Kızlar ben geldimcuma günü eşimin yanına gidicez ya inş.ona boyunluk ördüm az önce bitti şimdi Kv m dikiyor parfümümü sıkayım üzerine diyorum ay çok nostaljik bir hediye oldu bas harflerimizi de mi işlesem ay saka bir yana da çok mutlu oldum bitince yaa
Anladım tatlım
evett benm yenı başladı ya :/ zoor gecıoo cookManisa merkezde kıbrısa gidicek 17 gün sonrada görücem ıns
Kızlar ben geldimcuma günü eşimin yanına gidicez ya inş.ona boyunluk ördüm az önce bitti şimdi Kv m dikiyor parfümümü sıkayım üzerine diyorum ay çok nostaljik bir hediye oldu bas harflerimizi de mi işlesem ay saka bir yana da çok mutlu oldum bitince yaa
bizim acemilik rahattı hep öyle olcak sandık ama şu an çok kötü durumda hiç rahat değil zaten zar zor gitmişti askereinşallah sizin ustası iyi geçer
Canım ya şimdi çok zorfsenin için ama zamanla alışcaksın.bak bize alıştık birde askerlrimzn Kv lerimizin dedikodusunu yapıyorj
canım bide sen kesin sık parfümünü bolca ben gidince kullan dersin öyle daha ii olur
Canım ya şimdi çok zorfsenin için ama zamanla alışcaksın.bak bize alıştık birde askerlrimzn Kv lerimizin dedikodusunu yapıyorj
Atkı niyetiyle başladım sonra bir yeri bozuk oldu eşimde boyunluk yapsana dedi boyunluga çevirdim canım hem bozuk yeri kapandı böyleceatkının kafadan geçirilen hali yanı şık birşey oldu
canım bide sen kaç yaşındaydın
odaaaa ben oluyorummmmm::)))))))))))
Kızzzz gecen bende dert yandım bir sürü ya Kp den filan....seni kastetmedim tek öyle düşünme emi
24yaşındayım canım ben sen?
anladım canım güle güle kullansın
90 lıyım ben canım
Sağolasın canım benim parfüm olayını düşünüyorum döneceğim gün sıkayım bol bo
Erken evlendim ben birkaç sıkıntıdan dolayı erken evlenmek durumunda kaldık askerlik bittikten sonra evlenmeyi düşünüyorduk ama nasip böyleymiş....
bide oğluş hemen doğmuş büyümüş bile
Sorma yaa eşim çok istedi o zamn ama iyi ki istemiş diyorum şimdi gencecik anne oldum
evet güzel olur yani mantıklı keşke bende bişeyler örebilseydim niye önceden söylemedin fikir oludu yaaaa
Hiç aklıma gelmedi söylemek keşke söyleseydim canımsahi aranızda nostalji yapıp askerine mektup göndermek isteyen var mı?
evet canım ya darısı bana artık ama sorumluluktan korkuyorum bakmak çok zor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?