352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

hımmmm anladım cnımmm çok farklı bir diyet.. ben tuzu çok severimm ondn uzaklaşmam şart o zamn

evlenince görürüz cnım seniii

eğer psikolojim sağlam kalırsa görürsünüz canım

alemsin yaa. Ama çok mantıklı

görsün bakalım nasıl oluyormuş bu işler sonra da soracağım ona anne , erkan sana bişey dedi mi

genelde geçiyor canım. Benim eşimde inan o dereceydi ama evlilikten sonra iyiydi. Şimdi askerde yine atakta

askerlik ne fena bir şey ya.. Allahtan kısa dönem.. uzun dönem olsaydı nişanlım bu takıntılarının yüzünden kaçıp gelirdi valla..inşallah evlenince düzelir.. çevremdekiler benim adıma çok endişeli..evlendikten sonra da böyle olursa biz artık birlikte çıkıp gezemeyiz diyorlar.korkmuyor değilim :18:

cnım ikinci gün sebze demiş ya sabah ne yemişsek akşama kadar onu mu yemek zorundayız başka sebze olmuyor mu

sor sor dünden önce olsa yazık derdim ama bugün herşey müstehak onlara
Bilmiyorum canım yapı meselesi tabi ama daha önce de ben eşimin kıskançlığından bahsetmiştim. Çalışmamı dahi istemiyordu. O yüzden birlikteliğimizin en berbat zamanı nişanlılıktı bence Sonra bende bıraktığı izi görünce çok değişti. Ya da bana öyleymiş gibi gösterdi :) Şimdi askerde yine kıskanıyor farkediyorum ama baya kontrollü

evet canım bende çalışmıyorum onun yüzünden.. ona kalsa o askerden dönene kadar hiç dışarıya çıkmayacağım ama mümkün mü.. benim de kafa dağıtmam lazım.. keşke nişanlımda kontrollü olsa en azından çekilecek seviyede olsa

Ah kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca eşimi anmadan geçemeyeceğim nişanlıyken ve ilk evlendiğimizde öyle kıskançltı ki anlatamam burnumdan gelirdi birçok şey sonra düzeldi çok şükür törpüledim adamı şimdi normale döndük

iyi geceler kardeşim istiyor yine bilg tlfnuma int pakrti alamadım daha ya faturalı zaten çok ödüyorum int pak olsa dahada fazlalaşıyo neyse görüşürüzz by

yazdıklarınızı görünce rahatlıyorum valla.. çünkü evlendikten sonrası için çok tedirginim.. inşallah nişanlımda normale döner :18:

Zamanla olacaktır. Ama onda bile belli sınırları var. Eşim ne kadar rahat olursa olsun hala etek boyumu ölçer. Etek boyu derken mini değil uzun eteğin ayak bileğimden ne kadar üstte olup olmadığını Eskiden olsa çok kızardım artık anlatabildiğim noktada anlatıyorum anlatamadığım yerde gülüp geçiyorum

Bende öyle düşünüyorum size göre çok yeniyiz biz. Zamanla geçer azalır herhalde. Yani inşallah :)

evet kıyafet konusu da çok can sıkıcı.. geldiğinde yavaş yavaş anlatacağım ona bu derece kıskançlığın bize zarar verebileceğini umarım anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…