352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

yok canım aramadı.. en son gece msjlaşmıştık.. sevgimin büyük olması hiç bir işe yaramıyormuş demek ki..

Canım inşallah bir an önce düzelir aranız nişanlın ile. Ama bazen böyle ayrılıklar daha iyi olur birliktelikler için daha sonrasında daha sıkı bağlıyor birbirine

canım sen daha iyi bilirsin senin suçun yoksa arama ama aradığında da alttan al eminim hatasını anlar en fazla 2gün sonra arar çünkü orda daha çok ihtiyaçları var bize.daha çok yalnızlar emin ol.aradığında bizede haber ver lütfen çok fazla üzme kendini

yok canım aramadı.. en son gece msjlaşmıştık.. sevgimin büyük olması hiç bir işe yaramıyormuş demek ki..

Canim simdi okudum cok uzuldum en kisa sure de atlatacaginizi nisanlinin stresine veriyorum saglikli dusunemiyor sanirim umarim hatasinianlar

evett çok şükür birazda olsa fabrika ayarlarına geri döndü

:) Daha iyi olur inşallah canım...

morfistan umarım şuan nişanlınla görüşüyorsundur ve halletmişsinizdir sorununuzu. Erkekler ayrılığı kaldıramıyor bence. Uzakta olunca duyguları mı yoğunlaşıyor onlar mı öyle zannediyor bilmiyorum ama kıskançlık falan zirve yapıyor. Normal hayatta rahata alışmış insanlar dediğin gibi ufak bir kısıtlanınca falan herşey bitiyor onlar için. Yinede içinde bulunduğu duruma verip alttan almak en iyisi. Onlar bunu yapamıyorlar içinde bulundukları duygusallıkla çünkü. Eminim çok emek vermişsinizdir bu ilişkiye...

KIzlarr iyi geceler.. Uzun dönemlerin terhis tarihleri de belli oldu bu arada 1 ocak 2014 .. Bizim hayaller suya düştü tabi ..

inşallah canım..desteğin için çok teşekkür ederim..

Canım inşallah bir an önce düzelir aranız nişanlın ile. Ama bazen böyle ayrılıklar daha iyi olur birliktelikler için daha sonrasında daha sıkı bağlıyor birbirine

inşallah öyle olur canım çok sağol desteğin için..

canım zaten ararsa konuyu uzatma niyetinde değilim..ben yine hiç bir şey olmamış gibi davranmaya hazırım.. ama bu yaptığı çok zoruma gidiyor..

Canim simdi okudum cok uzuldum en kisa sure de atlatacaginizi nisanlinin stresine veriyorum saglikli dusunemiyor sanirim umarim hatasinianlar

inşallah anlar canım..hayırlısı..

yok canım hala aramadı.. biraz inatçı bir süre hiç aramaz belkide ya da bundan sonra aslaa aramayabilirde..çok yoruldum..dualarınızı eksik etmeyin lütfen..

canım ya gerçekten arar çünkü orada okadar ihtiyaçları oluyorki bize hele arkadaşları falan karılarıyla nişanlılarıyla konuşunca o iyice anlayacak hatasını hatta ben bu msjı yazıyorumda belki aramıştır bile boşver SU AKAR YOLUNU BULUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…