352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

hos geldın canım sen kımı beklıyorsun esını mı nısanlını mı

Ben de eşimi bekliyorum arkadaşlar, hepinize teşekkürler :) Kusura bakmayın daha siteyi çözemediğim için sonradan görüyorum mesajlarınızı :) Bu evlilik ve asker takvimini nereden oluşturuyorsunuz ben de yapmak istiyorum da bulamadım :)

canım profiline girdiğinde hakkımda diye bir kısım var oraya gir ve sayfanın altına doğru indiğinde orada şafak panosu oluştur var ordan yapabilirsin

esım carsıda telefonla falan konusuyoruz o yuzden bugun ıyıyım evet canım calısıyorum sen nasılsın? ya ben ıs yerınde bıle vakıt gecırememeye basladım

Gözünaydın canım Bizim çarşı iznimiz haftaya ben 1 hafta daha beklicem Ben de çalışıyorum ama dediğin gibi çalışarak bile zaman geçmiyor artık

Gözünaydın canım Bizim çarşı iznimiz haftaya ben 1 hafta daha beklicem Ben de çalışıyorum ama dediğin gibi çalışarak bile zaman geçmiyor artık

bu hafta cıkmadı mı canım askerın carsıya :44: malesef gecmıyor gecmıyor safak bızı erken mı sıkıstırmaya basladı ne plakalarada az kaldı sen yarın ben de pazartesı plakalardayız

ıyıyım canım saol esımde carsıda cok ıyıyım sen nasılsın? evet sabah ıse geldıgımde epey bı gecmıs sayfaları okudum pek bı hareketlıymıs

Bende iyiyim safak azaldikca daha iyi oluyorum kasim celbi de gidiyor sanki bizimkiler gelecek gibi geliyor hemen carsimiz yarin bizimde

bu hafta cıkmadı mı canım askerın carsıya :44: malesef gecmıyor gecmıyor safak bızı erken mı sıkıstırmaya basladı ne plakalarada az kaldı sen yarın ben de pazartesı plakalardayız

Bizim 2 haftada bir canım çarşı izni. Haftaya çıkıcak inşallah ama denetleme dönemi olduğu için Kasımda çıkamayabilirim dedi( Evet canım plakalara geldik sonunda 12 gün eksik şafak ama olsun

Kızlar daha önce asker yolu bekleyenler 100 den aşağı az gün kalınca daha çabuk geçtiğini söylüyorlar, hele plakalara düştük mü tamamdır :) Biz eşimle evlenmeden önce de sayıyorduk kaç gün kaldı diye gerçekten son 50 günden hiçbir şey anlamamıştım umarım bizim de şafaklar biran önce biter, kavuşuruz

Bizim 2 haftada bir canım çarşı izni. Haftaya çıkıcak inşallah ama denetleme dönemi olduğu için Kasımda çıkamayabilirim dedi( Evet canım plakalara geldik sonunda 12 gün eksik şafak ama olsun

hayırlısı olsun canım evet bu aralar denetmeler olacakmıs 12 gun eksık olsun sorun degıl hele bır ocaga gelelımde gerısı kolay Allah ın ıznıyle ayyy dusuncesı bıle heyecanladırıyor

umarım canım cabucak gecsın kavusalım eslerımıze calısıyormusun canım bebıs varmı benım kızım var 2 yasında beraber gun sayıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…