352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canımsın saol ya teşekkürler inş hayırlısı olsun hatırlıyorum annemin memesinin ucunun yarısı kopmuştu hamilelikte naptın niye güzeldi merak ettim bu arada bu gidişinde başlayın 2. ye .:))))

canımsın saol ya teşekkürler inş hayırlısı olsun hatırlıyorum annemin memesinin ucunun yarısı kopmuştu hamilelikte naptın niye güzeldi merak ettim bu arada bu gidişinde başlayın 2. ye .:))))

Hiç bir anlamda sorunlu bir hamilelik yasamadım çok şükür canım en güzel yanı oydu.eşim sağolsun hep kıymet verir ama o zamanki kadar kıymetli olmamıştım hiç el üstünde tuttubirde paşama güzel anılar biriktirdim o zamanlar mektuplar yazdım oğluma vs

ayyy onu bende yapayım ne güzel olur bende yazayım öyle çok mantıklı

ohooooo bide kızlar toplanacaktıda sohbet edecektik ben ergen kardeşimi bile ayarlamıştım normalde facenin başından kakmaz ama zor bela kaldırdım kızlarla sohbet etcem die ama ????????...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…