Ben hamilelik konusunda hiç zorluk çekmedim tadına doyamadığım bi dönemdi...doğduktan sonra emzirme konusunda çektiğim acıları anlatamam sana ama öyle birşey ki evlat herşeyıyle bambaşka..Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlat nasip etsin canım size de...sorumluluktan korkma bence bak ben küçücük yaşimda basettim hatta ikinciye bile cesaretim var)sende en güzel sekildefyaparsın anneliğini eminim
ben onu düşündüm ama nasıl olcak yani adres falan vermek lazım bilmiyorumki
Ben postayla yollayacaktım direk askeriyeye canım ama şimdi karar. Değiştirdim yazıcam pazar günü ayrılırken montuna koyacağım paşama da resim yaptırıyorum onu da koyacağım yanına.....
canımsın saol ya teşekkürler inş hayırlısı olsun hatırlıyorum annemin memesinin ucunun yarısı kopmuştu hamilelikte naptın niye güzeldi merak ettim bu arada bu gidişinde başlayın 2. ye .:))))
Hiç bir anlamda sorunlu bir hamilelik yasamadım çok şükür canım en güzel yanı oydu.eşim sağolsun hep kıymet verir ama o zamanki kadar kıymetli olmamıştım hiç el üstünde tuttubirde paşama güzel anılar biriktirdim o zamanlar mektuplar yazdım oğluma vs
evet daha iyi olur :)
Hiç aklıma gelmedi söylemek keşke söyleseydim canımsahi aranızda nostalji yapıp askerine mektup göndermek isteyen var mı?
ayyy onu bende yapayım ne güzel olur bende yazayım öyle çok mantıklı
Ben istedim canım ama erkek arkadaşım razı olmadı mektupları açıp okudukları için
Siz bebiş düşünüyor musunuz hemen?
evet gelince düşünüyoruz canım :))
Allah gönlünüze göre versin canım.bakarsın hamilelik takvimimizi de burdan birlikte takip ederiz)
ayyyy ne güzel olur ya ben kesin yazarım sana
bu arada kızlar chp kısa dönem askerliğin 3 aya düşürülmesi için kanun teklifi sundu
bu arada kızlar chp kısa dönem askerliğin 3 aya düşürülmesi için kanun teklifi sundu
Morfistan hosgeldin canım ayağını sürü de diğer kızlarda gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?