352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ben hep diyordum inşallah sevdiğim beni kıskanır öyle biri çıkar karşıma diye.. Allah cezamı verdi

Kızlar şimdi kapattık eşimle telefonu ya uyutmamış adam günahını almışım boşuna biraz sitem ettim rahatladım vallabiz konuşurken burda muhabbet baya ilerlemiş ne güzel bugün herkes burda hemen hemen...kızlar su kıskançlık ve değişme konusunda acaba diyorum benim eşimde mi var bi sıkıntı sizin yazdıklarınızı okudukça benım ki daha bi melek oldu askere gidince sağolsun) ama varya bende onu üzmeyeceğim diye acayip uğraşıyorum o da bana diyor sen beni yollayınca melek oldun diye

amann canım kış iyice gelmeye başladı çok çok dikkat et...

99 kalınca buraya yazacağım dedim o güne kadar tuttum kendimi :) ama bir fırsat olmadı . Nasılsınız kızlar?

Hosgeldin CNm erkekleri cekistirme Gecesi morfistan CNm kiskanclik herkeste var sanirim ama senin ki abartmis ins normale doner 3ay sabir sana bolll sabir

eşine kocaman bir maaşallahhh diyorum bende sırf üzmemek için 70 küsür gündür ağzımı açmıyorum ama benimki yine bir yerlerden bir şeyler buluyor.. geldiğinde en fazla 3 gün idare ederim sonra benim süpürge çıkar ortaya

KIzlaar ben geldimm uzun zamandan sonra bir canlilik gelmis buraya:)) hepiniz burdasiniz ne guzel. Yazdiklarinizi okudum gulsem mi aglasam mi bilemedim.. :) Kimse sorun yasamaz umarim bundan sonra. uzulmeyelim artik( Herkes coook mutlu olsun:)

Hosgeldin cnmm Amin ins herkes Mutlu olsun kavgalar tuz biber olsun

ben hep diyordum inşallah sevdiğim beni kıskanır öyle biri çıkar karşıma diye.. Allah cezamı verdi
"Hayırlısı" ekle bundan sonra dualarına :) Yok ceza değildir inşallah kıymetini iyice bil diyedir belki :)

99 kalınca buraya yazacağım dedim o güne kadar tuttum kendimi :) ama bir fırsat olmadı . Nasılsınız kızlar?
hoşgeldin canım. gözün aydın olsun birde 99dan da düşmüşsünüz:)

Başını okurken senin sayendedir diyecektim sonuna eklemişsin canım :) Benim eşimde bazı hatalarını farketti aslında orada ama hep rahata alışmışlar çocukluktan çok çabuk bunalıyor. Sürekli ilgi bekliyor. Bende iyice anaç oldum iki çocuk büyütüyorum nazlarıyla oynuyorum bu ara :)

Masallah CNm cok taktir ettim esini ... Karsilikli meleksiniz cnmm senin sabrin sevgin esine de yansiyordur masallah

Hoş bulduk canım :) Bittiği günleri de görsek inşallah

Nişanlıyken bi başka zor kıskançlık benim eşimde böyleydi bir zamanlar ailemle gittiğim yerlere bile karışır bir çoğunu engellerdi adımımın hesabını verdiğim çok. Oldu ama işler değişti şimdi rahatım..canım birde düğün hazırlıkları var bol bol kullan o süpürgeyi her fırsatta tabiii kıyabilirsen)

maşalah canım nazar değmesin.bende nişanlımla konuştum şimdi komutanın yanındaymış fırsat bulamıyormuş bende günahını aldım diyorum komutanmı önemli benmi gitme diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…