352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Sevindim canım böyle düşünmene. Sanırım eşinde böyle bir düşünce yer etmiş iyice. Anlatınca anlamıyorsa sende aksini ispatlamaya çalış öyle anlar belki. Söylediği sözler ağır olmuş ama eşin fena sarsılmış sanırım. Birde şimdi onda oluşan psikolojiyi tahmin edebiliyorum. Annesi dünyanın en mutsuz insanıdır şuan onun gözünde ister ki herkes onun gibi özen göstersin ona, yalnızlığını hissettirmesin. Çok zor bir durum aslında eşin içinde senin içinde. Bir tarafta eşinin aile hassasiyeti bir tarafta sizin kurduğunuz yeni aile. Pes etmek yok canım. Sabır çekip her defasında daha şefkatli davranmaya çalış. Kayınvaliden konusunda da hassas olmaya çalış. Madem aksi ile olmuyor belki böyle olur. Umarım eşin geldikten sonra burada aldığınız güzel kararların ve uygulamalarınızın haberini alırız..

Bir de kızlar birşey anlatayım. Bir akrabamız anlatmıştı kendiyle ilgili taa ben lisedeydim ama çok yer etmiş aklımda ve uygulamaya çalışıyorum. Demişti ki biz ne zaman eşimle kavga etseydik özellikle ben suçlu olduğumda, hemen yemek yapar tüm kardeşlerini yemeğe çağırırdım. O kadar hoşuna giderdiki eşimin hem kızgınlığını unuturdu hem de ben her defasında gözünde çok farklı olurdum. Şimdi ise asla beni incitmeye kıyamıyor sözümü yere düşürmüyor.
Denemenizi öneririm. İlla kardeş değil eşimizin değer verdiği herhangi birşeyle ilgili de olabilir çok işe yarıyor[/QUOTE]

Canım bence çok güzel bir yazı olmuş cidden sadece gurbetserdarın değil herkesin içinden bir şeyler bulabileceği bir yorum.. Okumak iyi geldi , eline sağlık ..
teşekkür ederim canım ne mutlu bana. Ben bu aralar kendi içimde açılımdayım onun etkisi :)
hep birlikte toplanıp düğünüme gelseniz ne güzel olurdu
Ben Giresundayım yakınım sana

morfistann tatlım geçmişi okuyamadım iş yerimdeyimm kayınvalidene gidecektin en son naptın inşallah tatlıya bağlamışsınızdır

canım kayınvalidemle olan meseleyi onunla konuşmadım.. bir komşusu vardı konuyu açmadım.. o mesele öylece kapandı

Merhaba yarenler nasılsınız keyifler nasıl bugün?gurbetserdar cNım aradı mı eşin?umarım tatlıya bağlamıssunızdır

canım bide eşimin annesi eşimin yanında farklı yalnızken farklı davranıyor

CNm ben geriden takip ediyorum son durumlari sende esine gostermrlik davran kv nasil davraniyorsa erkekler alerjili kendi aileleri soz konusuysa kor oluyorlar zamanla anlar da kendini yiprattiginla kalirsin biz ilk seneler cok yiprattik ama simdi soylemiyorum laf arasinda yuzune vuruyorum hatalarini

canım kayınvalidemle olan meseleyi onunla konuşmadım.. bir komşusu vardı konuyu açmadım.. o mesele öylece kapandı

CNm bugun okudum sinir oldm kiza nisanlin iyi demis bence annesine... Baskalarina karisanlara sinir oluyorum kendi kv ne gitsin davransin...

Ilk yıllar bu sorunlar mutlaka oluyor galiba canım bizde birbirimizi çok yıpratmıstık maalesef ama bende öğrendim artık nasıl davranacağımı eşimde öğrendi....tavsiyene sonuna kadar katılıyorum herkese kendi gibi davranmak lazım.....

bir bilsem neden böyle yaptığını halbuki biz 6 yıl çıktık severek evlendik ama annem annen kavgası çok fazla aşırı

canım ya yazdıklarını okudum da bı nebze de olsa benım yasadıklarıma benzıyor suna emın ol kı bır gun esınde gercegı gorecek ve senın yanında olacak benım esımde suan haklıymıssın dıyor ama uzulduklerım yanıma kar kaldı sabret canım suan ıcın o konuyu acmamaya bak bence esın geldıgınde hersey daha guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…