bide aralk14 gibi sonra eşim 5gün daha iznkulanaca sonra son1 ayı sayıcaz inş)

insallah canim destek olalim birbirimze atlatalim bu gunleri... yariladiktan sonra anlamadan gecer umarimm.. sonra da biletlerimizi alicaz zatenn hazirliklara baslariz:)))

sağol canım evet iyi olmak lazım ama artık bitkin düştüm sanırım askerimi de özledim bitermi

nişanlım çok büyük ihtimalle ocağın 29 unda teskere alacak yani o gün kışladan çıkmış olacak biletimi ayırt dedi bende bilet rezervasyonu yaptırdım o bile iyi hissettirdi..

geçmiş olsun canım ameliyat şartmı ilaçla falan iyileşmezmiymiş

nişanlım çok büyük ihtimalle ocağın 29 unda teskere alacak yani o gün kışladan çıkmış olacak biletimi ayırt dedi bende bilet rezervasyonu yaptırdım o bile iyi hissettirdi..

iyi yapmışsın canım benim nişanlım rahat yerde günde 2 saat nöbet tutuyor gececi gündüz uyuyor rahat olduğu halde çok sıkıldı hissediyorum biran önce bitsin artık gelsinler

canimm kizlari canlandiralim birazz herkes depresyonda ben de her an girmeye hazirm bi agliyorum bi guluyorum:) safagimiz atiyor kizlaaaarrr 1 gun daha eksilttik..

bu aralar kızlar dökülüyor yaa aman canım sen sakin ol bari.. biz nişanlımın dönüş bileti için 29 ocağa rezervasyon yaptırdık.. rezervasyon yaptırmak bile beni kendime getirdi sanki yarın geliyor

iyi yapmışsın canım benim nişanlım rahat yerde günde 2 saat nöbet tutuyor gececi gündüz uyuyor rahat olduğu halde çok sıkıldı hissediyorum biran önce bitsin artık gelsinler

gelecekler canım gelecekler.. bir daha hiiiç gitmeyecekler inşallah ..

ahaaa herkes gitmiş.. koca sayfa bana kaldı yahu neden hepiniz aynı anda çıkıyorsunuz anlaşıyor musunuz napıyorsunuz

bu aralar kızlar dökülüyor yaa aman canım sen sakin ol bari.. biz nişanlımın dönüş bileti için 29 ocağa rezervasyon yaptırdık.. rezervasyon yaptırmak bile beni kendime getirdi sanki yarın geliyor

Iyi olmus canim sonra hem yer bulunmaz hem de fiyatlar artar..ama sen 12 gun oncesine de yaptir ne olur ne olmaz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…