aydemır16merhaba nasılsın canım esının yanına mı gıdıyorsun ne guzel yaa bol bol hasret gıderırsınız
Canim iciyorum faydasini gordum de bugun bozdum ya dikkat ediyordum kac gundur emirin cikolatalarindan yedim birkac tane;(;( CNm cok tatli cekti sen kac kilosun cnmNisa86 canım içiyor munu form çayı? Memnun musun yaa ben bu ara hiç dikkat edemiyoum kızıyorum kendime
Canim iciyorum faydasini gordum de bugun bozdum ya dikkat ediyordum kac gundur emirin cikolatalarindan yedim birkac tane;(;( CNm cok tatli cekti sen kac kilosun cnm
56 57 sürekli değişiyor canım benim kilom)yaa ben sıkı diyetteyken bile bırakamam çıkolatayı birşey olmaz o kadarcıktan bence
Evetcanım hafta sonu evci iznine çıkarıcam eşimi nasipse cuma günü gidiyoruz inşşimdilik ben inanamıyorum ama hasret gidericez sizde e kısa zamanlarda görürsünüz inş eşlerinizi dayısının basınıza
Ya senin kilon cok iyi CNm keske bnde o rakami gorsem;(
ben sanırım gıtmeyecegım canım ısten ızın alamam zaten alsam da esım evcıye cıkabılır mı bılmıyorumgunubırlıkte sımdılık dusunmuyoruz bakalım sıze bol bol hasret gıdermeler ozaman
CNm ins az kaldi artik surekli kavusmamiza 79lari gorduk sukur
ben sanırım gıtmeyecegım canım ısten ızın alamam zaten alsam da esım evcıye cıkabılır mı bılmıyorumgunubırlıkte sımdılık dusunmuyoruz bakalım sıze bol bol hasret gıdermeler ozaman
Selam kızlaar nasılsınız?
Kızlar eşim komutanın yanına gitti hafta sonu için izn almaya dua edin olmaz demesin haber bekliyorum...
Selam kızlaar nasılsınız?
ıns oyle bısı olmaz canım zaten sız daha once evcı ıznı almıstınız dımı sıkıntı olmaz bence..dualarım sızınle
ısyerınde sıkıcı bır gun daha canım onun harıcınde gayet ıyıyım safak atıyor kavusmamıza gıderek yaklasıyoruzsen nasılsın?
selam canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Ben de grip oldum canım başım da ağrıyor haftaya çok kötü başladımEvet canım az kaldı artıkk Kasım bitince bşy kalmıyor
Yok bu ilk evci iznimiz ama bende sanmıyorum arıza çıkaracağını yine de tedirginlim ya ters bi anına dek gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?