- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
Canım , pazar günleri de mi çalışıyorsun ?:44:
evet canım zor olsada gitmek istiyorum ikimizede moral olur
bu saatten sonra aramaz heralde.telefonuda alamadı komutandan henüz.yarın sabahı bekleyeceğim artık sesini duymak için
çok zor bi durumdur eminimki evliyken ayrı kalmak
Siz nişanlınla yakınmısınız canım?evet canım zor olsada gitmek istiyorum ikimizede moral olur
bu saatten sonra aramaz heralde.telefonuda alamadı komutandan henüz.yarın sabahı bekleyeceğim artık sesini duymak için
çok zor bi durumdur eminimki evliyken ayrı kalmak
bugün izinliydim haftada 1 gün izin yapıyorum malesef canım.yarın çalışıyorum o yüzden
Canımm gerçekten mi ya ben de erkek arkadaşımla akşam onu konuştum 30 ocak demişti bana 1 gün yol izniyle .. Senin haberine çok sevindimmmmm .......
eğer eşimler yanlış birşey yapmadılarsa öyleymiş canımCanımm gerçekten mi ya ben de erkek arkadaşımla akşam onu konuştum 30 ocak demişti bana 1 gün yol izniyle .. Senin haberine çok sevindimmmmm .......
Siz nişanlınla yakınmısınız canım?
Aynı evde olmayı bilmeden önce daha kolaydı. Şimdi birlikte olmayı bildiğim için daha zor. Ama düzensizlik berbat birşeydi
cvnım nerede çalışıyorsun sen
Yok canım farkedemiyor şükür. Ama şu var eşimi karnımdayken de çok hissederdi. Doğduktan sonra da onun sesine çok tepkiliydi. Şimdi artık yabancıları farketme dönemi iki gün görmediği kişilerden tedirgin oluyor ağlıyor. Sadece dedesini günlerce görmese garipsemiyor. Sanırım onun sesi babasına çok benziyor o yüzden. İnşallah babasını unutmayacak kuzum
anladım canım şuan nerede?evet canım aynı işteydik vede o yüzden en fazla 1 hafta ayrı kalmıştık şimdiye kadar oda senelik izinlerde
çağrı merkezi canım
Evet konuşturuyorum telefonu yakalamaya çalışıyor o zamanoyyy maşallah şimdi ne tatlı olur kuzum benimbabvsının sesini sürekli telefondv dinlet canım belli olmaz sesi benzetirse tepki verebilir
anladım canım şuan nerede?
Evet konuşturuyorum telefonu yakalamaya çalışıyor o zamanOnun yabancı olmadığını anlasın çok istiyorum zaten eşim bu aralar çok özlemiş geldiğinde ondan kaçar ağlarsa çok üzülür Bazen eşimin parfümünü yatağına falan mı sıksam diyorum kimyasal diye bu çılgın fikrimden vazgeçiyorum:26::26:
anladım canım şuan nerede?
Evet konuşturuyorum telefonu yakalamaya çalışıyor o zamanOnun yabancı olmadığını anlasın çok istiyorum zaten eşim bu aralar çok özlemiş geldiğinde ondan kaçar ağlarsa çok üzülür Bazen eşimin parfümünü yatağına falan mı sıksam diyorum kimyasal diye bu çılgın fikrimden vazgeçiyorum:26::26:
Yok canım farkedemiyor şükür. Ama şu var eşimi karnımdayken de çok hissederdi. Doğduktan sonra da onun sesine çok tepkiliydi. Şimdi artık yabancıları farketme dönemi iki gün görmediği kişilerden tedirgin oluyor ağlıyor. Sadece dedesini günlerce görmese garipsemiyor. Sanırım onun sesi babasına çok benziyor o yüzden. İnşallah babasını unutmayacak kuzum
ben yanlış sordum galiba :) Hımm gitmekten bahsettin ya çok yakınsınız sandımheee yanlış anladım sanırım ben:) çorumda canım bende istanbuldayım
ben yanlış sordum galiba :) Hımm gitmekten bahsettin ya çok yakınsınız sandım
yok yok vazgeçiyorum hemenewet cvnım o çılgın fikrini bence de uygulamasonuçta kimyasal bir mvdde 20: belki bir iki gün babayı yadırgar ama aynı ewin içinde olacağı için hemen alışırrr...
öyledir canım onların saf yürekleri herşeyi daha iyi hissediyor. Duygusalız bu aralar herhaldeBenim oğlum da hamileyken babası gelince tekme atmaya başlardı doğdu beşik haricinde sadece babasını göğsünde uyudumerak etme canım unutsa bile hemen alışır o bağ o kadar kuvvetli oluyor ki istedikleri kadar ayrı kalsınlar bir iki bakışıma yetiyor )
belki sana sürpriz yapar canım o yüzden öyle demiştir.benim nişanlım daha birşey demedi bile bana
sıkıntı yoktur inşallah canımkızlvr ben biraz kötü oldum.. hepinize iyi sohbetler... iyi gecelerrrrr
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşmek üzere
Anladım canım ama bence görmeye değer. Benim bebeğim olmasa giderdimyakın değiliz malesef biraz zahmetli olacak gidip aynı gün dönmek o yüzden kararsız kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?