yok canım aramadı.. en son gece msjlaşmıştık.. sevgimin büyük olması hiç bir işe yaramıyormuş demek ki..
yok canım ben aramam artık.. saçma sapan sebepler bitti diyor.. ben 70 gündür onu idare etmeye çalışıyorum..Allah hayırlısını versin..arar aramaz ona kalmış napayım..
telefonuma 1 gün bir sapık dadandı diye benden telefon dökümlerini istedi..bende bana mı güvenmiyorsun dedim..olay orda başladı ve buraya kadar geldi.. bitti dedi itiraz etmedim..hakkını helal et diyebildim sadece.
pişman olur mu bilmiyorum canım..bu sefer kesin bitti geri döneceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun dedi..
inşallah canım..bende çok yoruldum ve daraldım..
canım keyfim yoktu giremedim.. nişanlımdan ses yok..onun için o kadar basitmiş demekki bitti diyince bitiyormuş..
yok canım ben aramam.. tel kullanıyor ama aramam..benim hiç bir kabahatim yok..neden bu derece kendimi ezdiriyorum..
valla zor bir askerlik dönemi geçirmiyor..keyfine düşkündür azcık zora gelince bana patlıyor..bu sefer çok kararlıydı...döneceğimi düşünüyorsan yanılıyorsun dedi..hayırlısı demekten başka diyebilceğim bir şey yok..
yok canım aramadı.. en son gece msjlaşmıştık.. sevgimin büyük olması hiç bir işe yaramıyormuş demek ki..
Hepinize İyi geceler arkadaşlar...
evett çok şükür birazda olsa fabrika ayarlarına geri döndü
Hepinize İyi geceler arkadaşlar...
Canım biz eşimle. 1,5yıl nişanlılıktan sonra ayrıldık çesıtli konular yüzünden 15 20 gn görüşmedik hiç sonra ailelerden habersiz barıştık ve evlendik nasip olayı...üzme kendini herseyin hayırlısı umarım sizin de bu son ayrılığınız olur nişanlın anlar hatasını bir an önce inş.aranızda sevgi olduğu sürece asarsınız bunları ben barjacagınız inanıyorum
Canım inşallah bir an önce düzelir aranız nişanlın ile. Ama bazen böyle ayrılıklar daha iyi olur birliktelikler için daha sonrasında daha sıkı bağlıyor birbirine
canım sen daha iyi bilirsin senin suçun yoksa arama ama aradığında da alttan al eminim hatasını anlar en fazla 2gün sonra arar çünkü orda daha çok ihtiyaçları var bize.daha çok yalnızlar emin ol.aradığında bizede haber ver lütfen çok fazla üzme kendini
Canim simdi okudum cok uzuldum en kisa sure de atlatacaginizi nisanlinin stresine veriyorum saglikli dusunemiyor sanirim umarim hatasinianlar
:) Daha iyi olur inşallah canım...
morfistan umarım şuan nişanlınla görüşüyorsundur ve halletmişsinizdir sorununuzu. Erkekler ayrılığı kaldıramıyor bence. Uzakta olunca duyguları mı yoğunlaşıyor onlar mı öyle zannediyor bilmiyorum ama kıskançlık falan zirve yapıyor. Normal hayatta rahata alışmış insanlar dediğin gibi ufak bir kısıtlanınca falan herşey bitiyor onlar için. Yinede içinde bulunduğu duruma verip alttan almak en iyisi. Onlar bunu yapamıyorlar içinde bulundukları duygusallıkla çünkü. Eminim çok emek vermişsinizdir bu ilişkiye...
yok canım hala aramadı.. biraz inatçı bir süre hiç aramaz belkide ya da bundan sonra aslaa aramayabilirde..çok yoruldum..dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
Iyi geceler nasilsin canim ?
canım emir nasıl iyileşti mi biraz?Iyi geceler nasilsin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?