352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Maşallah sübhanallah Biz de ilk başlarda çok sıkıntılıydık. Artık iyiyiz. Benimki de orda melek oldu maşallah :) Aramız iyi bayadır. Evlilik düşünmüyorum diyordu, çıkınca artık bir şeyleri konuşma, karara varma vakti geldi, hayatımızı bir yola koyalım bile dedi annesi de askerlik bitsin senin işi halledelim demiş :) Ayrılabiliriz derdi hep imkanı yok seni başkasına da vermem başkasıyla olmam der oldu. Askerlik yaradı maşallah :) Evlenme teklifi mi alıcam ne

bende aynı durumdayım bir yere gitmeden önce gideceğim evde kimler var kaç yaşındalar hepsinin hesabını veriyorum o kızdırdığı sürece kıyarım .. yani sanırım , galiba , herhalde ,yanılmıyorsam

Masallah CNm cok taktir ettim esini ... Karsilikli meleksiniz cnmm senin sabrin sevgin esine de yansiyordur masallah

Eşimle bi sıkıntı yokta ailesiyle yaşıyoruz ufak tefek sıkıntılar ister istemez ona da yansıyor böyle olunca daha çok düşüyor üzerimize ay maşallah dieyim bende nazar değmesin kocacığıma

hayırlısı olsun canım ne zamandır berabersiniz

Oh oh masallah iste boyle yola gelsin butun askerlerimiz demek ki askerde enine boyuna dusunme firsati yakalamis ne guzel gonlune gore versin cnmm ne diliyorsan Rabbim tamamina erdirsin sevginizi

Canım ya benimkinde de var ne yapıyorum nerdeyim sıkıştırmalar. Sinir var bazen hiç olmadık anda sinirleniyor. Ben alttan alıyorum.Sonuçta özgürlükleri ellerinde değil, akılları dışarıda, bir şey olsa müdahale edemezler. O psikolojiyle güya bu tavırlarla olabilecek kötü şeyleri engelliyorlar İdare edelim artık :)

Eşimle bi sıkıntı yokta ailesiyle yaşıyoruz ufak tefek sıkıntılar ister istemez ona da yansıyor böyle olunca daha çok düşüyor üzerimize ay maşallah dieyim bende nazar değmesin kocacığıma

Masallah masallah canim Rabbim arttirsin muhabbetinizi Zor ya bn kendi ailem dogru bisi dese batiyor uzuluyorum...ins sizde slklnti yasamazsiniz ufaktefekte olsa

Ay nasip olursa o gün, ben heyecandan ölürüm herhalde. :) Düşününce bile bahar oluyor burası bana

Benim güneşim sizden on gün sonra doğacak olsada heyecanınıza ortak olurum bende..düşüncesi bile heyecanlı görücem sizi o zaman tabi bizdende acı acı çıkacak on günlük izin

valla onlarla birlikte bizde askerlik yapıyoruz

Oh oh masallah iste boyle yola gelsin butun askerlerimiz demek ki askerde enine boyuna dusunme firsati yakalamis ne guzel gonlune gore versin cnmm ne diliyorsan Rabbim tamamina erdirsin sevginizi

Çok teşekkür ederim canım. Amin amin amin inşallah. Askerliğini yapmayana kız verilmez sözü doğrulandı artık :) İnsallah hakkımızda hayırlısı olsun.

Masallah masallah canim Rabbim arttirsin muhabbetinizi Zor ya bn kendi ailem dogru bisi dese batiyor uzuluyorum...ins sizde slklnti yasamazsiniz ufaktefekte olsa

Saçma sapan seyler ama can sıkmaya yetiyor canım eşim askerde olmasa takmam hayatta ama bu durumda kaldıramıyorumbu arada bizimkiler bu hafta ayrı günlerde çıkacaklarmmş çarşıya yakınıyor benimki erkan yok bu hafta diye)

Benim güneşim sizden on gün sonra doğacak olsada heyecanınıza ortak olurum bende..düşüncesi bile heyecanlı görücem sizi o zaman tabi bizdende acı acı çıkacak on günlük izin

Benim içinde biraz geç olacak. Sana eşlik ederim yine Yarıyıl tatili olacak memlekette olacağım artık 3-5 gün sonra göreceğim ama o çıksın rahata ersin de gerisi olur gider inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…