352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet cnm çalışıyorum, bebişimiz yok :) Oyyy ne güzel senin kızın tam sevilecek zamanda şafağın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur

evet canım kızımla ılgılenırken aksamları cabuk gecıyor zamanın nasıl gectıgını anlamıyorum evet tam sevılmelık suan babasına bıle telde ne sırınlıkler yapıyor

Hosgeldin CNm ins dedigin gibi olur yada daha mi sabirsiz oluruz acaba

Hosgeldin CNm ins dedigin gibi olur yada daha mi sabirsiz oluruz acaba

teşekkür ederim canım, hoşbulduk :) daha da sabırsız değil de daha da içimiz içimize sığmaz bence :) ya da ben öyle tahmin ediyorum. Dediğim gibi düğünümüz yaklaşınca ohh bütün sıkıntılardan kurtulacağız hiç ayrılmayacağız diye kendimizi teselli ediyorduk şimdi yine öyle yapıyoruz ben Ekim'i saymıyorum daha doğrusu bitti sayılır diyorum, ocak da hazırlıklar ha geldi ha gelecek diye geçecek diyorum şurada kaldı 2 ay diye hesap yapıyorum cnm birazcık pollyanacılık oynuyorum sanırım ama olsun :) ne zaman canım sıkılsa eşimin ilk gittiği günü aklıma getiriyorum bak bu günler geçti diyorum geçmeseydi onlar geçmezdi diyorum hayırlısı bakalım ayy ne uzun yazmışım

hoşgeldin canım...

aynen bizde Dun ayrıldık gibi bi sey oldu bütün gece uyumadm cok kötüydu neyse ki sabah gönlümü aldı yoksa kafayı yiyecektim bakalım hayırlsi

kızlar merhaba kırıkkalede askeri olan varmı kusura bakmayın pc çok yavaş bütün topiği okuyamadım. benim eşimde oraya düştü daha doğrusu acemilik burdur sonra kırıkkaleye geçecek. nasıl biryerki. hiç izin kullanmayacak sadece yemin töreninde ben yanına gideceğim iki üç gün belki evci diye çıkarırım. allah hepsinin yadımcısı olsun.

Canım dün akşam seninle burada konuşurken aradı beni gerçekten çok yoğunlarmış diğer devre gelecek diye bunlara angaya işler vermişler çok utandım o öyle konuşunca sesi de bir yorgun geliyordu ki :26: ve şunu duyunca iyice utandım bana sürpriz yapıp yanıma gelecekmiş ama dayanamayıp smyledi. bunu duyunca daha çok utndım

cnım ilk zmanlar bitti kelimesi geçiyordu ama artık olmuyor çok şükür canım biz 6 yılı bitireceğiz inşallah bu sene
onlar alttan almıyor cnım kayınvalidenin dediği gibi bir şekilde alttan alınmsı lzım o da çok zaman bize düşüyor galib
ama ben sabahta beri çok mutluyım cnımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…