Kızlar şimdi kapattık eşimle telefonu ya uyutmamış adam günahını almışım boşuna biraz sitem ettim rahatladım vallabiz konuşurken burda muhabbet baya ilerlemiş ne güzel bugün herkes burda hemen hemen...kızlar su kıskançlık ve değişme konusunda acaba diyorum benim eşimde mi var bi sıkıntı sizin yazdıklarınızı okudukça benım ki daha bi melek oldu askere gidince sağolsun ) ama varya bende onu üzmeyeceğim diye acayip uğraşıyorum o da bana diyor sen beni yollayınca melek oldun diye
Nişanlıyken bi başka zor kıskançlık benim eşimde böyleydi bir zamanlar ailemle gittiğim yerlere bile karışır bir çoğunu engellerdi adımımın hesabını verdiğim çok. Oldu ama işler değişti şimdi rahatım..canım birde düğün hazırlıkları var bol bol kullan o süpürgeyi her fırsatta tabiii kıyabilirsen)
Ins cnmm gorecegiz safak Doğan Güneş olacagi vakit dibine vuralim o gece burda
Masallah CNm cok taktir ettim esini ... Karsilikli meleksiniz cnmm senin sabrin sevgin esine de yansiyordur masallah
buradaki herkes aynı fikirdeinşallahhh ocağıda görecez
Maşallah sübhanallahBiz de ilk başlarda çok sıkıntılıydık. Artık iyiyiz. Benimki de orda melek oldu maşallah :) Aramız iyi bayadır. Evlilik düşünmüyorum diyordu, çıkınca artık bir şeyleri konuşma, karara varma vakti geldi, hayatımızı bir yola koyalım bile dedi annesi de askerlik bitsin senin işi halledelim demiş :) Ayrılabiliriz derdi hep imkanı yok seni başkasına da vermem başkasıyla olmam der oldu. Askerlik yaradı maşallah :) Evlenme teklifi mi alıcam ne
Maşallah sübhanallahBiz de ilk başlarda çok sıkıntılıydık. Artık iyiyiz. Benimki de orda melek oldu maşallah :) Aramız iyi bayadır. Evlilik düşünmüyorum diyordu, çıkınca artık bir şeyleri konuşma, karara varma vakti geldi, hayatımızı bir yola koyalım bile dedi annesi de askerlik bitsin senin işi halledelim demiş :) Ayrılabiliriz derdi hep imkanı yok seni başkasına da vermem başkasıyla olmam der oldu. Askerlik yaradı maşallah :) Evlenme teklifi mi alıcam ne
bende aynı durumdayım bir yere gitmeden önce gideceğim evde kimler var kaç yaşındalar hepsinin hesabını veriyorumo kızdırdığı sürece kıyarım .. yani sanırım , galiba , herhalde ,yanılmıyorsam
Eşimle bi sıkıntı yokta ailesiyle yaşıyoruz ufak tefek sıkıntılar ister istemez ona da yansıyor böyle olunca daha çok düşüyor üzerimize ay maşallah dieyim bende nazar değmesin kocacığıma
Ay nasip olursa o gün, ben heyecandan ölürüm herhalde. :) Düşününce bile bahar oluyor burası bana
hayırlısı olsun canım ne zamandır berabersiniz
Canım ya benimkinde de var ne yapıyorum nerdeyim sıkıştırmalar. Sinir var bazen hiç olmadık anda sinirleniyor. Ben alttan alıyorum.Sonuçta özgürlükleri ellerinde değil, akılları dışarıda, bir şey olsa müdahale edemezler. O psikolojiyle güya bu tavırlarla olabilecek kötü şeyleri engelliyorlarİdare edelim artık :)
Oh oh masallah iste boyle yola gelsin butun askerlerimizdemek ki askerde enine boyuna dusunme firsati yakalamis ne guzel gonlune gore versin cnmm ne diliyorsan Rabbim tamamina erdirsin sevginizi
Benim güneşim sizden on gün sonra doğacak olsada heyecanınıza ortak olurum bende..düşüncesi bile heyecanlı görücem sizi o zamantabi bizdende acı acı çıkacak on günlük izin
valla onlarla birlikte bizde askerlik yapıyoruz
Masallah masallah canim Rabbim arttirsin muhabbetinizi Zor ya bn kendi ailem dogru bisi dese batiyor uzuluyorum...ins sizde slklnti yasamazsiniz ufaktefekte olsa
Benim güneşim sizden on gün sonra doğacak olsada heyecanınıza ortak olurum bende..düşüncesi bile heyecanlı görücem sizi o zamantabi bizdende acı acı çıkacak on günlük izin
Bizde inşallah seninle bekler önce beklemene sonra mutluluğuna ortak oluruz..
Bakalım çıkıp da olmuyor biz ayrılalım mı diyecek evlenelim mi diye soracak mı :S Hayırlısı diyorum artık. Bir sene oldu sayılır canım
Aynen. Bir arkadaşım sevgilisine yapamıyorsan bırak gel ben gideyim yerine bari demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?