iyi geceler canım bende sonunda 80leri gördüm plakalara da gelsem artık
evet canım öyle heralde.burda muhabbet olmayınca zaman hiç geçmiyor bana
ewet cnım buradaki muhabbetler çok güzel oluyor ve samimizaman çok dvha güzel geçiyorrr
iyi geceler kızlar nasılsınız?
iyi geceler kızlar nasılsınız?
iyiyim canım sağol. Senin de çalışma saatleri çok kötü ya pazar pazarben iyiyim canım sen nasılsın?yarın iş olmasaydı çok daha iyi olacaktım ama
hoşbulduk canım. iyiyim bende. Evet gündüz bir iki kere yokladım kimseler yoktu.iyi gecelerrr cnımmm hoşgeldinn... benim cnım sıkıldı tek buradvsen nasılsın cnımm
evet canım.ben nişanlımı çok özledim 2 ay oldu nerdeyse görmeyeli
iyiyim canım sağol. Senin de çalışma saatleri çok kötü ya pazar pazarAllah kolaylık versin
hoşbulduk canım. iyiyim bende. Evet gündüz bir iki kere yokladım kimseler yoktu.
bu arada kızlar eşimin birliğinde teskere belgeleri düzenlenmiş. Eşim bir günlük yol izniyle 29 Ocakta çıkıyormuş. Çıkış gününü merak edenler ona göre hesaplasınlar :)
çok zaman olmuş canım görüşmeyeli :26::26: seni çok iyi anlıyorum biz de çünkü askerden önce de çok uzun zamanlar görüşemezdik erkek arkadaşımlaizne fvlan gelecek mi cnım nişanlın
dağıtımda 1 hafta izin kullandı o yüzden izne gelmeyecek canım.bizim ilk uzun ayrılığımız bu.çarşı iznide çok belli olmuyor gidip dönmek istiyorum ama havalarda soğuyor kış geldi artık zor olabilir çok kararsızım
bu arada kızlar eşimin birliğinde teskere belgeleri düzenlenmiş. Eşim bir günlük yol izniyle 29 Ocakta çıkıyormuş. Çıkış gününü merak edenler ona göre hesaplasınlar :)
ben kocamı görmeyeli tam 87 gün olmuşçok zaman olmuş canım görüşmeyeli :26::26: seni çok iyi anlıyorum biz de çünkü askerden önce de çok uzun zamanlar görüşemezdik erkek arkadaşımlaizne fvlan gelecek mi cnım nişanlın
ben beş dk girip çıktım canım denk gelmedik muhtemelen :)ben de geldim cnım ben de kimseler ile karşılaşmadım sen de yoktunn
Canım anne yüreği sanırım böyle birşey. Ben hiçbirşeyin farkında olmayan 6 aylık kızımda bile o psikolojiye girebiliyorumSlm kızlar canım sıkılıyor....iki gündür yatılı misafirlerimiz var demiştim herkes eşiyleydi bir ben yalnızdım...böyle zamanlarda öyle çok koyuyor ki eşimin yokluğu....çocukları babalarıyla vakit gecirince yavruma bakıyorum etkileniyor mu diye bilmiyorum ben mi çok duygusal davranıyorum kendimi yiyip bitiriyorum
teşekkür ederim canım darısı başına inşallah :)hadi bakalımm canım benim gözünüzz aydınnn
hımmm anladım cnım hayırlısı olsunn ne diyelim kiiigidebilirsen bu aralar gitmen lazım bundan sonra çok daha soğur havalarr
evet canım izin kullanmadık biz. onu eklemeyi unutmuşumeşin izin kullanmadı değil mi canım yani bu izin kullanılmamış halimi?
Slm kızlar canım sıkılıyor....iki gündür yatılı misafirlerimiz var demiştim herkes eşiyleydi bir ben yalnızdım...böyle zamanlarda öyle çok koyuyor ki eşimin yokluğu....çocukları babalarıyla vakit gecirince yavruma bakıyorum etkileniyor mu diye bilmiyorum ben mi çok duygusal davranıyorum kendimi yiyip bitiriyorum
evet canım bu hafta çarşı izni kullanmazsa haftaya kullanır nişanlımla konuşayım bir
evet canım izin kullanmadık biz. onu eklemeyi unutmuşum
ben kocamı görmeyeli tam 87 gün olmuş
ben beş dk girip çıktım canım denk gelmedik muhtemelen :)
Canım anne yüreği sanırım böyle birşey. Ben hiçbirşeyin farkında olmayan 6 aylık kızımda bile o psikolojiye girebiliyorumBana arkadaşlarla görüşmek zor geliyor
teşekkür ederim canım darısı başına inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?