- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
evet konuş ve vyarlayabilirsen de çok güzel bir moral olur ikinize de
inşallah canım.bak aklım kaldı akşam ararım dedi aramadı hemde haftasonu bugün.
cnım benimm üzme kendini öyleee... inşvllah iki ay sonra sen de eşinle birlkte olacaksın ve bugünlerin acısını çıkaracaksınızzz
bebişin için çok üzülüyorsun bu çok belli ama hepsi geçecek zaten bu zamanlarınn:26:
yoğun falan olabilir mi ki cnım nişanlın
eşim yanaşmadı izne gelirsem dönmek çok zor gelir dedi. Benim gitmemi istemiyor bende cesaret edemiyorum açıçası 6 aylık bebekle. Direkt uçak da yok aktarmalı falan kızım için zor olur diye kaldık öylecanım siz izin kullanmadan nasıl durdunuz sende gitmedin mi eşinin yanına neden 87 gündür görmüyorsun
Evet canım çok var ama bitecek. hem bizim seksenlerle sizin 150ler aynı sayılıraminnn canım ama benim seksenlere düşmeme dahv çoook yol varrrrgaliba cnım karşılaşmadık hiççç seninle bugünn
biz askerden önce sevgilim ile 4 ay fala görüşmemiştik
Öyle hırpalıyor ki oğlumun üzüldüğünü görmek çok İçli bi çocuk.....yavaş yavaş onunla babası gelince yapacaklarımızı planlıyoruz onlarla avunuyoruz ......inş Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun askerlerimize hepimizi hemencecik geçsin vakit...
evet canım bu hafta çarşı izni kullanmazsa haftaya kullanır nişanlımla konuşayım bir
yoğun olmaz bugün ama belki gece nöbeti varsa uyumuştur.genelde ararım dediğinde 2 dakkada olsa arar merak etmiyim diye
eşim yanaşmadı izne gelirsem dönmek çok zor gelir dedi. Benim gitmemi istemiyor bende cesaret edemiyorum açıçası 6 aylık bebekle. Direkt uçak da yok aktarmalı falan kızım için zor olur diye kaldık öyle
Evet canım çok var ama bitecek. hem bizim seksenlerle sizin 150ler aynı sayılırBiz ayrılığa alışkınız galiba. Sevgiliyken 5 ay görüşemedik. Nişanlıyken ayrıydık bir buçuk iki ayda bir görüşüyorduk. Evlendik ayrıydık 3 haftada bir görüşüyorduk. Bir yıl birlikte kaldık şimdi yine ayrıyız
eşim yanaşmadı izne gelirsem dönmek çok zor gelir dedi. Benim gitmemi istemiyor bende cesaret edemiyorum açıçası 6 aylık bebekle. Direkt uçak da yok aktarmalı falan kızım için zor olur diye kaldık öyle
Evet canım çok var ama bitecek. hem bizim seksenlerle sizin 150ler aynı sayılırBiz ayrılığa alışkınız galiba. Sevgiliyken 5 ay görüşemedik. Nişanlıyken ayrıydık bir buçuk iki ayda bir görüşüyorduk. Evlendik ayrıydık 3 haftada bir görüşüyorduk. Bir yıl birlikte kaldık şimdi yine ayrıyız
Ben ağrı da çalışıyordum o Giresunda canım. Eş durumu atamalarına kadar bir dönem ayrı kaldık.anladım canım haklısın çocukla zor olur.siz evliyken nasıl 3 haftada 1 görüşüyordunuzki eşin ne iş yapıyor?inşallah kavuşunca birdaha hiç ayrı kalmazsınız
Ben ağrı da çalışıyordum o Giresunda canım. Eş durumu atamalarına kadar bir dönem ayrı kaldık.
Evet canım onla teselli oluyorum zaten dönünce inşallah bir daha ayrılık yaşamayacağız. Hiçbirimizin olmasın..cvnım yani siz de bizim gibiymişsinizisürekli mesafe uvklık falann neyse inşallvh askerlik dönüşünden sonra öyle ayrılıklarıınız olmzz
Evet canım onla teselli oluyorum zaten dönünce inşallah bir daha ayrılık yaşamayacağız. Hiçbirimizin olmasın..
zaten benim canımı acıtanda o oluyor. İlk bebeğimiz ve o birçok heyecanını göremedi. Ama ertelese daha zor olacaktı senin yavrun gibi herşeyin farkında olacaktı kızımızCanım benim yaa Allah eşine de sanada sabır versin yazdıklarını okurken aklımdan ama o bebeğin kokusunu duymamayacak kaç ay diye geçirdimeşlerimizin durumu daha zor sanki.....siz ayrılığa alıskınmıssınız sanki o alışkanlığın bir yardımı olmuştur değil mi...biz 5yıldır sadece 1 gece ayrılmıştık
ben iyiyim canım sen nasılsın?yarın iş olmasaydı çok daha iyi olacaktım ama
Git canım bendede fırsatın varsa sonradan ayrılmak zor gelsede değer,,,,,,
cvnım arar inşallah da merakta kalmazsınçünkü merak içinde beklemek çok kötü bir durum
Ben ağrı da çalışıyordum o Giresunda canım. Eş durumu atamalarına kadar bir dönem ayrı kaldık.
Yok canım farkedemiyor şükür. Ama şu var eşimi karnımdayken de çok hissederdi. Doğduktan sonra da onun sesine çok tepkiliydi. Şimdi artık yabancıları farketme dönemi iki gün görmediği kişilerden tedirgin oluyor ağlıyor. Sadece dedesini günlerce görmese garipsemiyor. Sanırım onun sesi babasına çok benziyor o yüzden. İnşallah babasını unutmayacak kuzumaminnn cnımmm inşallahhhsenin bebişin bu durumu henüz fark edemiyordur değil mi cnımm
bu arada kızlar eşimin birliğinde teskere belgeleri düzenlenmiş. Eşim bir günlük yol izniyle 29 Ocakta çıkıyormuş. Çıkış gününü merak edenler ona göre hesaplasınlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?