352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Hadi ya benim ki de uzulmustur 4lu iyi takiliyorlardi mangal sefalarinin resmini gordum zaten gezecek yerleride yok yazik ya bu arada iki bayan komutanlari var duydun mu ben cok gulmustumanlatimlarinda

Sahsen kendi adima ki sizler daha fazla yukleniyorsunuz onlardan daha fazla stresteyiz bizde onlarla askerlikteyiz esim ben kadar takmiyor arada son uzayan 10gun muhabbetinde yerime sen yap diyip duruyor;@)

Hadi ya benim ki de uzulmustur 4lu iyi takiliyorlardi mangal sefalarinin resmini gordum zaten gezecek yerleride yok yazik ya bu arada iki bayan komutanlari var duydun mu ben cok gulmustumanlatimlarinda

O gün askeliğimi unuttum valla demişti benimkimangal yaparkençok seviyo o dörtlüyü.resimlerini filan göstermişti bana da...ciddi misin bayan komuttan hee bu saatt kahkaha atıcım olmıcak o değil de benimki bana hiç anlatmıyor kesin kıskanır sorun ederim filan diye düşünmüştüreşin mi söyledi sana bi yerde filan mı okudunhala bu moddaymm

Bence o kadar kadının olduğu yerde kavga eksik olmazdı. :) Ben uyudum neden ışığı açtın, ben orda telefonla konuşuyordum sen neden geldin, nöbeti neden bana yazdın da öbürüne yazmadım vs vs

bencede öyle olurdu aman iyiki yok kızlara askerlik zaten olsaydıda nişanlım beni beklermiydi bilmem:)

Sahsen kendi adima ki sizler daha fazla yukleniyorsunuz onlardan daha fazla stresteyiz bizde onlarla askerlikteyiz esim ben kadar takmiyor arada son uzayan 10gun muhabbetinde yerime sen yap diyip duruyor;@)

Bende bazen eşime öyle diyorum. Bende çok daralıyorum bunalıyorum. dediğin gibi bazen kendi ailemin iyi niyetli hareketlerine bile tahammül edemiyorum. Birde ona alttan alan ben oluyorum. Ama yine de kıyamıyorum. Bunaldığını yorulduğunu düşünüp Afff çekip oturuyorum..

Az önce telde dedim yarın netten görüşelim özledim diye daha Pazartesi ayrıldık diyor adam bi de çok mu rahatım ne diye ekliyor gelde bozulma

kızlar şimdi askerlik eğer izin kullanılarsamı 30 ocak kullanmazarsamı 30 ocakta bitiyor ben anlamadım

Ya birlikteydik ya diger arkadaslarinin esiyle agzindan kacirdi arkadaslari bizde bozulduk 40yasindan fazla falan diyorlar:):)dunde bnmkini cagirmis sikayetini soyluyormus ne iyi gelir diye demis sivilde saglikci degildim anlamam komutanm diye kiskanilcak durum yok diyip konuyu kapattlar CNm o zaman

Kızlar ben kaçıyorum anneme gidicem yarın erken kalkmam lazım cümleden iyi gecelr rüyalarımizda askerlerimizi görmemiz dileğiyle...Allah a emanet olun(

Melegiz valla seni o kadar cok anliyor um ki cok ortak noktamiz var bn bazen sabirli olamiyorum patliyirum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…