352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kızlaarrrr iyi akşamlar herkeseee nasılsınız bugünnnnumarım hepinizin keyfi yerişndedirrrr
ben kafayı bulmuş haldeyim deeeee

amin gittiğinden beri ilk defa bu kadar düzeldik tek temennim bi an once gelmeleri

benimde tek temennim o.. Allah korusun bir daha aramıza problem girerse bu sefer ben kaldıramayacağım 3 ay 3 sene gibi geçecek işimiz çok zor

maaşallah size koskoca 6 sene canım Allah mutluluğunuzu her zaman daim eder inşallahhh.. yaptığımız bunca fedakarlıkların karşılığını alacağız inşallahhh

CNm bir arkadasla birlikte bnm esim Kirikkale de yardimci olmaya calisiriz ben evci gittim yardimci olurum ins

Ya inanin buraya yazmaya utaniyorum artik umarim esim gelene dek tek parca kaliriz duz yolda ayagim burkuldu uzerine basamiyorum sabah gidicem dr.basimizda bisi donup duruyor surekli hastaliklar

amin canım inşallah bir ömür geçiririz inşallah bence alırız canım bunların karşılığınııı

Ya inanin buraya yazmaya utaniyorum artik umarim esim gelene dek tek parca kaliriz duz yolda ayagim burkuldu uzerine basamiyorum sabah gidicem dr.basimizda bisi donup duruyor surekli hastaliklar

canım çok geçmiş olsun..inşallah ciddi bişey yoktur..:18:

Canım benim olur mu öyle şey çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...soğanla zeytin sar çok ciddiyim iyi geliyor kokusuna dayanabilirsen tabi)

CNm bir arkadasla birlikte bnm esim Kirikkale de yardimci olmaya calisiriz ben evci gittim yardimci olurum ins

Zahtercim eşi Kırıkkale de olan diğer arkadas benimbu arada hoş geldin aramıza?bizi eşim gitmeden evvel biraz korkutmuslardı orası hakkında ama çok şükür rahat bir yer yahşihan mı merkez mi eşinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…