merhaba kızlar eşimi yolladım bugün inanılmaz zor geldi yeniden ayrılmak ilk ayrılık gibi....7 gün birlikteydik çok güzel vakit geçirdik öyle alıştık ki yanımızda olmasına bugün sarsıldık ikimizde...yeniden bi alışma süreci olacak gibi hayırlısıyla bitse su askerlik kavussak tamamen askerlerimize......
kıyamam ya bende zor adapte oldum eve gelmediği halde evde olsak kesinlikle daha zor olurdu Rabbim sabır versin kolaylık sağlasın yol gözleyen herkese:26: inş. şu surec daha hızlı gecer şimdi biz kasıma gün sayıyoruz
Geçmiş olsun canım.
eşimi dün akşam gönderdim çok hızlı geçti zaman, bundan sonrasınında böyle geçmesi umuduyla saymaya devam canım. Senin neden düşmedi benim eşim izne geldi o yüzden şubat 5de bitiyor
sağol canım faranjit olmuşum bugün doktora gittim bir sürü ilaç verdi.benim nişanlımda dağıtımda 7 gün izin kullanmıştı o yüzden canım
Sağol canım benim hepimize kolaycacık geçiversin inş şimdi daha iyiyim teli sokmuş içeri:)şafak konusunda şanslıyız evet canım ben de kasıma saymaya başladım:)ayın kaçında gideceksin belli mi?
sağol canım faranjit olmuşum bugün doktora gittim bir sürü ilaç verdi.benim nişanlımda dağıtımda 7 gün izin kullanmıştı o yüzden canım
Hayırlı akşamlar kızlar
Şafaklar 80 lere inmiş ne kadar güzel benimkide 80 leri görse
Benimki de teli sokunca daha iyi oldum cnmm ya benim oğluş yine hasta ameliyat dedi dr geniz eti çok büyümüş o iyileşirse aslında 2 haftaya ankaraya gidicem oradan geçerim diyorum eşim ne zaman dersesenin belli mi cnm ama sonu olur benim sanırım kasım sonu ... diğer hakkımızı da aralık sonu kullanırız ocak sonuda eşim gelir inş.
Geçmiş olsun cnmm tez şifa diliyorum....çabucak iyileş inş.
canım çok geçmiş olsun.. 2 gündür yokum buralarda.. herkes çökmüş yahu.. kızlar şafak kısalıyor daha iyi olmamız lazım
Ilk birkaç gün sıkıntılı geçecek gibi ama daha çabuk toparlanırım inş.ilk zamanlar gibi olmaz.....ben eşime öyle çok nazlanıyorum ki sanki asker o değil benim:)akşamdan beri gözlerim şişti yaya bide oğluma hissettirmesek için gizli gizli ağladım....inş bi gün bunları hatırlayıp gülücezz anı olarak kalacak hepsi bize:)bu arada mutlu son a gercekten az kaldı iki hafta sonra yarılmış olucaz süreyi
sağol canım evet iyi olmak lazım ama artık bitkin düştüm sanırım askerimi de özledim bitermi
Benimki de teli sokunca daha iyi oldum cnmm ya benim oğluş yine hasta ameliyat dedi dr geniz eti çok büyümüş o iyileşirse aslında 2 haftaya ankaraya gidicem oradan geçerim diyorum eşim ne zaman dersesenin belli mi cnm ama sonu olur benim sanırım kasım sonu ... diğer hakkımızı da aralık sonu kullanırız ocak sonuda eşim gelir inş.
hayırlı akşamlar canım.. inan 80 lere düştüğünde bile memnun olmuyorsun.. baksana bize hala depresyondayız
nişanlım çok büyük ihtimalle ocağın 29 unda teskere alacak yani o gün kışladan çıkmış olacak biletimi ayırt dedi bende bilet rezervasyonu yaptırdım o bile iyi hissettirdi..
canimm kizlari canlandiralim birazz herkes depresyondaben de her an girmeye hazirm bi agliyorum bi guluyorum:) safagimiz atiyor kizlaaaarrr 1 gun daha eksilttik..
iyi yapmışsın canım benim nişanlım rahat yerde günde 2 saat nöbet tutuyor gececi gündüz uyuyor rahat olduğu halde çok sıkıldı hissediyorum biran önce bitsin artık gelsinler
bu aralar kızlar dökülüyor yaaaman canım sen sakin ol bari.. biz nişanlımın dönüş bileti için 29 ocağa rezervasyon yaptırdık.. rezervasyon yaptırmak bile beni kendime getirdi sanki yarın geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?