352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Geçiyor gerçekten ama eşlerin tavrı da çok önemli canım diyorlar ya evliliklerde ilk 5 yıl çok önemli diye hakikaten öyle

evet kıyafet konusu da çok can sıkıcı.. geldiğinde yavaş yavaş anlatacağım ona bu derece kıskançlığın bize zarar verebileceğini umarım anlar
Anlar canım umarım. Yanında olunca, tamamen söz hakkına sahip olunca vs derken değişir inşallah.
Geçiyor gerçekten ama eşlerin tavrı da çok önemli canım diyorlar ya evliliklerde ilk 5 yıl çok önemli diye hakikaten öyle
Kesinlikle buna katılıyorum. Biz eşimle çok şükür tüm sorunları nişanlılıkta halletmişiz ama çevre faktörü falan 5 yılda anca oturur.

iyi akşamlar kızlar misafir vardı biraz o yüzden yeni gelebildim.benimde boyum 1,70 falan kilomda 67idi en son tartıldığımda

iyi akşamlar canım..benimde boyum 1.70.. ben tartılalı 1 ay olmuştur o zaman 65 kiloydum.. bu aralar ne kadarımdır bilemiyorum.. ama bence ne zayıflamışımdır ne de kilo almışımdır...

kızlar sabahtan beri kilo muhabbeti yapıyorsunuz da hiçbirinizin kilosu diyetlik değilmiş:26: Normal değil mi sizin kilolar?

kızlar sabahtan beri kilo muhabbeti yapıyorsunuz da hiçbirinizin kilosu diyetlik değilmiş:26: Normal değil mi sizin kilolar?

Anlaşılan hiç birimiz tombik değiliz ama ufak ufak fazlalıklar var onların kurtulacağız inş,,,,sana imrendim ben ne güzel vermen değil Alman gerekiyor

iyi akşamlar canım..benimde boyum 1.70.. ben tartılalı 1 ay olmuştur o zaman 65 kiloydum.. bu aralar ne kadarımdır bilemiyorum.. ama bence ne zayıflamışımdır ne de kilo almışımdır...

5 kilo versen yeter canım sana.

canım kilodan çok hareketsizlikten bende göbek var kötü duruyor

Anlaşılan hiç birimiz tombik değiliz ama ufak ufak fazlalıklar var onların kurtulacağız inş,,,,sana imrendim ben ne güzel vermen değil Alman gerekiyor
Evet canım onlarda hallolur çok rahat. Yok canım benimki de iyi değil hele bu defa yüzden gitti hiç hoş değil. Hem bizim burda bir laf var "Bir gram et bin ayıp örter" diye

bak bende göbekten hiç hoşlanmam yarım mekik iyi oluyor ama canım. O sayede bende doğum göbeği de kalmadı.

5 kilo versen yeter canım sana.

aynen öyle canım.. ben düğün hazırlıkları esnasında kilo veririm diye düşünüyorum ama bu arada da dikkat ediyorum.. normalde çikolata , cips , çekirdek çok sevdiğim şeylerdir çok uzun zamandır onlara uzağım ve özellikle akşam 7 den sonra meyve dışında hiç bir şey yemiyorum

Sen normal doğum mu yapmıştın canım?kaç kilo aldın hamileliğinde?yaa maalesef bende önce yüzümden veriyorum gözlerim çıkıyor meydana sadece

Sen normal doğum mu yapmıştın canım?kaç kilo aldın hamileliğinde?yaa maalesef bende önce yüzümden veriyorum gözlerim çıkıyor meydana sadece
evet canım normal doğum. Doğumdan önce 14 kilo gözüküyordu. Doğum yaptım 10 kilo gitmiş 3400 kızımdı. Gerisi su ödem falan sanırım sadece 4 kilo almışım:26: yüzden vermek çok kötüymüş yaa ben çok beyaz tenliyim hayalet gibi oldum

Ne güzelmiş senin ki canım ben 20 kilo aldım bebeğim 2.850 gram doğdu sadece minnacık birseydi yani bütün kiloları kendime almışım vermesi epey zor olmuştu...

İş güç hep geç geliyorum herkes gidiyor Yarın erken geleyim de konu kilo muhabbeti olunca hemen dahil olayım :) Aslında her gün bakamıyorum bu günde iş yerinde iğrenç bir gün geçirdim ama telefonumdaki şafak sayarda 81 Düzce, atarsa Osmaniye yazısını görünce mutluluktan yazmadan edemedim :)

Son düzenleme:

evet hemde çok zorlanıyorum bazen düşünüyorum nişanlım gelince ev eşya hazırlığı yapıcaz yuvamızı kurucaz en büyük engelimiz ortadan kalkacak diyorum ama onsuzluk çok koyuyor o benim hem nişanlım hem en iyi arkadaşımdı dün akşam 10 da aradı her akşam 10 arardı beni napıyosun dedi uyumaya hazırlanıyodum dedim biliyodum bak yine 10 da aradım dedi ben zaten koptum orda tutamadım kendimi

Gunaydin kizlar yarin gelsin Duzce) bu arada ben tam gaz basladim dikkat etmeye kendime sabah sirkeli balli Su ictim Bel inceltici egzersiz yaptim en tombikiniz ben oldugum Icin bekleme durumum yoktu 22yasima kadar 48 kilo olan ben simdi 65teyim zayiflik istemiyorum ama 58-60 olsam yeter sanirim

canım benim yaaa çok üzme kendini artık ewet çok zor ama bak güzel şeyleri düşün ne güzel diyorsun en büyük engel kalkacak ve gelince yuvanızı kurmaya başlayacaksınız allahın izniyle bunları düşün ve mutlu ol

canım günaydınnn ne güzel plvkalara düştünüz darısı bize inşallh ben de bugünden dikkat etmeye başladım canım yemeye 3 tane kayısı yedim ve ılık limonlu su içtim. pazartesi de inşallah beş günde beş kilo diyetini uygulamaya başlayacağımm

arkadaşlarrrr hepinize günaydınnn
hepimize hayırlı bir gün olur inşallah... hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…