- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Benim güneşim sizden on gün sonra doğacak olsada heyecanınıza ortak olurum bende..düşüncesi bile heyecanlı görücem sizi o zamantabi bizdende acı acı çıkacak on günlük izin
çok iyi demiş..askere kızları alsaydılar bizler onlar kadar naz yapamazdık haa
Oyyy sağolsın canım ben burda çok güzel arkadaslar edindim iyi ki varsınız iyi ki burdayız:13:
biz heralde komutanlara trip yapardık askerliğimiz de bitmezdi:)
Saçma sapan seyler ama can sıkmaya yetiyor canım eşim askerde olmasa takmam hayatta ama bu durumda kaldıramıyorumbu arada bizimkiler bu hafta ayrı günlerde çıkacaklarmmş çarşıya yakınıyor benimki erkan yok bu hafta diye )
hakkınızda hayırlısı olsun canım gayet iyi bir zaman uzatmanın anlamı yok bizde 10 ayda nişanlandık
çok iyi demiş..askere kızları alsaydılar bizler onlar kadar naz yapamazdık haa
Bitsin istemem hemen evlenme gibi bir niyetim de yok ama bir şeyler kesinleşse iyi olacak. Ona bıraktım artık, hayırlısı neyse o olsun.
Ben fazlasını yapardım herhaldeHayatta bir sefer sonra tüm nazı kaprisi biz yapacağız :)
Hadi ya benim ki de uzulmustur 4lu iyi takiliyorlardi mangal sefalarinin resmini gordum zaten gezecek yerleride yok yazik yabu arada iki bayan komutanlari var duydun mu ben cok gulmustum anlatimlarinda
Bence o kadar kadının olduğu yerde kavga eksik olmazdı. :) Ben uyudum neden ışığı açtın, ben orda telefonla konuşuyordum sen neden geldin, nöbeti neden bana yazdın da öbürüne yazmadım vs vs
Sahsen kendi adima ki sizler daha fazla yukleniyorsunuz onlardan daha fazla stresteyiz bizde onlarla askerlikteyiz esim ben kadar takmiyorarada son uzayan 10gun muhabbetinde yerime sen yap diyip duruyor;@)
Az önce telde dedim yarın netten görüşelim özledim diye daha Pazartesi ayrıldık diyor adam bi de çok mu rahatım ne diye ekliyor gelde bozulmaSahsen kendi adima ki sizler daha fazla yukleniyorsunuz onlardan daha fazla stresteyiz bizde onlarla askerlikteyiz esim ben kadar takmiyorarada son uzayan 10gun muhabbetinde yerime sen yap diyip duruyor;@)
O gün askeliğimi unuttum valla demişti benimkimangal yaparkençok seviyo o dörtlüyü.resimlerini filan göstermişti bana da...ciddi misin bayan komuttan hee bu saatt kahkaha atıcım olmıcak o değil de benimki bana hiç anlatmıyor kesin kıskanır sorun ederim filan diye düşünmüştür eşin mi söyledi sana bi yerde filan mı okudun hala bu moddaymm
Bende bazen eşime öyle diyorum. Bende çok daralıyorum bunalıyorum. dediğin gibi bazen kendi ailemin iyi niyetli hareketlerine bile tahammül edemiyorum. Birde ona alttan alan ben oluyorum. Ama yine de kıyamıyorum. Bunaldığını yorulduğunu düşünüp Afff çekip oturuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?