merhaba hanımlar aksam ne guzel muhabbet olmus ama ben yoktum gunduzlerı herkesın ısı oluyor heraldeaksamlarıda ben gıremıyorum
hos geldın canım sen kımı beklıyorsun esını mı nısanlını mı
Günaydın.. Aramıza hoşgeldinNe zaman gitti askerin canm?
Ben burdayım canımm. Nasılsın? Sen de benim gibi çalışıyorsun sanırım
Ben de eşimi bekliyorum arkadaşlar, hepinize teşekkürler :) Kusura bakmayın daha siteyi çözemediğim için sonradan görüyorum mesajlarınızı :) Bu evlilik ve asker takvimini nereden oluşturuyorsunuz ben de yapmak istiyorum da bulamadım :)
merhaba hanımlar aksam ne guzel muhabbet olmus ama ben yoktum gunduzlerı herkesın ısı oluyor heraldeaksamlarıda ben gıremıyorum
canım profiline girdiğinde hakkımda diye bir kısım var oraya gir ve sayfanın altına doğru indiğinde orada şafak panosu oluştur var ordan yapabilirsin
Hg cnmm nasilsin dun cosmustu forum uyuyakalmisim gece
esım carsıda telefonla falan konusuyoruz o yuzden bugun ıyıyımevet canım calısıyorum sen nasılsın? ya ben ıs yerınde bıle vakıt gecırememeye basladım
Gözünaydın canımBizim çarşı iznimiz haftaya ben 1 hafta daha beklicem Ben de çalışıyorum ama dediğin gibi çalışarak bile zaman geçmiyor artık
ıyıyım canım saol esımde carsıda cok ıyıyımsen nasılsın? evet sabah ıse geldıgımde epey bı gecmıs sayfaları okudum pek bı hareketlıymıs
Bende iyiyim safak azaldikca daha iyi oluyorum kasim celbi de gidiyor sanki bizimkiler gelecek gibi geliyor hemencarsimiz yarin bizimde
bu hafta cıkmadı mı canım askerın carsıya :44: malesef gecmıyor gecmıyor safak bızı erken mı sıkıstırmaya basladı neplakalarada az kaldı sen yarın ben de pazartesı plakalardayız
Bizim 2 haftada bir canım çarşı izni. Haftaya çıkıcak inşallah ama denetleme dönemi olduğu için Kasımda çıkamayabilirim dedi( Evet canım plakalara geldik sonunda 12 gün eksik şafak ama olsun
Kızlar daha önce asker yolu bekleyenler 100 den aşağı az gün kalınca daha çabuk geçtiğini söylüyorlar, hele plakalara düştük mü tamamdır :) Biz eşimle evlenmeden önce de sayıyorduk kaç gün kaldı diye gerçekten son 50 günden hiçbir şey anlamamıştım umarım bizim de şafaklar biran önce biter, kavuşuruz
Kızlarrr Ocak a 66 gün kalmışşSonrası hazırlık vs. anlamadan geçer zaten :
umarım canım cabucak gecsın kavusalım eslerımızecalısıyormusun canım bebıs varmı benım kızım var 2 yasında beraber gun sayıyoruz
canım aslında safagımızı 66 dıye mı ayarlasak kulaga cok hos gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?