kızlaaar neredesiniz? Hani toplanacaktık?
Bu arada ben çok çok mutluyum tam kesin olmasa da eşimin izne gelme ihtimali varİkna ettim ona da çok mantıklı geldi sonunda. Daha güzeli ise 7 gün birlikte olacağız ama askerlik sadece 2 gün uzayacak
yok canım ya dediği gibi fazlasıyla yorgundur.. orada yaptıkları şeyler kolay değil. birden çok yoğun tempoda eğitimlere falan başlıyorlar sabahın erken saatinde kalkıyorlar.. erkek arkadaşında olur mu bilmiyorum ama benim nişanlımın ayakları yara olmuştu botlardan dolayı , yemek sıkıntısını nişanlımda çekmişti.. zamanla o düzene alışacak ondan sonra normale döner
Bu arada ben çok çok mutluyum tam kesin olmasa da eşimin izne gelme ihtimali varİkna ettim ona da çok mantıklı geldi sonunda. Daha güzeli ise 7 gün birlikte olacağız ama askerlik sadece 2 gün uzayacak
İnşaallah gelir canım çok sevindim senin adınakızlaaar neredesiniz? Hani toplanacaktık?
inşallah canım yarın konuşacak inşallah sıkıtı çıkarmazlarayyy canım hadi hayırlısı.. inşallah gelirde hasret giderirsiniz
çok sağol canım. Zaten en çok ona mutlu oluyorum bu hallerini de görecek bebeğimizinİnşaallah gelir canım çok sevindim senin adınaen güzeli de sadece 2 gün uzayacak olması olmuş yol izni mi fazla canım o yüzden mi öyle oluyor?görüşmek gerçekten çok iyi geliyor bebeğinizde hisseder hem babası ona da iyi gelir )
Kızlar gören yazsın bence artık saat 10 oldu
Yeniden kendimizi tanıtmaktan başlasak mı ıyı olur ne dersınız kendımızı tanıtalım askerımızın nerede oldugunu ne zaman gıttıgını felan ılk yaazalık tanışalım kaynaşalım şafakları attıralım hergün hep birlikte inş
Kızlar gören yazsın bence artık saat 10 oldu
Yeniden kendimizi tanıtmaktan başlasak mı ıyı olur ne dersınız kendımızı tanıtalım askerımızın nerede oldugunu ne zaman gıttıgını felan ılk yaazalık tanışalım kaynaşalım şafakları attıralım hergün hep birlikte inş
erkek arkadaşım ankarada ağustosta gitti çok mutsuz her gün oflayıp pufluyo sürekli bi olay oluyo uzatacak diye korkuyorum 4 hafta çarşısını kitlediler en sonizne çıkıcam diyo ben de istemiyorum izinden sonra dönmesi daha zor olcak bi an önce bitsin istiyorum
evet canım kısa dönem ankarada 79 gün var dahaforumda yeniyim sayfamın altına ekleyemedim erkek arkadaşım şu zaman gelcek diyeeee:44:
canım ağustosta gitti demiştim yemin töreni filan geçti onlar çok şükür darısı başına :)
hmm anladım tatlım ehe çok sağoll gittinmı pekı yemn törenıne
hayır canım gitmedim acemiliği de ankaradaydı ailem ankarada benm de ama özel durumlardan dolayı gidemedim o da gerek yok göremiceksin zaten filan dedi 2 haftada bi görüşüyoruz biz tabi çarşı cezası almazsa
senin askerin nerde şafaak yeni başlamış :)
Anladım tatlım
evett benm yenı başladı ya :/ zoor gecıoo cookManisa merkezde kıbrısa gidicek 17 gün sonrada görücem ıns
ilk başlarda biraz daha zor geçiyo evett günler kısalıyo zaten yan yana mıydınız hep
sabah kahvltıları cok kotyms yemekler yetmıomus karnmızı ekmekle doyuruyrzz dıoo yat surun koş surun koşş beslenmek yok ne saçmalıkkEvet cnm hergun sabahtn akşama kdr bırlıkteydık
Kızlar ben geldimcuma günü eşimin yanına gidicez ya inş.ona boyunluk ördüm az önce bitti şimdi Kv m dikiyor parfümümü sıkayım üzerine diyorum ay çok nostaljik bir hediye oldu bas harflerimizi de mi işlesem ay saka bir yana da çok mutlu oldum bitince yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?