352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canim benim cok sevindimm:)

çok teşekkür ederim canım.. çok şükür bunu atlattık.. askerlik bitene kadar daha neler yaşayacağız kim bilir :44:bu askerlik psikolojisi ne beter bir şeymiş

omrunden kac sene gitti walla. gitmeden once stres askere gidince daha cok stres... bitsin artik bana yetti.. Gelince bunlarin acisini cikaricaz ama :)))

çok sevindim canım gözün aydın olsun...

canım çok sevindim senin adına:)inşallah böyle tatsızlıklar yaşamazsınız bir daha.

canım çoook teşekkür ederim.. inşallah yaşamayız Allah kimselere de yaşatmasın..

omrunden kac sene gitti walla. gitmeden once stres askere gidince daha cok stres... bitsin artik bana yetti.. Gelince bunlarin acisini cikaricaz ama :)))

öyle valla şu 3 ay nasıl geçecek iyice kara kara düşünmeye başladım

çok sevindim canım gözün aydın olsun...

sağol canım destekleriniz için çok teşekkür ederim..

slm canım nasılsın bakalım

selam canım.. çok şükür bugün saat 3 buçuk itibariyle çok daha iyiyim.. o geçen 2 buçuk gün yüzünden ömrümden ömür gitti.. neyse ki beyefendi daha fazla beklemeden aradı.. askerlik bitene kadar dişimi sıkacağım hele bi gelsin çok fena intikam alacağım

canim ne oldu ben bi kaç gündür giremedim

canim ne oldu ben bi kaç gündür giremedim

canım saçma sapan bir sebep yüzünden nişanlım 2 buçuk günlüğüne benden ayrılmıştı bugün aradı.. bende o psikolojiyle 2 gündür giremiyordum şimdi geldim arkadaşlar merak etmiş son durumu anlatıyorum

Canım allah neşeni bozmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…