oo ne güzel bir nebze de olsa özlemin dinmiştir.Hayırlı olsun birliği de inşallah rahat bir şekilde geçirsin bir yılı
sen yenimi geldin aramıza hoşgeldin
Sizin topige baktikca yazmaya elim varmiyor son gece esim uyur ken hep aglamistim ilk zamanlar aklima geliyor ama inan bana zaman geciyor canim acemilik bitince askerini de bir gorevi olacak ona da sana da vakit daha hizli gecicek birbirinizin degerini de daha iyi anlarsiniz
353. dönem yareniyim canım evet askerimi göndereli 2 gün oldu(
canım benim sizin ne güzel 2 aycık kalmış bizim önümüzde daha koskoca 5 ay var( usta birliğinde daha rahat eder diyo herkes bakalım iple çekiyorum biraz rahatlamayıı
353. dönem yareniyim canım evet askerimi göndereli 2 gün oldu(
alla kavuştursun canımm ilk günler çok çok zor gelir. mevla svbır versin inşallvh
alla kavuştursun canımm ilk günler çok çok zor gelir. mevla svbır versin inşallvh
Canım sen şimdi 5 ayı düşünme senin şafağın yemin töreni olmalı ..
ayyy ilk günlerim geldi aklıma zordu çok zor ama alışcaksın 2 güne birazdaha alışırsın tabi nerde kaldığın ve hayat şartların önemli ben annemlerde kalıyorum mesela bu bana çok iyi geldi yoksa alışamazdım kv de kalsam daha kötü olurdum
canım seninki uzun dönem mi plakana bakınca
canım benim nişanlıyım izmirde yaşıyorum nişanlım denizlide asker acemide usta birliğide orda jandarma olarak gitti ama ilk kez bu şekilde bi ayrılık yaşıcaz( herkes alışacaksın diyor ama benim aklım almıyor diğer yarım olmadan yaşamaya nasıl alışırım ben (
canım benim nişanlıyım izmirde yaşıyorum nişanlım denizlide asker acemide usta birliğide orda jandarma olarak gitti ama ilk kez bu şekilde bi ayrılık yaşıcaz( herkes alışacaksın diyor ama benim aklım almıyor diğer yarım olmadan yaşamaya nasıl alışırım ben (
evet canım benim ki uzun dönem yedek subay. benim plakalara inmeme çok yol var daha
amiiinnnn ya ilk gün zorrr çok hemde
senin yine de iyiymiş canım yakın galiba hafta sonları gidip görme şansın varmış
çok zor geçiyor hemde tlf sürekli elimde nefesim kesilmiş sanki(
seni çok iyi anlıyorum canım sana inşirah suresini önericem tabi dinini bilmiyorum ama inşirah suresi içi çok rahatlatıyor int araştırabilirsin sen biraz fazla üzülüyosun bu seni rahatlatır emin ol
canım bende öyleydim inan bana geçecek çalışıyomusun
canım elhandürillah müslümanım tavsiyene uyacağım içimden hep onun için dua ediyorum allahım tüm askerlerimizin karşısına hayırlı insanlar vicdanlı komutanlar çıkarsınn(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?