352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım bide sen kesin sık parfümünü bolca ben gidince kullan dersin öyle daha ii olur

Anladım tatlım

evett benm yenı başladı ya :/ zoor gecıoo cook Manisa merkezde kıbrısa gidicek 17 gün sonrada görücem ıns

Canım ya şimdi çok zorfsenin için ama zamanla alışcaksın.bak bize alıştık birde askerlrimzn Kv lerimizin dedikodusunu yapıyorj

canım bide sen kaç yaşındaydın

bizim acemilik rahattı hep öyle olcak sandık ama şu an çok kötü durumda hiç rahat değil zaten zar zor gitmişti askere inşallah sizin ustası iyi geçer

Canım ya şimdi çok zorfsenin için ama zamanla alışcaksın.bak bize alıştık birde askerlrimzn Kv lerimizin dedikodusunu yapıyorj

gizyy umarımm kıbrıs nasıldır gorucez

çook şeker aydemirrr cok mutlu oldum snın adına

aydemir aynen cnmm dha cok yenı

evet canım ya darısı bana artık ama sorumluluktan korkuyorum bakmak çok zor biliyorum

Ben hamilelik konusunda hiç zorluk çekmedim tadına doyamadığım bi dönemdi...doğduktan sonra emzirme konusunda çektiğim acıları anlatamam sana ama öyle birşey ki evlat herşeyıyle bambaşka..Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlat nasip etsin canım size de...sorumluluktan korkma bence bak ben küçücük yaşimda basettim hatta ikinciye bile cesaretim var)sende en güzel sekildefyaparsın anneliğini eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…