ilk günler çok kötüydü ama sonrasında alışıyorsun acemi birliği zor geçiyor biraz.benim nişanlımda jandarma çorumda.hafifleyecek merak etme biz yarıladık bile canım
Allah kavuştursun canım ve sabır versin. İlk günler zor geliyor. Ben yolcu edip geldikten sonra evde her gördüğüm eşyasında ağladım. Günlerce tişörtünü giyip uyudum uyuyamıyordum yoksa. Her istediğimde ulaşamamak, bir kaç saniye sadece sesini duymak ölüm gibiydi. ama sonra onlara şükretmeye başlıyorsun. Aaa ne güzel sesini duydum, iyi olduğunu biliyorum diyeİnsan şartlara uyum sağlıyor. Kabulleniyorsun.
evet baya azalttık sukurler olsun..ben kac kere gızlı gızlı ıs yerınde agladım engel olamıyordum akıyordu goz yaslarım.. emın ol canım usta bırlıgıne gıdınce cok daha rahat edeceksınız bunu dusunmeye calıs
Çok sevindim canım senin için. O his hep olacak. Birlikte olmaya alışınca ayrılık zor geliyorsesini duyduğum için şükür ediyorum canım benim bugün onun sesiyle uyandım 6 da aradı günaydın diyeyalnızca aklımdan 1 sn bile çıkmıyor acaba şuan ne yapıyor diye (
Yani 12gune 3ekleyip 15gun once cikilacak demislerde 27sine bekleyen 30a beklerde sasirdim okuyunca
Çok sevindim canım senin için. O his hep olacak. Birlikte olmaya alışınca ayrılık zor geliyorAma bak bize yarıladık. Gün içindeyken geçmiyormuş gibi geliyor ama geçmişe dönüp bakınca nasıl da geçmiş diyor insan. Bizimkiler geldiğinde de siz yarılamış olacaksınız :)
benimki daha arıyamadı dun girdii ama cok kalabalıkmıss :/
Karşılıklı kıymet bilmeyi öğretiyor askerlik :) Çalışıyor olman güzel gün içinde yoğun olunca zaman iyi geçer. Alıştıkça daha rahat oluyorlarsesini duyunca öyle güzel geliyoki sanki hayatımda ilk defa duyuyomuş gibi çok dikkatli dinliyorum :)) allahtan çalışıyorum evde olsam herhalde kafayı yemiştim :)) sesi çok iyi geliyodu aradığında bu da beni çok mutlu ediyor
bende anlamadım yaa. Ama heyecanlandım yine deben anlamadım ki.. erken mi çıkacaklar..yoksa 3 gün daha geç mi çıkacaklar :44:
jandarma genelde rahat yaparmış sizin durumunuz nasıl umarım hepimizin askeri rahattadır(
ben anlamadım ki.. erken mi çıkacaklar..yoksa 3 gün daha geç mi çıkacaklar :44:
ben yine dayanamadım yemek yedim tatlı yedimnapıcam ben yaaa şişman gelin olucam ben sanırım
dugun ne zaman
ağustos yada eylül canım daha var ama ben gittikçe kilo alıcam sanırım yaa
keşkeeee ona da razıyım...3gun erken cikilacak yazmislar...
ben yine dayanamadım yemek yedim tatlı yedimnapıcam ben yaaa şişman gelin olucam ben sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?