Canım ilk gün sadece haslanmış patates yiyorsun ikinci gün sebze üçüncü gün et dördüncü gün meyve ve son gün yumurta veya süt tuz yok sadece baharat kullanabiliyorsun birde sınırsız yiyebiliyorsun
evlenince görürüz cnım seniii
alemsin yaa. Ama çok mantıklı
genelde geçiyor canım. Benim eşimde inan o dereceydi ama evlilikten sonra iyiydi. Şimdi askerde yine atakta
minyonsun canım ne güzelll
Canım ilk gün sadece haslanmış patates yiyorsun ikinci gün sebze üçüncü gün et dördüncü gün meyve ve son gün yumurta veya süt tuz yok sadece baharat kullanabiliyorsun birde sınırsız yiyebiliyorsun
hımmmm anladım cnımmm çok farklı bir diyet.. ben tuzu çok severimm ondn uzaklaşmam şart o zamn
cnım ikinci gün sebze demiş ya sabah ne yemişsek akşama kadar onu mu yemek zorundayız başka sebze olmuyor mu
Harfiyen uymak zorunda hissetmiyorum kendimiBen bütün gün aynı sebzeyi yiyemem ki ya da sabah çeşitli bol tutarım
Kızlar tuz. Yerine bol baharat kullanın ben öyle yapmayı düşünüyorum
tuz benim için çok zor olcak ama mecbur katlanmalıyım
eğer psikolojim sağlam kalırsa görürsünüz canım
görsün bakalım nasıl oluyormuş bu işlersonra da soracağım ona anne , erkan sana bişey dedi mi
askerlik ne fena bir şey ya.. Allahtan kısa dönem.. uzun dönem olsaydı nişanlım bu takıntılarının yüzünden kaçıp gelirdi valla..inşallah evlenince düzelir.. çevremdekiler benim adıma çok endişeli..evlendikten sonra da böyle olursa biz artık birlikte çıkıp gezemeyiz diyorlar.korkmuyor değilim :18:
Ben bütün gün aynı sebzeyi yiyemem ki ya da sabah çeşitli bol tutarım
sor sor dünden önce olsa yazık derdim ama bugün herşey müstehak onlara
Bilmiyorum canım yapı meselesi tabi ama daha önce de ben eşimin kıskançlığından bahsetmiştim. Çalışmamı dahi istemiyordu. O yüzden birlikteliğimizin en berbat zamanı nişanlılıktı benceSonra bende bıraktığı izi görünce çok değişti. Ya da bana öyleymiş gibi gösterdi :) Şimdi askerde yine kıskanıyor farkediyorum ama baya kontrollü
sor sor dünden önce olsa yazık derdim ama bugün herşey müstehak onlara
Bilmiyorum canım yapı meselesi tabi ama daha önce de ben eşimin kıskançlığından bahsetmiştim. Çalışmamı dahi istemiyordu. O yüzden birlikteliğimizin en berbat zamanı nişanlılıktı benceSonra bende bıraktığı izi görünce çok değişti. Ya da bana öyleymiş gibi gösterdi :) Şimdi askerde yine kıskanıyor farkediyorum ama baya kontrollü
5gün canım katlanmak lazım bence de sonra tartılduğındaki mutluluğa deger bence
canım biz yarın ev gezmesine gitcezz başlayamam ama siz ne zaman başlıyosunuz
Ah kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca eşimi anmadan geçemeyeceğim nişanlıyken ve ilk evlendiğimizde öyle kıskançltı ki anlatamam burnumdan gelirdi birçok şey sonra düzeldi çok şükür törpüledim adamı şimdi normale döndük
canım biz yarın ev gezmesine gitcezz başlayamam ama siz ne zaman başlıyosunuz
Zamanla olacaktır. Ama onda bile belli sınırları var. Eşim ne kadar rahat olursa olsun hala etek boyumu ölçer. Etek boyu derken mini değil uzun eteğin ayak bileğimden ne kadar üstte olup olmadığınıevet canım bende çalışmıyorum onun yüzünden.. ona kalsa o askerden dönene kadar hiç dışarıya çıkmayacağım ama mümkün mü.. benim de kafa dağıtmam lazım.. keşke nişanlımda kontrollü olsa en azından çekilecek seviyede olsa
Bende öyle düşünüyorum size göre çok yeniyiz biz. Zamanla geçer azalır herhalde. Yani inşallah :)Ah kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca eşimi anmadan geçemeyeceğim nişanlıyken ve ilk evlendiğimizde öyle kıskançltı ki anlatamam burnumdan gelirdi birçok şey sonra düzeldi çok şükür törpüledim adamı şimdi normale döndük
Zamanla olacaktır. Ama onda bile belli sınırları var. Eşim ne kadar rahat olursa olsun hala etek boyumu ölçer. Etek boyu derken mini değil uzun eteğin ayak bileğimden ne kadar üstte olup olmadığınıEskiden olsa çok kızardım artık anlatabildiğim noktada anlatıyorum anlatamadığım yerde gülüp geçiyorum
Bende öyle düşünüyorum size göre çok yeniyiz biz. Zamanla geçer azalır herhalde. Yani inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?