352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ilk günler çok kötüydü ama sonrasında alışıyorsun acemi birliği zor geçiyor biraz.benim nişanlımda jandarma çorumda.hafifleyecek merak etme biz yarıladık bile canım

jandarma genelde rahat yaparmış sizin durumunuz nasıl umarım hepimizin askeri rahattadır (

sesini duyduğum için şükür ediyorum canım benim bugün onun sesiyle uyandım 6 da aradı günaydın diye yalnızca aklımdan 1 sn bile çıkmıyor acaba şuan ne yapıyor diye (

evet herkes aynı şeyi söylüyor canım ustada rahat edersiniz diye inşallah :))

sesini duyduğum için şükür ediyorum canım benim bugün onun sesiyle uyandım 6 da aradı günaydın diye yalnızca aklımdan 1 sn bile çıkmıyor acaba şuan ne yapıyor diye (
Çok sevindim canım senin için. O his hep olacak. Birlikte olmaya alışınca ayrılık zor geliyor Ama bak bize yarıladık. Gün içindeyken geçmiyormuş gibi geliyor ama geçmişe dönüp bakınca nasıl da geçmiş diyor insan. Bizimkiler geldiğinde de siz yarılamış olacaksınız :)

sesini duyunca öyle güzel geliyoki sanki hayatımda ilk defa duyuyomuş gibi çok dikkatli dinliyorum :)) allahtan çalışıyorum evde olsam herhalde kafayı yemiştim :)) sesi çok iyi geliyodu aradığında bu da beni çok mutlu ediyor

Karşılıklı kıymet bilmeyi öğretiyor askerlik :) Çalışıyor olman güzel gün içinde yoğun olunca zaman iyi geçer. Alıştıkça daha rahat oluyorlar

ben anlamadım ki.. erken mi çıkacaklar..yoksa 3 gün daha geç mi çıkacaklar :44:
bende anlamadım yaa. Ama heyecanlandım yine de

Kayisili form cayimi aldim geldim ac Karin mi iyi olur tok mu hic cay falan icmedim cay falsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…