99 kalınca buraya yazacağım dedim o güne kadar tuttum kendimi :) ama bir fırsat olmadı . Nasılsınız kızlar?
Uzakta olunca erkek sinekten kıskanıyorlar. Sabır canım geçici bir süre şükür. Ben kıskançlık yüzünden bir dönem öğretmenler odasının kapısından girmedim. Otobüsle eve dönsem niye o kalabalık otobüse biniyorsun, yürüsem ne diye yürüyorsun dedi. Çıldırttı. Sonra yan yana gelince ve ne kadar bunaldığımı anlayınca öyle bir rahat oldu ki bazen niye kıskanmıyor kıskansın diye bile düşündüm :) :) Ortaları yok galiba.
Hoşgeldin canım. Mutu olsun evet herkes:)
ooo canım hoş geldin.. ben iyiyim sen nasılsın??
Şükür valla canım uğraşıp duruyorum. Bünye zayıf ya benim buluttan nem kaparım iş ve hastalık ikilemindeyim devamlı. Kendime dedim çifte düştük mü yazıcam diye neden böyle bir şey yaptıysam
Hosbulduk canimm. nasilsin?? benm gibi sizde dolusunuz sanirim:)) cok bunaldim ben artikk
99 kalınca buraya yazacağım dedim o güne kadar tuttum kendimi :) ama bir fırsat olmadı . Nasılsınız kızlar?
Kızlar şimdi kapattık eşimle telefonu ya uyutmamış adam günahını almışım boşuna biraz sitem ettim rahatladım vallabiz konuşurken burda muhabbet baya ilerlemiş ne güzel bugün herkes burda hemen hemen...kızlar su kıskançlık ve değişme konusunda acaba diyorum benim eşimde mi var bi sıkıntı sizin yazdıklarınızı okudukça benım ki daha bi melek oldu askere gidince sağolsun ) ama varya bende onu üzmeyeceğim diye acayip uğraşıyorum o da bana diyor sen beni yollayınca melek oldun diye
KIzlaar ben geldimm uzun zamandan sonra bir canlilik gelmis buraya:)) hepiniz burdasiniz ne guzel. Yazdiklarinizi okudum gulsem mi aglasam mi bilemedim.. :) Kimse sorun yasamaz umarim bundan sonra. uzulmeyelim artik( Herkes coook mutlu olsun:)
"Hayırlısı" ekle bundan sonra dualarına :) Yok ceza değildir inşallah kıymetini iyice bil diyedir belki :)ben hep diyordum inşallah sevdiğim beni kıskanır öyle biri çıkar karşıma diye.. Allah cezamı verdi
hoşgeldin canım. gözün aydın olsun birde 99dan da düşmüşsünüz:)99 kalınca buraya yazacağım dedim o güne kadar tuttum kendimi :) ama bir fırsat olmadı . Nasılsınız kızlar?
Kızlar şimdi kapattık eşimle telefonu ya uyutmamış adam günahını almışım boşuna biraz sitem ettim rahatladım vallabiz konuşurken burda muhabbet baya ilerlemiş ne güzel bugün herkes burda hemen hemen...kızlar su kıskançlık ve değişme konusunda acaba diyorum benim eşimde mi var bi sıkıntı sizin yazdıklarınızı okudukça benım ki daha bi melek oldu askere gidince sağolsun ) ama varya bende onu üzmeyeceğim diye acayip uğraşıyorum o da bana diyor sen beni yollayınca melek oldun diye
amann canım kış iyice gelmeye başladı çok çok dikkat et...
"Hayırlısı" ekle bundan sonra dualarına :) Yok ceza değildir inşallah kıymetini iyice bil diyedir belki :)
hoşgeldin canım. gözün aydın olsun birde 99dan da düşmüşsünüz:)
Başını okurken senin sayendedir diyecektim sonuna eklemişsin canım :) Benim eşimde bazı hatalarını farketti aslında orada ama hep rahata alışmışlar çocukluktan çok çabuk bunalıyor. Sürekli ilgi bekliyor. Bende iyice anaç oldum iki çocuk büyütüyorum nazlarıyla oynuyorum bu ara :)
Hosgeldin CNm erkekleri cekistirme Gecesimorfistan CNm kiskanclik herkeste var sanirim ama senin ki abartmis ins normale doner 3ay sabir sana bolll sabir
eşine kocaman bir maaşallahhh diyorumbende sırf üzmemek için 70 küsür gündür ağzımı açmıyorum ama benimki yine bir yerlerden bir şeyler buluyor.. geldiğinde en fazla 3 gün idare ederim sonra benim süpürge çıkar ortaya
Kışı hiç sevmem normalde ama inanır mısın kış geldi diye seviniyorum. Bir an önce ocak olsun :)
Hoş bulduk canım :) Bittiği günleri de görsek inşallah
Hoş bulduk canım :) Bittiği günleri de görsek inşallah
Ins cnmm gorecegiz safak Doğan Güneş olacagi vakit dibine vuralim o gece burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?