352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Valla öyle...eşim askere gitmeden aralar pek iyi değildi bizim babasıyla birlikte çalışıyorlardı bakalım en büyük hayalimiz iş bulup başka bir yere taşınmak...bursadan ayrılmamam derken şimdi iş olsunda hayırlısıyla her yere giderim diyorum

Amaaaannn en güzeli mesafe....bak bizde mesafe yok eskisi gibi ne saygı kaldı ne sevgi

Dogru valla kizlar mesafe en iyisi yanlarinda ki eltimle iliskileri lacka olmus orada kalsaydim ben hepsini tuketmistik esim akillilik yapti ailemin yaninda kalmami isteyerek.,. bazen kiziyorum gonul istiyor soruyorlar ihtiyac vs var mi diye ben hic bir zaman isteyen olamadim evlilik surecin de de simdi de yok diyorum sonrada esime dert yaniyorum:)bazi kv deler goruyorum cok ilgili hediyeler falan torunlara bize denk gelmemis nisanli arkadaslar acimayin evlilik hazirliginda kiymet bilmiyorlar

Anladım canım. İnşallah çok güzel geçer

inşallah canım.. ama ben kırgınım biraz ..

aradım şimdi haber verdim yarın geleceğim dedim.. tamam gel dedi.. birde soruyor ki erkan bir şey dedi mi sana.. bende yook bişey demedi ne diyecekti ki dedim.. yok bişey demeyecekti de işte hani konuşuyor musunuz diye sordum dedi..

benim nişanlımda öyle git diyor ama o yokken sadece 2 kez gittim 1 kezde onlar geldi bakalım birdahaki ne zaman olur

canım ben 4 defa gittim.. onlar 2 defa geldi.. buna rağmen şikayetçi oluyor.. nişanlım yokken orada duramıyorum doğal olarak sıkılıyorum.. nişanlımın 9 yaşında şımarık bir kardeşi var.. çocuk bana sataşıyor sürekli ee bir şey de diyemiyorum sinir olup eve dönüyorum

Rabbim gonlune gore en hayirlisini nasip etsin canim

Ben eltim olmasa dayanamazdım çok destek oluyoruz birbirimize..bizimkilerde bilmez hediye vs bana ama çocuğuma aşırı düşkünler Allah var bir dediğini iki etmezler kolay kolay

inşallah canım gönlünüze göre olur herşey. Aman boşver insanın memleketi huzurlu olduğu yer bence.

Kıymet bilmeme konusunda katılıyorum canım. İyidirler benimkiler çok da severim ama biraz adaletsizler bize karşı. Bazen keşke çok kötü olsaydım diyorum ama anneden geçen genler var uzun kalmıyor öfkem ammaaaaaaaan boşver diyip unutuyorum

evet mesafe bencede en ıyısı ama bızımde fazla mesafelı esım askerde olmasına ragmen 20 25 gunde bır konusuruz kv le senın gene soruyolar canım oda bısı benımkıler onuda sormuyorlar ıhtıyacın varmı dıye :26:

Mesafenin de yakınlığında fazlası zarar yani....insan beklentiye girince daha çok üzülüyor onu anladım...

Bende CNm bosver diyorum Allah rizasi Icin kendi bir yakinimdam biliyorum bedduasi cok tutuyor Anne kisminin ona ne yaptilarsa gelinleri fazlasiyla goruyor;(;( o yuzden kalp kirmamaya ozen gosteririm ama kendimi yer bitiririm gonul kirginliklarimi icimde ve esime derim ee erkek kismida haklisin der ama toz kondurmaz vs vs eslerimiz yavrularimizla Mutlu olalim da bos gerisi

Mesafenin de yakınlığında fazlası zarar yani....insan beklentiye girince daha çok üzülüyor onu anladım...

evet canım uzuluyor tabı etrafımda goruyorum ne kv var masalah ama bızım ılıskılerımız farklı :26: ben yakın davrandıkca onlar ıyıce uzaklastılar esıme dert yanıyordum bende ınsan uzuluyor halıyle.. soyle bısey de var esıme de mesafelıler ben tanıdıgımdan berı ogluna boyle davranan bana nıye yakın davrasın deyıp bu durumu takmamaya karar verdım artık uzulmuyorum

CNm en son bayramda konusmustuk bizde bir ay olacak nerdeyse eltilerime demistim benim kv sizmisiniz diyeonun etki side olmustur belki calistigindan sormuyorlardir CNm bizimkilerde sormak Icin soruyor yani var desem ne olur bilemem;&#8378bosver eslere kavusalim da

oyle tabı eslerımız yanımızda olsun da gerısı bos

Haklısın canım bosver üzülme....ben de eşimden daha yakınım onun ailesine onlarda bunun farkındalar anlaşırız da ama bir sorun olduğunda ben etkilenirim daha fazla çünkü bana naz geçirebileceklerini biliyorlar maalesef

resmen beni tarif etmişsin. ben kimseyi kırmayayım da. Kin tutabilen bir yapım yok unutuyorum zamanla gerisini de. Eşim beni seviyor değer veriyor yeter.

Kizlar donanim haber diye bir site var orada askerlerin forumu orada mazaret izni demisler 12gune 3gun asli var mi ki

Yani 12gune 3ekleyip 15gun once cikilacak demislerde 27sine bekleyen 30a beklerde sasirdim okuyunca

evet bak içimi okudun sesini duyuyorum diye şükrediyorum sabah 6 da aradı onun sesiyle uyandım çok harika bir duygu inaşllah bizde yarılarız canım benim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…