Geçmiş olsun canm...kızlar iyi bakın kendinize ya herkes.bir bir hasta oluyor
Ben de grip oldum canım başım da ağrıyor haftaya çok kötü başladımEvet canım az kaldı artıkk Kasım bitince bşy kalmıyor
gecmıs olsun canımsanırım bende hasta oluyorum bu guneslı hava da bıle cok usuyorum
Sağol canım, hava bir tuhaf zaten gündüz sıcak akşam soğuk. Ne giyeceğimi şaşırdımDikkat et sen de canım
Hastayım canım askerimle de konuşamıyorum bu araAma şafağımız azalıyor o yüzden mutluyumm
Kızlar izin işi halloldu çok şükür inş. 3 gün sonra kırıkkaledeyim
geçmiş olsun canım.nişanlımda çarşıya çıkamadı denetim sebebiyle bende göremedim.evet şafaklar azalıyor çok şükür
Gözünaydın canım
Ins tez zamanda rahatlar CNm askerin bnmde gozum 353lerde biletler bir gitseSağol canımm. Ben 1 aydır göremiyorumBizim de bugün başladı denetim cuma bitecek sonra da 353 ler gelsin rahatlasnlar artık yaa
Gozun aydin cok sevindim CNm ayagini suru de bizde gidelim kirikkaleye
gözünüz aydın canım kuzu da babasıyla hasret gidersinKızlar gece toplanalım yaa azcık muhabbet edelim
Kızlar gece toplanalım yaa azcık muhabbet edelim
Kızlar gece toplanalım yaa azcık muhabbet edelim
gözünüz aydın canım kuzu da babasıyla hasret gidersinbence de toplanalım muhabbet olunca hem çok güzel hem de çabuk geçiyor zaman
Hanımlar gece hep birlikte burdayız o zaman....
CNm ben geriden takip ediyorum son durumlari sende esine gostermrlik davran kv nasil davraniyorsa erkekler alerjili kendi aileleri soz konusuysa kor oluyorlar zamanla anlar da kendini yiprattiginla kalirsin biz ilk seneler cok yiprattik ama simdi soylemiyorum laf arasinda yuzune vuruyorum hatalarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?