352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aydemır16 merhaba nasılsın canım esının yanına mı gıdıyorsun ne guzel yaa bol bol hasret gıderırsınız

Evetcanım hafta sonu evci iznine çıkarıcam eşimi nasipse cuma günü gidiyoruz inşşimdilik ben inanamıyorum ama hasret gidericezsizde e kısa zamanlarda görürsünüz inş eşlerinizi dayısının basınıza

Nisa86 canım içiyor munu form çayı? Memnun musun yaa ben bu ara hiç dikkat edemiyoum kızıyorum kendime
Canim iciyorum faydasini gordum de bugun bozdum ya dikkat ediyordum kac gundur emirin cikolatalarindan yedim birkac tane;(;( CNm cok tatli cekti sen kac kilosun cnm

Canim iciyorum faydasini gordum de bugun bozdum ya dikkat ediyordum kac gundur emirin cikolatalarindan yedim birkac tane;(;( CNm cok tatli cekti sen kac kilosun cnm

56 57 sürekli değişiyor canım benim kilom)yaa ben sıkı diyetteyken bile bırakamam çıkolatayı birşey olmaz o kadarcıktan bence

ben sanırım gıtmeyecegım canım ısten ızın alamam zaten alsam da esım evcıye cıkabılır mı bılmıyorum gunubırlıkte sımdılık dusunmuyoruz bakalım sıze bol bol hasret gıdermeler ozaman

CNm ins az kaldi artik surekli kavusmamiza 79lari gorduk sukur

Sağolsın canım benimburdaki görüşemeyeler için dua ediyorum ben dahazor biz hem izinleri kullanacağız hem de ben evci çıkarıcam Paşamdan ayrı kalmaya dayanamıyor babamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…