352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Evet gerçekten öyle. Ayrılık ilişki için büyük imtihan. Askerlik iki kere imtihan. Hele içine girince ne kadar saçma sapan bir sistemmiş onu anladım. Hem oradakilerin hem yakınlarının sinirini bozuyor :)

Aynen canım aynen çok garip ve gereksiz bir sistem içingirince mevla hepimize sabır versin inşallah şu süre içerisinde :-D

kızlar uzun süredir giremiyordum malum dersler :)) eski mesajlari da okuyamadim . askerm içeri telefon sokmuş olsa da ben bu sayfaya giremeyinçe eksiklik hissediyorum :))bu arada artık kapris düzeyi oyle yükseldiki kaldıramama başladım artık iyi değildik ama sonunda kadının fndi erkeği yendi :))

Bende iyiyim teşekkür ederim canım.Sen evlimiydin canım? uzun dönem sizin ama kısalması size yaradı demi hadi hayırlısı size:)

Yok canım ben evli değilim. Erkek arkadaşım askerde... Yok bizi etkilemedi kısalma. Zaten 12 ay yapıyordu astekler. O normal erlerin 15 aydan 12 aya düştü canım

Yok canım ben evli değilim. Erkek arkadaşım askerde... Yok bizi etkilemedi kısalma. Zaten 12 ay yapıyordu astekler. O normal erlerin 15 aydan 12 aya düştü canım

Hiçbirimizi etkilemedi yani :) sizinde tez zamanda düğününüzü duyarız inşallah...

Merhaba arkadaşlar.. nişanlım bugün aradı ve konuştuk.. çok şükür sorunumuzu hallettik.. Allah o endişeyi, o durumu düşmanıma bile yaşatmasın çok beter 2 gün geçirdim.. neyse ki herşey tatlıya bağlandı.. hepinize desteğiniz için yanımda olduğunuz için çooook teşekkür ederim..

Canım gözünüz aydın allah nazarlardan saklasin canım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…