- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
günaydın herkeseee...dün annemle kayınvalidemlere gittim yollarda yoruldum biraz şimdide çalışıyorum gece giremedim nete.
nisa86 geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur dikkat et kendine.
Kızlar bugün neden bitmiyor çok sıkılıyorum bugünsabah rüyamda eşimi gördüm tam hatırlayamıyorum ama ağlayacak uyanmışım sonrada benim paşam elini yanağına koymuş düşünüyormuş haykırdım paşam dedim anne babamı düşünüyorum demez mı gelde günü bitir :2:çok üzülüyorum böyle olunca...
merhaba canım.. dün nasıl geçti?
Kızlar bugün neden bitmiyor çok sıkılıyorum bugünsabah rüyamda eşimi gördüm tam hatırlayamıyorum ama ağlayacak uyanmışım sonrada benim paşam elini yanağına koymuş düşünüyormuş haykırdım paşam dedim anne babamı düşünüyorum demez mı gelde günü bitir :2:çok üzülüyorum böyle olunca...
canım iyi geçti biraz yollar yordu okadar.keyifli geçti dedeyle tanıştım bayram harçlığı aldım bu yaşta:)senin nasıl geçti canım
Öyle teselli buluyorum bende unutacak inş diyorum babamız geldiğinde bunları hiç yaşamamış gibi olucaz inş.....zaman geçmiyor diyorum dönüp bakınca yarısı bitti dediğin gibi onlar ıyı olsunda son yarısını da bititririzevet bitmiyor hemde ben 6da uyandım hiç geçmiyor.canım ben rüyamda bile göremiyorum:)kotü değildi dimi rüyan.üzülme çocuk onlar unuturlar az kaldı az moral bozmak yok onlar iyi olsunlarda yeter
Ya inanin buraya yazmaya utaniyorum artik umarim esim gelene dek tek parca kaliriz duz yolda ayagim burkuldu uzerine basamiyorum sabah gidicem dr.basimizda bisi doncaup duruyor surekli hastaliklar
bak gördün mü canım o neler düşünüyormuş meğer :) çok sevindim senin adına. Rabbim huzurunuzu birlikteliğinizi daim etsin.Canım dün akşam seninle burada konuşurken aradı beni gerçekten çok yoğunlarmış diğer devre gelecek diye bunlara angaya işler vermişlerçok utandım o öyle konuşunca sesi de bir yorgun geliyordu ki :26: ve şunu duyunca iyice utandım bana sürpriz yapıp yanıma gelecekmiş ama dayanamayıp smyledi. bunu duyunca daha çok utndım
Geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yokturYa inanin buraya yazmaya utaniyorum artik umarim esim gelene dek tek parca kaliriz duz yolda ayagim burkuldu uzerine basamiyorum sabah gidicem dr.basimizda bisi donup duruyor surekli hastaliklar
Sen nasıl oldun canım iyileştin mi? Dedeyle tanışmanız da iyi geçmiş galiba harçlığı da kapmışsıngünaydın herkeseee...dün annemle kayınvalidemlere gittim yollarda yoruldum biraz şimdide çalışıyorum gece giremedim nete.
nisa86 geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur dikkat et kendine.
Merhaba kızlar nasılsınız?
bak gördün mü canım o neler düşünüyormuş meğer :) çok sevindim senin adına. Rabbim huzurunuzu birlikteliğinizi daim etsin.
Geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur
Sen nasıl oldun canım iyileştin mi? Dedeyle tanışmanız da iyi geçmiş galiba harçlığı da kapmışsın
olsun bayram harçlığının yaşı yoktur ben her yaşta kabul edebilirimbenimde güzel geçti..kayınvalideme oğlunu şikayet ettim.. kadıncağızda oğlunun kıskançlıkta geldiği noktaya şaşırdı..kızım askerlik psikolojisi idare et dedi.. alttan al dedi..
Öyle teselli buluyorum bende unutacak inş diyorum babamız geldiğinde bunları hiç yaşamamış gibi olucaz inş.....zaman geçmiyor diyorum dönüp bakınca yarısı bitti dediğin gibi onlar ıyı olsunda son yarısını da bititririz
Daha iyi olursun inşallah canım. Tahmin edebiliyorum, bende o hissi kayınvalidemlerle köydeki evlerine gittiğimde hisediyordum. Hep eşimle gittiğim için çok tuhaf geliyor gitmiyorum artık. Bende iyiyim şükür, gün nişan falan gün geçiriyorum tam bir ev hanımı oldumdaha iyiyim canım sen nasılsın evet iyi geçti iyiki gitmişiz ertelememişiz onlarda bekliyordu çünkü.nişanlımın evine gidipte onun olmaması biraz tuhaf oluyor ama
Daha iyi olursun inşallah canım. Tahmin edebiliyorum, bende o hissi kayınvalidemlerle köydeki evlerine gittiğimde hisediyordum. Hep eşimle gittiğim için çok tuhaf geliyor gitmiyorum artık. Bende iyiyim şükür, gün nişan falan gün geçiriyorum tam bir ev hanımı oldum
ücretsiz izindeyim canımsen çalışmıyordun değil mi canım
ücretsiz izindeyim canım
Evet çok sakin geceye doğru gelirler belki :)anladım canım kimseler yok bu akşam
Evet çok sakin geceye doğru gelirler belki :)
Evet çok sakin geceye doğru gelirler belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?