kızlar şimdi askerlik eğer izin kullanılarsamı 30 ocak kullanmazarsamı 30 ocakta bitiyor ben anlamadım
Az önce telde dedim yarın netten görüşelim özledim diye daha Pazartesi ayrıldık diyor adam bi de çok mu rahatım ne diye ekliyor gelde bozulma
Ya birlikteydik ya diger arkadaslarinin esiyle agzindan kacirdi arkadaslari bizde bozulduk 40yasindan fazla falan diyorlar:):)dunde bnmkini cagirmis sikayetini soyluyormus ne iyi gelir diye demis sivilde saglikci degildim anlamam komutanm diye kiskanilcak durum yok diyip konuyu kapattlar CNm o zaman
canım hesap şöyle oluyormuş. 6 aydan sevk günü 12 ağustosta başladığından 12 şubatta bitiyor. (askerlik hesabında 31 günlük ayda bir ay 28 günlük ayda bir ay sayılıyormuş. Gün hesabı değil) 12 şubattan da kullanılmayan izni ve yol iznini çıkarınca terhis günü çıkıyor. (muş)kızlar şimdi askerlik eğer izin kullanılarsamı 30 ocak kullanmazarsamı 30 ocakta bitiyor ben anlamadım
Cvp yazmadan gidemedim çok komik bunlar ya dur ben benimki nin ağzını arıyayım yarın)sen gittiğinde başka bir arkadasıda mı çıkmıştı canım izne sen tanıştın mı eşiyle
canım hesap şöyle oluyormuş. 6 aydan sevk günü 12 ağustosta başladığından 12 şubatta bitiyor. (askerlik hesabında 31 günlük ayda bir ay 28 günlük ayda bir ay sayılıyormuş. Gün hesabı değil) 12 şubattan da kullanılmayan izni ve yol iznini çıkarınca terhis günü çıkıyor. (muş)
canım bildiğim kadarıyla izin kullanmayanlar verilen yol iznine göre terhis tarihleri değişiyormuş.. mesela benim nişanlımın 2 gün yol izni olduğu için 29 ocakta çıkacak gibi görünüyor..yol izni 3 gün olanlar 28 ocakta çıkacaklar..yol izni 1 gün olanlarda 30 ocakta çıkıyorlarmış..
Melegiz valla seni o kadar cok anliyor um ki cok ortak noktamiz var bn bazen sabirli olamiyorum patliyirum ;(
sen gidecekmisin canım ziyarete karar verdinmi ben çok kararsızım
Hala belirsiz aslında. Siz izin mi kullanmıştınız?karışık yani son günlere kadar net birşey bilemeyeceğiz anladığım ama en erken 6 şubatta gelir büyük ihtimal
Evet tanistik Senden iyi olmasin cok iyi birisiydi birlikte takildik CNm bizim arabada Kirikkale de ya piknige gittik okey oynamaya falan guzeldibirde baskasindan dinlemek askerligi en azindan bnm esim cogunlukla yatarak askerlik yapiyormus bna birde trip atiyor senin esinin de bolca kulagi cinladi
Çok fena kıskandım ilk biz tanıacaktı ama yaa(benim kıskançlığın derecesi bu iste )neyse bakalım inşaallah bi gün üçümüz oturur muhabbet ederiz artık )benimki napıyormus iyiyim diyor ama nasıl anlattılar merak ettim
Muhabbet sardı uyucam kapatamıyorum neti
Uzun zamandır böyle muhabbet olmamıştı ama :)Muhabbet sardı uyucam kapatamıyorum neti
Muhabbet sardı uyucam kapatamıyorum neti
Ben hala sabrımı korumaya çalışıyorum herkese karşı. Ama resmen liseli genç kızlar gibi her gece hayal kuruyorumÖyle çok iyi geliyor ki her sabah yenilenip sıfırdan başlıyorum. :)
bence hepimiz aynı anda çıkalım da aklımız burada muhabbette kalmasın
ya ben Mamakta keske gelseydim yaninizaama tanisacagiz ins...tam esnafmis kantinde ya veresiye de veriyormus iyi cekip ceviriyor dediler cipsleri goturuyorlar valla mescitte fazla acilmadilar bunlar kacanlar bnm esim sana diyecegimi biliyor ya... arada bisi cevirirlersede haha paranoyak gibi yazmisim
önce sen kapat yok önce sen kapat muhabbetine girmeyelim debence hepimiz aynı anda çıkalım da aklımız burada muhabbette kalmasın
amin canım. Başka türlü geçmiyor akşamları daralıyorum iyice. Öyle devam etsem ne kendime faydam olacak ne bebeğime ne eşime. En iyi Polyanna olmak birazCnmm bnm masallah cokk iyimsersin darisi bna sabrinin bi bakicaz hayaller gercek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?