Ayarlayalım canım şafağı düşürmek için neler düşünüyorum
evet cnm çalışıyorum, bebişimiz yok :) Oyyy ne güzel senin kızın tam sevilecek zamanda şafağın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur
Kızlar daha önce asker yolu bekleyenler 100 den aşağı az gün kalınca daha çabuk geçtiğini söylüyorlar, hele plakalara düştük mü tamamdır :) Biz eşimle evlenmeden önce de sayıyorduk kaç gün kaldı diye gerçekten son 50 günden hiçbir şey anlamamıştım umarım bizim de şafaklar biran önce biter, kavuşuruz
Ayarlayalım canım şafağı düşürmek için neler düşünüyorum
evet canım kızımla ılgılenırken aksamları cabuk gecıyor zamanın nasıl gectıgını anlamıyorumevet tam sevılmelık suan babasına bıle telde ne sırınlıkler yapıyor
Hosgeldin CNm ins dedigin gibi olur yada daha mi sabirsiz oluruz acaba
Ocak a gün sayıyoruz kızlaaarrr
teşekkür ederim canım, hoşbulduk :) daha da sabırsız değil de daha da içimiz içimize sığmaz bence :) ya da ben öyle tahmin ediyorum. Dediğim gibi düğünümüz yaklaşınca ohh bütün sıkıntılardan kurtulacağız hiç ayrılmayacağız diye kendimizi teselli ediyorduk şimdi yine öyle yapıyoruz ben Ekim'i saymıyorum daha doğrusu bitti sayılır diyorum, ocak da hazırlıklar ha geldi ha gelecek diye geçecek diyorum şurada kaldı 2 ay diye hesap yapıyorum cnm birazcık pollyanacılık oynuyorum sanırım ama olsun :) ne zaman canım sıkılsa eşimin ilk gittiği günü aklıma getiriyorum bak bu günler geçti diyorum geçmeseydi onlar geçmezdi diyorum hayırlısı bakalım ayy ne uzun yazmışım
aynen bizde Dun ayrıldık gibi bi sey oldu bütün gece uyumadm cok kötüydu neyse ki sabah gönlümü aldı yoksa kafayı yiyecektim bakalım hayırlsicanım sabret bakalım elbet anlarsın derdini.. inşallah en kısa zamanda düzelir
hemde çok zor oluyor.. düşünsene düğüne 6 buçuk ay var adam kalkmış bitti diyorintikam ateşiyle yanıp tutuşuyorum şu an
ay canım sen uygulamaya gecmıssın
hoşgeldin canım...
aynen bizde Dun ayrıldık gibi bi sey oldu bütün gece uyumadm cok kötüydu neyse ki sabah gönlümü aldı yoksa kafayı yiyecektim bakalım hayırlsi
kızlar nazar değdi bize eşimi kırdım bilmeden
Allah bir daha yaşatmasıninsan ne yapacağını bilemiyor..
senin devam ettirmeni bekliyor." ayy kıyamam çok mu yoruldun. gıcık adamlar niye bu kadar yoruyorlar sizi yaa"
diye bir tepki bekliyorlar herhalde :)
umarım canım. insan beş dk da konuşsa rahatlıyor.
Benimki de bu ara ne zaman birazdan arayacam dese uyuyakalıyor :) Çok sinir bozucu. Ben de eşimle konuşurken özelikle öyleyim canım. Ona soruyorum günün nasıldı 2 dkya özetliyor geriye kalan 58 dk bana ait :)
dert etme canım en azından erkek arkadaşın bunalınca bitti demiyor şükretyarın kayınvalidem gelecek akşam aradı haber vermek için diyor bana ki aman kızım sen alttan al.. biz kadınlar alttan alalım ki sıkıntılar olmasın bizim görevimizde bu..zaten kadınlar susa susa erkekler bu kadar rahat oldular , sivrildiler , bi hallere girdiler
99 kalınca buraya yazacağım dedim o güne kadar tuttum kendimi :) ama bir fırsat olmadı . Nasılsınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?