kızlar nişanlım bugün tekrar farklı hastaneye gitmiş merkeze.doktor kulağı için ilaç vermiş 2 hafta sonra gidecekmiş tekrar ona göre belli olacak ameliyat olup olmayacağı.içim rahatladı biraz şimdilik.belki ameliyat olmasına gerek kalmaz
inşallah tatlım alışana kadar zorlanıcam alıştıktan sonrası bi nebze daha kolay geçicek allah hepimize sabır versin(
kızlar ben gidiyorum kayınvalideme şans dileyin
ben hemen kilo vermek istiyorummmmmçünkü kendimi bu şekilde artık hiç beğenmiyorum
Selam kızlar nasılsınız? Ben yoğunluktan yazamadım hiç diyet grubuna beni de ekleyin. ayrıca şimdi 9 çaya başladım baya etkiliymişDeneyimlerimi paylaşırım sizinle de. Bu arada Düzce'ye selam yola devaaammmmm
merhaba kızlar ben yeniyim hoş bulduuuk:) pazar günü plakalar:)
selam kızlaaarrrr
ben geldiiimmm
nasılsınız ne var ne yok
merhaba kızlar ben yeniyim hoş bulduuuk:) pazar günü plakalar:)
yaa kızlar neler yapıyorsunuz...benimde acil kilo vermem lazım... eşim gidince kilo veririm sandım hiç veremedim
anladım canım. Ben diyorum yaa kilo alma gibi bir huyumuz yok bizim. Birde biraz çok hareketliyim ben hamilelikte de öyleydi
yok canım hepinizin sadece acızık fazlalığı var. Ama kadın psikolojisi bir kilo olsa bile o gitmeli
Kimse yok amaiyi geceler kızlar
Bu şafak panosu ne zaman değişiyor bilmiyorum ama benim için değişmiştir.
Günlerden Düzceeeeeeeeee :119::119::119::119::119::119:
İnşallah canımhadi hayırlısı olsun canım ıns gerek kalmaz ameliyata
Ben geldim canım dün akşam giremedim şimdide telden girebildimnedennn kimse yokkkkk
Selam kızlaarrrNasılsınız?
Selam kızlaarrrNasılsınız?
iyiyim canım ben ama kızlar bugun kayıp
canım beş günde beş kilo diyetine başlamaya karar verdik desen de katıl bize
ben iki gündür yediklerime dikkat etmeye başladım pazartesi günü de bu diyeti uygulamaya başlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?