Evet gerçekten öyle. Ayrılık ilişki için büyük imtihan. Askerlik iki kere imtihan. Hele içine girince ne kadar saçma sapan bir sistemmiş onu anladım. Hem oradakilerin hem yakınlarının sinirini bozuyor :)
Aynen canım aynen çok garip ve gereksiz bir sistem içingirincemevla hepimize sabır versin inşallah şu süre içerisinde :-D
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım. Sana daha çok versin inşallah...[/QUOTE
Amiiiiiinn canım
İyi geceler canım biz de seni örtük desen tek şafağı atıp gidiyorsun bizleri unutuyorsun san:ki burada :-(
Günaydın bugün nasılsınız?
Gunaydin canim ben iyiyim sen nasilsin?
Gunaydin canimmm:) unutmuyorum da ben girincr kimse olmuyor cikiyorum ben de simdi de sen yoksun :))
Günaydın bugün nasılsınız?
Günaydın canımiyiyim şükür ben şafağı eksikltiyoruz... Sen nasılsın canım?
Bende iyiyim teşekkür ederim canım.Sen evlimiydin canım? uzun dönem sizin ama kısalması size yaradı demi hadi hayırlısı size:)
Yok canım ben evli değilim. Erkek arkadaşım askerde... Yok bizi etkilemedi kısalma. Zaten 12 ay yapıyordu astekler. O normal erlerin 15 aydan 12 aya düştü canım
Kızlar nasılsınız? Nerdesiniiizzz...Yine kimse yok burda
Kızlar nasılsınız? Nerdesiniiizzz...Yine kimse yok burda
Hiçbirimizi etkilemedi yani :) sizinde tez zamanda düğününüzü duyarız inşallah...
Merhaba arkadaşlar.. nişanlım bugün aradı ve konuştuk.. çok şükür sorunumuzu hallettik.. Allah o endişeyi, o durumu düşmanıma bile yaşatmasın çok beter 2 gün geçirdim.. neyse ki herşey tatlıya bağlandı.. hepinize desteğiniz için yanımda olduğunuz için çooook teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?