gene sohbet kaçtı iyi mieşim aradı diye üzüleceğim aklıma gelmezdi
herkese iyi gecelerrr arkadaşlarrrrrinşallh rüynızda sevdiceklerinizi görürsünüzzzz
canım bide eşimin annesi eşimin yanında farklı yalnızken farklı davranıyor
yazını çok samimi buldum allah razı olsun ne emri vakisi canım yazıp ilgilenmen beni mutlu etti zaten asıl sorun oraya gitmem yada gitmemem deil eşim annemden nefret ediyorsun sevmiyorsun deyip duruyor ama annesinin bana olan tavırlarını görmek istemiyor ben onun annesine köpek gibi konuşuyormuşum bunlar çok ağır laflar gerçekten kaldıramıyorum annesi için bana köpek bile diyor gerisini sen tahmin et artık ben nasıl bir yol izlicem bilmiyorum neolur bana dua edin
teşekkür ederim canım ne mutlu bana. Ben bu aralar kendi içimde açılımdayım onun etkisi :)Canım bence çok güzel bir yazı olmuş cidden sadece gurbetserdarın değil herkesin içinden bir şeyler bulabileceği bir yorum.. Okumak iyi geldi , eline sağlık ..
Ben Giresundayım yakınım sanahep birlikte toplanıp düğünüme gelseniz ne güzel olurdu
ama kırk yılda bir burası muhabbet dolu oluyor onda da bizimkinin geç arayacağı tutuyorCanım ya güldürdün beni ..
teşekkür ederim canım ne mutlu bana. Ben bu aralar kendi içimde açılımdayım onun etkisi :)
Ben Giresundayım yakınım sana
canımmm kınama düğünüme hepsine beklerimm
morfistann tatlım geçmişi okuyamadım iş yerimdeyimm kayınvalidene gidecektin en son naptın inşallah tatlıya bağlamışsınızdır
canım bide eşimin annesi eşimin yanında farklı yalnızken farklı davranıyor
Merhaba yarenlernasılsınız keyifler nasıl bugün?gurbetserdar cNım aradı mı eşin?umarım tatlıya bağlamıssunızdır
canım kayınvalidemle olan meseleyi onunla konuşmadım.. bir komşusu vardı konuyu açmadım.. o mesele öylece kapandı
Biz iyiyiz sen nasilsin CNm az kaldi sizin safaga...
CNm ben geriden takip ediyorum son durumlari sende esine gostermrlik davran kv nasil davraniyorsa erkekler alerjili kendi aileleri soz konusuysa kor oluyorlar zamanla anlar da kendini yiprattiginla kalirsin biz ilk seneler cok yiprattik ama simdi soylemiyorum laf arasinda yuzune vuruyorum hatalarini
sağol davetin için canım nasipte varsa niye olmasın..canımmm kınama düğünüme hepsine beklerimm
bir bilsem neden böyle yaptığını halbuki biz 6 yıl çıktık severek evlendik ama annem annen kavgası çok fazla aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?