352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

günaydın herkeseee...dün annemle kayınvalidemlere gittim yollarda yoruldum biraz şimdide çalışıyorum gece giremedim nete.
nisa86 geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur dikkat et kendine.

Kızlar bugün neden bitmiyor çok sıkılıyorum bugünsabah rüyamda eşimi gördüm tam hatırlayamıyorum ama ağlayacak uyanmışım sonrada benim paşam elini yanağına koymuş düşünüyormuş haykırdım paşam dedim anne babamı düşünüyorum demez mı gelde günü bitir :2:çok üzülüyorum böyle olunca...

ayyy canım benimm.. Allahım tez zamanda kavuştursun artık.. bugün bende çoook sıkıldım birde bu saatlerin alınmış halini hiç sevmedim

evet bitmiyor hemde ben 6da uyandım hiç geçmiyor.canım ben rüyamda bile göremiyorum:)kotü değildi dimi rüyan.üzülme çocuk onlar unuturlar az kaldı az moral bozmak yok onlar iyi olsunlarda yeter

canım iyi geçti biraz yollar yordu okadar.keyifli geçti dedeyle tanıştım bayram harçlığı aldım bu yaşta:)senin nasıl geçti canım

olsun bayram harçlığının yaşı yoktur ben her yaşta kabul edebilirim benimde güzel geçti..kayınvalideme oğlunu şikayet ettim.. kadıncağızda oğlunun kıskançlıkta geldiği noktaya şaşırdı..kızım askerlik psikolojisi idare et dedi.. alttan al dedi..

evet bitmiyor hemde ben 6da uyandım hiç geçmiyor.canım ben rüyamda bile göremiyorum:)kotü değildi dimi rüyan.üzülme çocuk onlar unuturlar az kaldı az moral bozmak yok onlar iyi olsunlarda yeter
Öyle teselli buluyorum bende unutacak inş diyorum babamız geldiğinde bunları hiç yaşamamış gibi olucaz inş.....zaman geçmiyor diyorum dönüp bakınca yarısı bitti dediğin gibi onlar ıyı olsunda son yarısını da bititririz

Merhaba kızlar nasılsınız?

bak gördün mü canım o neler düşünüyormuş meğer :) çok sevindim senin adına. Rabbim huzurunuzu birlikteliğinizi daim etsin.

Ya inanin buraya yazmaya utaniyorum artik umarim esim gelene dek tek parca kaliriz duz yolda ayagim burkuldu uzerine basamiyorum sabah gidicem dr.basimizda bisi donup duruyor surekli hastaliklar
Geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur

günaydın herkeseee...dün annemle kayınvalidemlere gittim yollarda yoruldum biraz şimdide çalışıyorum gece giremedim nete.
nisa86 geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur dikkat et kendine.
Sen nasıl oldun canım iyileştin mi? Dedeyle tanışmanız da iyi geçmiş galiba harçlığı da kapmışsın

daha iyiyim canım sen nasılsın evet iyi geçti iyiki gitmişiz ertelememişiz onlarda bekliyordu çünkü.nişanlımın evine gidipte onun olmaması biraz tuhaf oluyor ama

iyi yapmışsın canım bende görümcemle kaynanamla nişanlımı çekiştirdim:)alttan alıcaz canım mecbur sen kıskançlığı bende nişanlımın askerde çabuk sinirlenmesini

evet canım farkında olmasakta geçiyor zaman zorda olsa geçiyor bundan sonrasını da atlatırız Allah'ın izniyle

daha iyiyim canım sen nasılsın evet iyi geçti iyiki gitmişiz ertelememişiz onlarda bekliyordu çünkü.nişanlımın evine gidipte onun olmaması biraz tuhaf oluyor ama
Daha iyi olursun inşallah canım. Tahmin edebiliyorum, bende o hissi kayınvalidemlerle köydeki evlerine gittiğimde hisediyordum. Hep eşimle gittiğim için çok tuhaf geliyor gitmiyorum artık. Bende iyiyim şükür, gün nişan falan gün geçiriyorum tam bir ev hanımı oldum

sen çalışmıyordun değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…