hayırlı cumalar kızlar....nasılsınız?bakıyorum diyetlere başlanmış bende bugün itibariyle yediklerime dikkat edicim birde akşamları yürüyüş yapıcam inş. Hnf25 canım sen diyeti uygulayınca bize de bilgi verir mizin bende yapıcam yamerak ediyorum
yürüyüş yapmak çok iyi olur aslında ben çok üşeniyorum galiba :26::26: tamam canım pazartesi başşlayacağım inşallah cnım ben
Bend 1 haftadır başlayacağım sözde ama bir türlü baslayamadım burda söz vereyim ki kendime gaza geleyim dedim
aynen öyle canım.. ben düğün hazırlıkları esnasında kilo veririm diye düşünüyorum ama bu arada da dikkat ediyorum.. normalde çikolata , cips , çekirdek çok sevdiğim şeylerdir çok uzun zamandır onlara uzağım ve özellikle akşam 7 den sonra meyve dışında hiç bir şey yemiyorum
canım yaa tüm aylar 15 ine kadar iyi gidiyor da 15 inden sonra geçmiyor sanki
masalah tum kızlar dıyete baslıyoraslında benım de 3 4 kılo fazlam var vermem lazım ama ıcımte hıc heves yok gercı esımın yanında ufacık kaldıgım ıcın 3 4 kılo goze batmıyor
canım benim yaaa çok üzme kendini artık ewet çok zor ama bak güzel şeyleri düşünne güzel diyorsun en büyük engel kalkacak ve gelince yuvanızı kurmaya başlayacaksınız allahın izniyle bunları düşün ve mutlu ol
ne güzel canım bende başlıycam inşallah bir başlasam gerisi gelicek biliyorum ama.bende mekik çekmeye başlıycam bu akşam ve biraz yürüyüş yapmak istiyorum
anladım canım. Ben diyorum yaa kilo alma gibi bir huyumuz yok bizim. Birde biraz çok hareketliyim ben hamilelikte de öyleydiNe güzelmiş senin ki canım ben 20 kilo aldım bebeğim 2.850 gram doğdu sadece minnacık birseydiyani bütün kiloları kendime almışım vermesi epey zor olmuştu...
yok canım hepinizin sadece acızık fazlalığı var. Ama kadın psikolojisi bir kilo olsa bile o gitmelicanım ben birazcık kiloluyum yaaa:26::26:
kızlar nişanlım bugün tekrar farklı hastaneye gitmiş merkeze.doktor kulağı için ilaç vermiş 2 hafta sonra gidecekmiş tekrar ona göre belli olacak ameliyat olup olmayacağı.içim rahatladı biraz şimdilik.belki ameliyat olmasına gerek kalmaz
hayırlısı canım inşallah ameliyata gerek kalmaz
kızlar ben gidiyorum kayınvalideme şans dileyin
kızlar nişanlım bugün tekrar farklı hastaneye gitmiş merkeze.doktor kulağı için ilaç vermiş 2 hafta sonra gidecekmiş tekrar ona göre belli olacak ameliyat olup olmayacağı.içim rahatladı biraz şimdilik.belki ameliyat olmasına gerek kalmaz
kızlar ben gidiyorum kayınvalideme şans dileyin
inşallah gerek kalmaz canım ilaç tedavisi yeterli gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?