352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

bizim daha 2 gün oldu bööööööööwwwww

Sizin topige baktikca yazmaya elim varmiyor son gece esim uyur ken hep aglamistim ilk zamanlar aklima geliyor ama inan bana zaman geciyor canim acemilik bitince askerini de bir gorevi olacak ona da sana da vakit daha hizli gecicek birbirinizin degerini de daha iyi anlarsiniz

iyi akşamlar arkadaşlar... nasılsınız görüşmeyeli keyifleriniz yerindedir inşallah

Son düzenleme:
İyi akşamlar ben iyiyim de sen nasılsın görünmüyorsun kaç gündür.

sağol canım ben de iyiyim çok şükür erkek arkadaşım gelmişti canım 5 gün kadar onunla zaman geçirdim o yüzden gelemedim hiç. şimdi de ailesinin yanına gitti oradan da artık esas birliğine geçeçek sonunda

oo ne güzel bir nebze de olsa özlemin dinmiştir. Hayırlı olsun birliği de inşallah rahat bir şekilde geçirsin bir yılı

ayyy senin yazıyı okudumda evet ya bende eşim uyurken son günler ağlıyodum yatakta hatta bi keresinde hıçkırmışım sesime uyanmıştı korkmuş oda niye ağlıyorum die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…