352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

hayırlı cumalar kızlar....nasılsınız?bakıyorum diyetlere başlanmış bende bugün itibariyle yediklerime dikkat edicim birde akşamları yürüyüş yapıcam inş. Hnf25 canım sen diyeti uygulayınca bize de bilgi verir mizin bende yapıcam yamerak ediyorum

yürüyüş yapmak çok iyi olur aslında ben çok üşeniyorum galiba :26::26: tamam canım pazartesi başşlayacağım inşallah cnım ben

ne güzel canım bende başlıycam inşallah bir başlasam gerisi gelicek biliyorum ama.bende mekik çekmeye başlıycam bu akşam ve biraz yürüyüş yapmak istiyorum

masalah tum kızlar dıyete baslıyor aslında benım de 3 4 kılo fazlam var vermem lazım ama ıcımte hıc heves yok gercı esımın yanında ufacık kaldıgım ıcın 3 4 kılo goze batmıyor

masalah tum kızlar dıyete baslıyor aslında benım de 3 4 kılo fazlam var vermem lazım ama ıcımte hıc heves yok gercı esımın yanında ufacık kaldıgım ıcın 3 4 kılo goze batmıyor

benimde pek yok canım ama nişanlım 10 kilo vermiş benimde vermem lazım

inşallah tatlım alışana kadar zorlanıcam alıştıktan sonrası bi nebze daha kolay geçicek allah hepimize sabır versin (

ne güzel canım bende başlıycam inşallah bir başlasam gerisi gelicek biliyorum ama.bende mekik çekmeye başlıycam bu akşam ve biraz yürüyüş yapmak istiyorum

ben çok üşengecim yürüyüşe çıkamam pek bir şey yemiyorum kilolar kendiliğinden gidiverse nolur sanki

Ne güzelmiş senin ki canım ben 20 kilo aldım bebeğim 2.850 gram doğdu sadece minnacık birseydi yani bütün kiloları kendime almışım vermesi epey zor olmuştu...
anladım canım. Ben diyorum yaa kilo alma gibi bir huyumuz yok bizim. Birde biraz çok hareketliyim ben hamilelikte de öyleydi

canım ben birazcık kiloluyum yaaa:26::26:
yok canım hepinizin sadece acızık fazlalığı var. Ama kadın psikolojisi bir kilo olsa bile o gitmeli

kızlar nişanlım bugün tekrar farklı hastaneye gitmiş merkeze.doktor kulağı için ilaç vermiş 2 hafta sonra gidecekmiş tekrar ona göre belli olacak ameliyat olup olmayacağı.içim rahatladı biraz şimdilik.belki ameliyat olmasına gerek kalmaz

hayırlısı canım inşallah ameliyata gerek kalmaz

Selam kızlar nasılsınız? Ben yoğunluktan yazamadım hiç diyet grubuna beni de ekleyin. ayrıca şimdi 9 çaya başladım baya etkiliymiş Deneyimlerimi paylaşırım sizinle de. Bu arada Düzce'ye selam yola devaaammmmm

inşallah gerek kalmaz canım ilaç tedavisi yeterli gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…