352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

oo ne güzel bir nebze de olsa özlemin dinmiştir. Hayırlı olsun birliği de inşallah rahat bir şekilde geçirsin bir yılı

evet canım çok iyi geldi bana beş gün bakalım artık canım nasıl olacak gittiği yer askerleri nasıl olacak ben onu çok merak ediyorum
canım inşallah sen de eşini en yakın zamanda görüp hasret gideririsinnn

canım benim sizin ne güzel 2 aycık kalmış bizim önümüzde daha koskoca 5 ay var ( usta birliğinde daha rahat eder diyo herkes bakalım iple çekiyorum biraz rahatlamayıı

canım benim sizin ne güzel 2 aycık kalmış bizim önümüzde daha koskoca 5 ay var ( usta birliğinde daha rahat eder diyo herkes bakalım iple çekiyorum biraz rahatlamayıı

Canım sen şimdi 5 ayı düşünme senin şafağın yemin töreni olmalı ..

353. dönem yareniyim canım evet askerimi göndereli 2 gün oldu (

ayyy ilk günlerim geldi aklıma zordu çok zor ama alışcaksın 2 güne birazdaha alışırsın tabi nerde kaldığın ve hayat şartların önemli ben annemlerde kalıyorum mesela bu bana çok iyi geldi yoksa alışamazdım kv de kalsam daha kötü olurdum

Canım sen şimdi 5 ayı düşünme senin şafağın yemin töreni olmalı ..

doğru diyosun tatlım yemin törenine gidicem inşallah 22 gün var daha ( nasıl geçicek bilmiyorum sabah 6 da aradı öğlen 12 de aradı bidaha aramadı aklım hep onda dün akşam 7 buçukta aramıştı kendimi ona hazırladım ama yok aramadı bu saatten sonrada arayamaz galiba (

canım benim nişanlıyım izmirde yaşıyorum nişanlım denizlide asker acemide usta birliğide orda jandarma olarak gitti ama ilk kez bu şekilde bi ayrılık yaşıcaz ( herkes alışacaksın diyor ama benim aklım almıyor diğer yarım olmadan yaşamaya nasıl alışırım ben (

seni çok iyi anlıyorum canım sana inşirah suresini önericem tabi dinini bilmiyorum ama inşirah suresi içi çok rahatlatıyor int araştırabilirsin sen biraz fazla üzülüyosun bu seni rahatlatır emin ol

senin yine de iyiymiş canım yakın galiba hafta sonları gidip görme şansın varmış

senin yine de iyiymiş canım yakın galiba hafta sonları gidip görme şansın varmış

yakın canım 3 saat ama ayrılık ayrılık işte aynı şehirde nefes alamıyoruz istediğin an sesini duyamıyosun ( en önemlisi şuan yanında değil ve 5 ay daha olmayacak

seni çok iyi anlıyorum canım sana inşirah suresini önericem tabi dinini bilmiyorum ama inşirah suresi içi çok rahatlatıyor int araştırabilirsin sen biraz fazla üzülüyosun bu seni rahatlatır emin ol

canım elhandürillah müslümanım tavsiyene uyacağım içimden hep onun için dua ediyorum allahım tüm askerlerimizin karşısına hayırlı insanlar vicdanlı komutanlar çıkarsınn (

canım bende öyleydim inan bana geçecek çalışıyomusun

evet canım çalışıyorum allahtan gün içinde kendime o kadar saçma işler çıkaryorum ki sorma özel bi havayolunda muhasebeciyim bin tane evrak indiriyorum önüme saçma sapan iş çıkartıyorum kendime sırf kafam dolu olsun diye halbuki nişanlım askere gidince çeyiizmi yapacaktım şuan içimde ne çeyiz hevesim var ne bişey (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…