hoşgeldin canım
Fena sayılmaz. Burada -10 lara düşmedikçe sıcak sayılıyor :)
-10lara düşmek mi o da nebiz burada hâlâ yazlık t shirt giyiyoruz desem nadiren geceleri ince bir hırka almaya başladık desem :-D
-10 derken o sıcak değerlerden biri kışın -25 falan bazen daha fazla görebiliyoruz :) biliyorum canım. Eşimde mersin de ben üşüyorum derken o terliyorum diyor:)
-10 derken o sıcak değerlerden biri kışın -25 falan bazen daha fazla görebiliyoruz :) biliyorum canım. Eşimde mersin de ben üşüyorum derken o terliyorum diyor:)
Ben kışın en soğuk aylarında -5i falan görürüm :-D dahasıni henüz yaşamadım... Eşin şimdi mersin'de mi yakınmış. Buraya kırk beş dakika falan mersin
Aslende erzurumlu muydun canım sen, yoksa iş için mi orada yaşıyorsun?
Aslende erzurumlu muydun canım sen, yoksa iş için mi orada yaşıyorsun?
Adananın eksilere düştüğünü bilmiyordum. Evet canım tarsusta. orası daha yakın bildiğim kadarıyla. Erzurumluyum Giresunda yaşıyoruz
bu arada eşimin adı Hanifi erzurumun plaka kodu 25. nickini her gördüğümde benim olsa bu kadar olur diyorum :)
Tarsus yirmi dakika canımen fazla yarım saat olur yani... Adana sizin -25lere düştüğünüz zaman ancak düşüyor eksiye
ne güzel yaaHımm anladım canım yazın Erzurumda kışın oralarda olmak lazım sanırım :)
Biliyorum canım çok yakın arkadaşım Adanalı. Yazın uykuyu unutuyorum diyordu.Aynen canım öyle yapmak lazım... Kışın pek nadir çok üşünür burada ama yazı felaket sıcak geçer :-(
Iyi akşamlar kızlar yine pek bi sakin burası
Biliyorum canım çok yakın arkadaşım Adanalı. Yazın uykuyu unutuyorum diyordu.
iyi akşamlar. evet kimseler yok bayramdan beri
Evet canım yazın uyku falan çok zor gerçekten :-(
Ve evet sayfamız çok sessiz artıkgündüz de böyle akşam da anlamadım ne oldu bir den herkese
Allah kolaylık versin size canım. Herkesin hayatında güzel şeyler oluyordur da buraya uğrayamıyorlardır inşallah. Morfistanı çok merak ediyorum aslında ama hiç gözükmedi.
Sağol canım. İnşallah herkesin hayatında iyi olumlu şeyler oluyordur. Evet canım ben de çok merak ettim. Kesinlikle gelirdi ama gelmedi bugün hıc :-( inşallah nişanlısı ile arası bir an önce düzelir
inşallahzor ve tehlikeli zamanlar herkes kolay atlatsın.. bu arada bir gün daha bitmiş :)
iyi geceler kizlaarrr geldim safagi attirdim gidiyorum:)) opuyorum siziiii
Amin canım inşallah herkes kolay atlatır. Çünkü bir ilişkide uzak olmak zor bunun yanında böyle askeriye gibi bir ortam olunca daha da zor oluyor malesef :-( evet canım şükürler olsun bir gün daha bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?