Canım gözünüz aydınallah nazarlardan saklasin canım :13:
kızlar agustosta gidenler 353 donem olmuyorlarmı ben topigi bulamadım
bilgisi olanlar yazsın lutfen
:
canım ben geldim sen burada misin,
Merhaba arkadaşlar.. nişanlım bugün aradı ve konuştuk.. çok şükür sorunumuzu hallettik.. Allah o endişeyi, o durumu düşmanıma bile yaşatmasın çok beter 2 gün geçirdim.. neyse ki herşey tatlıya bağlandı.. hepinize desteğiniz için yanımda olduğunuz için çooook teşekkür ederim..
canim benim cok sevindimm:)
canım çoook teşekkür ederim.. Allah kimseye yaşatmasınneyse ki tatlıya bağlandı..
kızlar agustosta gidenler 353 donem olmuyorlarmı ben topigi bulamadım
bilgisi olanlar yazsın lutfen
çok teşekkür ederim canım.. çok şükür bunu atlattık.. askerlik bitene kadar daha neler yaşayacağız kim bilir :44:bu askerlik psikolojisi ne beter bir şeymiş
çok teşekkür ederim canım.. çok şükür bunu atlattık.. askerlik bitene kadar daha neler yaşayacağız kim bilir :44:bu askerlik psikolojisi ne beter bir şeymiş
Merhaba arkadaşlar.. nişanlım bugün aradı ve konuştuk.. çok şükür sorunumuzu hallettik.. Allah o endişeyi, o durumu düşmanıma bile yaşatmasın çok beter 2 gün geçirdim.. neyse ki herşey tatlıya bağlandı.. hepinize desteğiniz için yanımda olduğunuz için çooook teşekkür ederim..
canım çok sevindim senin adına:)inşallah böyle tatsızlıklar yaşamazsınız bir daha.
omrunden kac sene gitti walla. gitmeden once stres askere gidince daha cok stres... bitsin artik bana yetti.. Gelince bunlarin acisini cikaricaz ama :)))
çok sevindim canım gözün aydın olsun...
slm canım nasılsın bakalım
canim ne oldu ben bi kaç gündür giremedimselam canım.. çok şükür bugün saat 3 buçuk itibariyle çok daha iyiyim..o geçen 2 buçuk gün yüzünden ömrümden ömür gitti.. neyse ki beyefendi daha fazla beklemeden aradı.. askerlik bitene kadardişimi sıkacağım hele bi gelsin çok fena intikam alacağım
canim ne oldu ben bi kaç gündür giremedim
canım saçma sapan bir sebep yüzünden nişanlım 2 buçuk günlüğüne benden ayrılmıştı bugün aradı.. bende o psikolojiyle 2 gündür giremiyordum şimdi geldim arkadaşlar merak etmiş son durumu anlatıyorum
Canım allah neşeni bozmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?