Kayisili form cayimi aldim geldim ac Karin mi iyi olur tok mu hic cay falan icmedim cay falsn
bugunu de bıtırmek uzereyızkızlar ya neden bılmem ama kasım sankı hızlı gecıyo aman masalah dıyeyım
bizim daha 2 gün oldu bööööööööwwwww
bugunu de bıtırmek uzereyızkızlar ya neden bılmem ama kasım sankı hızlı gecıyo aman masalah dıyeyım
canım yaa tüm aylar 15 ine kadar iyi gidiyor da 15 inden sonra geçmiyor sanki
keşkeeee ona da razıyım...
nasılsın canım görüşmeyeli
çok şükür iyiyim canım.. sen nasılsın?
sağol canım iyiyim bende
bizim daha 2 gün oldu bööööööööwwwww
Sağol canım iyiyiz ikimizde sen nasılsın? Elinden gelse konuşacak :)slm canım nasılsınız bebiş sen agulamaya başlamıştır o
İyi akşamlar ben iyiyim de sen nasılsın görünmüyorsun kaç gündür.iyi akşamlar arkadaşlar...nasılsınız görüşmeyeli keyifleriniz yerindedir inşallah
İyi akşamlar ben iyiyim de sen nasılsın görünmüyorsun kaç gündür.
oo ne güzel bir nebze de olsa özlemin dinmiştir.sağol canım ben de iyiyim çok şükürerkek arkadaşım gelmişti canım 5 gün kadar onunla zaman geçirdim o yüzden gelemedim hiç. şimdi de ailesinin yanına gitti oradan da artık esas birliğine geçeçek sonunda
benimki daha arıyamadı dun girdii ama cok kalabalıkmıss :/
Sizin topige baktikca yazmaya elim varmiyor son gece esim uyur ken hep aglamistim ilk zamanlar aklima geliyor ama inan bana zaman geciyor canim acemilik bitince askerini de bir gorevi olacak ona da sana da vakit daha hizli gecicek birbirinizin degerini de daha iyi anlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?