352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlar şimdi askerlik eğer izin kullanılarsamı 30 ocak kullanmazarsamı 30 ocakta bitiyor ben anlamadım

canım bildiğim kadarıyla izin kullanmayanlar verilen yol iznine göre terhis tarihleri değişiyormuş.. mesela benim nişanlımın 2 gün yol izni olduğu için 29 ocakta çıkacak gibi görünüyor..yol izni 3 gün olanlar 28 ocakta çıkacaklar..yol izni 1 gün olanlarda 30 ocakta çıkıyorlarmış..

Cvp yazmadan gidemedim çok komik bunlar ya dur ben benimki nin ağzını arıyayım yarın)sen gittiğinde başka bir arkadasıda mı çıkmıştı canım izne sen tanıştın mı eşiyle

kızlar şimdi askerlik eğer izin kullanılarsamı 30 ocak kullanmazarsamı 30 ocakta bitiyor ben anlamadım
canım hesap şöyle oluyormuş. 6 aydan sevk günü 12 ağustosta başladığından 12 şubatta bitiyor. (askerlik hesabında 31 günlük ayda bir ay 28 günlük ayda bir ay sayılıyormuş. Gün hesabı değil) 12 şubattan da kullanılmayan izni ve yol iznini çıkarınca terhis günü çıkıyor. (muş)

Cvp yazmadan gidemedim çok komik bunlar ya dur ben benimki nin ağzını arıyayım yarın)sen gittiğinde başka bir arkadasıda mı çıkmıştı canım izne sen tanıştın mı eşiyle

Evet tanistik Senden iyi olmasin cok iyi birisiydi birlikte takildik CNm bizim arabada Kirikkale de ya piknige gittik okey oynamaya falan guzeldibirde baskasindan dinlemek askerligi en azindan bnm esim cogunlukla yatarak askerlik yapiyormus bna birde trip atiyor senin esinin de bolca kulagi cinladi

karışık yani son günlere kadar net birşey bilemeyeceğiz anladığım ama en erken 6 şubatta gelir büyük ihtimal

sen gidecekmisin canım ziyarete karar verdinmi ben çok kararsızım

Melegiz valla seni o kadar cok anliyor um ki cok ortak noktamiz var bn bazen sabirli olamiyorum patliyirum ;(

Ben hala sabrımı korumaya çalışıyorum herkese karşı. Ama resmen liseli genç kızlar gibi her gece hayal kuruyorum Öyle çok iyi geliyor ki her sabah yenilenip sıfırdan başlıyorum. :)

sen gidecekmisin canım ziyarete karar verdinmi ben çok kararsızım

gidip döndüğümde daha çok zorlanacağımı düşündüğüm için vazgeçmiştim..daha sonra aramızda tatsızlık olunca giderim demiştim..anneme durumu söyledim annem izin konusunda sorun çıkarmadı daaa babam pek sıcak bakmıyor

Çok fena kıskandım ilk biz tanıacaktı ama yaa(benim kıskançlığın derecesi bu iste)neyse bakalım inşaallah bi gün üçümüz oturur muhabbet ederiz artık)benimki napıyormus iyiyim diyor ama nasıl anlattılar merak ettim

ya ben Mamakta keske gelseydim yaniniza ama tanisacagiz ins...tam esnafmis kantinde ya veresiye de veriyormus iyi cekip ceviriyor dediler cipsleri goturuyorlar valla mescitte fazla acilmadilar bunlar kacanlar bnm esim sana diyecegimi biliyor ya... arada bisi cevirirlersede haha paranoyak gibi yazmisim

Muhabbet sardı uyucam kapatamıyorum neti
Uzun zamandır böyle muhabbet olmamıştı ama :)
Bugün eşimle konuşuyoruz dedim ki "bissürü yeni arkadaşım oldu. Gece onlarla muhabbet ediyorum çok güzel oluyor iyi geliyor". diyor ki "sen bilgisayar başında oturup gerçekte tanımadığın kişilerle gece muhabbet ediyorsan gerçekten çok sevmişsin".

Ben hala sabrımı korumaya çalışıyorum herkese karşı. Ama resmen liseli genç kızlar gibi her gece hayal kuruyorum Öyle çok iyi geliyor ki her sabah yenilenip sıfırdan başlıyorum. :)

Cnmm bnm masallah cokk iyimsersin darisi bna sabrinin bi bakicaz hayaller gercek oluyor

Nasip canım en kısa zamanda tanışınız inş..benim eşim çocukluktan beri ticaretin içnde tam yerine verdiler onu) burdan yazdığımızı biliyorlar ya benimkide pek temkinli olsun bize bunlarda yeter)

bence hepimiz aynı anda çıkalım da aklımız burada muhabbette kalmasın
önce sen kapat yok önce sen kapat muhabbetine girmeyelim de

Cnmm bnm masallah cokk iyimsersin darisi bna sabrinin bi bakicaz hayaller gercek oluyor
amin canım. Başka türlü geçmiyor akşamları daralıyorum iyice. Öyle devam etsem ne kendime faydam olacak ne bebeğime ne eşime. En iyi Polyanna olmak biraz Olacak olacak eşlerimiz gelecek birlikte vakit geçirecez vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…