bizde zorunlu hizmetimiz bitince yanlarına gelmeyi düşünüyorduk çocuğumuz başkalarının elinde büyümesin diye ama bu askerlik sayesinde gördük ki yok uzakta olmak çok güzelmiş. Ne onlar sende değerini yitiriyor ne sen onlarda
Amaaaannn en güzeli mesafe....bak bizde mesafe yok eskisi gibi ne saygı kaldı ne sevgi
Dogru valla kizlar mesafe en iyisi yanlarinda ki eltimle iliskileri lacka olmus orada kalsaydim ben hepsini tuketmistik esim akillilik yapti ailemin yaninda kalmami isteyerek.,. bazen kiziyorum gonul istiyor soruyorlar ihtiyac vs var mi diye ben hic bir zaman isteyen olamadim evlilik surecin de de simdi de yok diyorum sonrada esime dert yaniyorumbizde zorunlu hizmetimiz bitince yanlarına gelmeyi düşünüyorduk çocuğumuz başkalarının elinde büyümesin diye ama bu askerlik sayesinde gördük ki yok uzakta olmak çok güzelmiş. Ne onlar sende değerini yitiriyor ne sen onlarda
Anladım canım. İnşallah çok güzel geçer
Cnmm aa neden boyle yapti ki kv cok sasirdim ben git bakalim aciklamasi ne olacak hayret bisi;/(
Esim bisi demez ama aksam gozune sokarim sizinkilerle konustum diye bir okuyan olsa Stv nin sirlar dunyasinn kotu gelinlerinden sanar beni
benim nişanlımda öyle git diyor ama o yokken sadece 2 kez gittim 1 kezde onlar geldi bakalım birdahaki ne zaman olur
Valla öyle...eşim askere gitmeden aralar pek iyi değildi bizim babasıyla birlikte çalışıyorlardı bakalım en büyük hayalimiz iş bulup başka bir yere taşınmak...bursadan ayrılmamam derken şimdi iş olsunda hayırlısıyla her yere giderim diyorum
Dogru valla kizlar mesafe en iyisi yanlarinda ki eltimle iliskileri lacka olmus orada kalsaydim ben hepsini tuketmistik esim akillilik yapti ailemin yaninda kalmami isteyerek.,. bazen kiziyorum gonul istiyor soruyorlar ihtiyac vs var mi diye ben hic bir zaman isteyen olamadim evlilik surecin de de simdi de yok diyorum sonrada esime dert yaniyorum:)bazi kv deler goruyorum cok ilgili hediyeler falan torunlara bize denk gelmemis nisanli arkadaslar acimayin evlilik hazirliginda kiymet bilmiyorlar
Rabbim gonlune gore en hayirlisini nasip etsin canim
inşallah canım gönlünüze göre olur herşey. Aman boşver insanın memleketi huzurlu olduğu yer bence.Valla öyle...eşim askere gitmeden aralar pek iyi değildi bizim babasıyla birlikte çalışıyorlardı bakalım en büyük hayalimiz iş bulup başka bir yere taşınmak...bursadan ayrılmamam derken şimdi iş olsunda hayırlısıyla her yere giderim diyorum
Dogru valla kizlar mesafe en iyisi yanlarinda ki eltimle iliskileri lacka olmus orada kalsaydim ben hepsini tuketmistik esim akillilik yapti ailemin yaninda kalmami isteyerek.,. bazen kiziyorum gonul istiyor soruyorlar ihtiyac vs var mi diye ben hic bir zaman isteyen olamadim evlilik surecin de de simdi de yok diyorum sonrada esime dert yaniyorum:)bazi kv deler goruyorum cok ilgili hediyeler falan torunlara bize denk gelmemis nisanli arkadaslar acimayin evlilik hazirliginda kiymet bilmiyorlar
evet mesafe bencede en ıyısı ama bızımde fazla mesafelıesım askerde olmasına ragmen 20 25 gunde bır konusuruz kv le senın gene soruyolar canım oda bısı benımkıler onuda sormuyorlar ıhtıyacın varmı dıye :26:
inşallah canım gönlünüze göre olur herşey. Aman boşver insanın memleketi huzurlu olduğu yer bence.
Kıymet bilmeme konusunda katılıyorum canım. İyidirler benimkiler çok da severim ama biraz adaletsizler bize karşı. Bazen keşke çok kötü olsaydım diyorumama anneden geçen genler var uzun kalmıyor öfkem ammaaaaaaaan boşver diyip unutuyorum
Mesafenin de yakınlığında fazlası zarar yani....insan beklentiye girince daha çok üzülüyor onu anladım...
evet mesafe bencede en ıyısı ama bızımde fazla mesafelıesım askerde olmasına ragmen 20 25 gunde bır konusuruz kv le senın gene soruyolar canım oda bısı benımkıler onuda sormuyorlar ıhtıyacın varmı dıye :26:
CNm en son bayramda konusmustuk bizdebir ay olacak nerdeyse eltilerime demistim benim kv sizmisiniz diye onun etki side olmustur belki calistigindan sormuyorlardir CNm bizimkilerde sormak Icin soruyor yani var desem ne olur bilemem;₺ bosver eslere kavusalim da
evet canım uzuluyor tabı etrafımda goruyorum ne kv var masalahama bızım ılıskılerımız farklı :26: ben yakın davrandıkca onlar ıyıce uzaklastılar esıme dert yanıyordum bende ınsan uzuluyor halıyle.. soyle bısey de var esıme de mesafelıler ben tanıdıgımdan berı ogluna boyle davranan bana nıye yakın davrasın deyıp bu durumu takmamaya karar verdım artık uzulmuyorum
resmen beni tarif etmişsin. ben kimseyi kırmayayım da. Kin tutabilen bir yapım yok unutuyorum zamanla gerisini de. Eşim beni seviyor değer veriyor yeter.Bende CNm bosver diyorum Allah rizasi Icin kendi bir yakinimdam biliyorum bedduasi cok tutuyor Anne kisminin ona ne yaptilarsa gelinleri fazlasiyla goruyor;(;( o yuzden kalp kirmamaya ozen gosteririm ama kendimi yer bitiririm gonul kirginliklarimi icimde ve esime derim ee erkek kismida haklisin der ama toz kondurmaz vs vs eslerimiz yavrularimizla Mutlu olalim da bos gerisi
ben hiçbir şey anlamadımYani 12gune 3ekleyip 15gun once cikilacak demislerde 27sine bekleyen 30a beklerde sasirdim okuyunca
Ah canım benim geceçek merak etme zamanla hafifleyecek üzüntün sonrada alışacaksın duruma....ben eşimi gönderdiğimde 10 gün boyunca sürekli ağladığımı hatırlıyorum şimdi bakınca bende diyorum nasıl dayanmışım ama bak geçti bizim yarıladık...inş sende alışacaksın en kısa zamanda hatta şimdi sesini duydum diye şükrederkeg sonra trip atacaksın neden aramadın diye)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?