Ay nasip olursa o gün, ben heyecandan ölürüm herhalde. :) Düşününce bile bahar oluyor burası bana
günaydın kızlar, ben de yeni üye oldum Kadınlar Kulübüne ben de asker yolu bekliyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun....
kızlar nazar değdi bize eşimi kırdım bilmeden
hoşgeldin canımmmmmevla hayırlı tezkereler nasip etsin inşallahh
sağolasın canım, hepimiz kavuşalım biran önce İnşaallah :13:
amin canım benim inşallahhhhhsenin askerin nerde canım
amin gittiğinden beri ilk defa bu kadar düzeldik tek temennim bi an once gelmeleri
cnım ilk zmanlar bitti kelimesi geçiyordu ama artık olmuyor çok şükürcanım biz 6 yılı bitireceğiz inşallah bu sene
onlar alttan almıyor cnım kayınvalidenin dediği gibi bir şekilde alttan alınmsı lzım o da çok zaman bize düşüyor galib
ama ben sabahta beri çok mutluyım cnımmmm
kızlar merhaba kırıkkalede askeri olan varmı kusura bakmayın pc çok yavaş bütün topiği okuyamadım. benim eşimde oraya düştü daha doğrusu acemilik burdur sonra kırıkkaleye geçecek. nasıl biryerki. hiç izin kullanmayacak sadece yemin töreninde ben yanına gideceğim iki üç gün belki evci diye çıkarırım. allah hepsinin yadımcısı olsun.
benimde tek temennim o.. Allah korusun bir daha aramıza problem girerse bu sefer ben kaldıramayacağım3 ay 3 sene gibi geçecek işimiz çok zor
maaşallah size koskoca 6 senecanım Allah mutluluğunuzu her zaman daim eder inşallahhh.. yaptığımız bunca fedakarlıkların karşılığını alacağız inşallahhh
Ya inanin buraya yazmaya utaniyorum artik umarim esim gelene dek tek parca kaliriz duz yolda ayagim burkuldu uzerine basamiyorum sabah gidicem dr.basimizda bisi donup duruyor surekli hastaliklar
Ya inanin buraya yazmaya utaniyorum artik umarim esim gelene dek tek parca kaliriz duz yolda ayagim burkuldu uzerine basamiyorum sabah gidicem dr.basimizda bisi donup duruyor surekli hastaliklar
canım ne oldu, hayırdır
CNm bir arkadasla birlikte bnm esim Kirikkale de yardimci olmaya calisiriz ben evci gittim yardimci olurum ins
canım çok geçmiş olsun..inşallah ciddi bişey yoktur..:18:
Morfistan nasılsın canım bugün çok sakin burası
iyiyim canım sen nasılsın?? evet dün akşam herkes çok aktifti bu akşam pek bi sessiz..dünün yorgunluğunu atıyorlar sanırım
Iyiyim bende canım yoğun bi gündü yorulmuşum yatmadan bi bakayım dedim sana slm vermeden kapatmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?