352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

cvnım benim inşvllah svbah sesini duyvrak uyanırsınn da gün boyu çok çok mutlu olursunnn

Siz nişanlınla yakınmısınız canım?
Aynı evde olmayı bilmeden önce daha kolaydı. Şimdi birlikte olmayı bildiğim için daha zor. Ama düzensizlik berbat birşeydi

Canımm gerçekten mi ya ben de erkek arkadaşımla akşam onu konuştum 30 ocak demişti bana 1 gün yol izniyle .. Senin haberine çok sevindimmmmm .......
eğer eşimler yanlış birşey yapmadılarsa öyleymiş canım Ama bilgisayar yazılımı hazırlıyormuş sanırım hata olmaz muhtemelen. Bende sevinmene sebep olduğum için mutlu oldum

Siz nişanlınla yakınmısınız canım?
Aynı evde olmayı bilmeden önce daha kolaydı. Şimdi birlikte olmayı bildiğim için daha zor. Ama düzensizlik berbat birşeydi

evet canım aynı işteydik vede o yüzden en fazla 1 hafta ayrı kalmıştık şimdiye kadar oda senelik izinlerde

cvnım nerede çalışıyorsun sen

çağrı merkezi canım

oyyy maşallah şimdi ne tatlı olur kuzum benim babvsının sesini sürekli telefondv dinlet canım belli olmaz sesi benzetirse tepki verebilir

evet canım aynı işteydik vede o yüzden en fazla 1 hafta ayrı kalmıştık şimdiye kadar oda senelik izinlerde

çağrı merkezi canım
anladım canım şuan nerede?

oyyy maşallah şimdi ne tatlı olur kuzum benim babvsının sesini sürekli telefondv dinlet canım belli olmaz sesi benzetirse tepki verebilir
Evet konuşturuyorum telefonu yakalamaya çalışıyor o zaman Onun yabancı olmadığını anlasın çok istiyorum zaten eşim bu aralar çok özlemiş geldiğinde ondan kaçar ağlarsa çok üzülür Bazen eşimin parfümünü yatağına falan mı sıksam diyorum kimyasal diye bu çılgın fikrimden vazgeçiyorum:26::26:

heee yanlış anladım sanırım ben:) çorumda canım bende istanbuldayım

ewet cvnım o çılgın fikrini bence de uygulama sonuçta kimyasal bir mvdde20: belki bir iki gün babayı yadırgar ama aynı ewin içinde olacağı için hemen alışırrr...

Benim oğlum da hamileyken babası gelince tekme atmaya başlardı doğdu beşik haricinde sadece babasını göğsünde uyudu merak etme canım unutsa bile hemen alışır o bağ o kadar kuvvetli oluyor ki istedikleri kadar ayrı kalsınlar bir iki bakışıma yetiyor)

ewet cvnım o çılgın fikrini bence de uygulama sonuçta kimyasal bir mvdde20: belki bir iki gün babayı yadırgar ama aynı ewin içinde olacağı için hemen alışırrr...
yok yok vazgeçiyorum hemen
öyledir canım onların saf yürekleri herşeyi daha iyi hissediyor. Duygusalız bu aralar herhalde

kızlvr ben biraz kötü oldum.. hepinize iyi sohbetler... iyi gecelerrrrr
sıkıntı yoktur inşallah canım iyi geceler

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler yarın görüşmek üzere

yakın değiliz malesef biraz zahmetli olacak gidip aynı gün dönmek o yüzden kararsız kalıyorum
Anladım canım ama bence görmeye değer. Benim bebeğim olmasa giderdim iyi geceler kolay gelsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…