352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ağzından bal damlıyor inş öyle olur dua et sende bana olurmu

Merhaba yarenler nasılsınız keyifler nasıl bugün?gurbetserdar cNım aradı mı eşin?umarım tatlıya bağlamıssunızdır

aradı canımmm aradıda birazdaha tartıştık ama sonunda bize neoluyo şeytan bizimle uğraşıyo falan dedi bende evet hep 3.kişiler yüzünden kavga ediyoruz dedim ama inş aklı başına gelir size anlatmadığım daha çok şey var canım

[/QUOTE]

hımmmm mantıklı yani bakalım denemede fayda var çok güzel şeyler yazıyosun teşekkür ederim desteğin için canım

Kızlar benmkı yol izni ıcın gelecek 1,5 gun durucak sadece bsyler boyle orjınal fıkırler arıyorum sprz olsun ehe aklınza gelen yda dudgnz şeyler vrmı guzl ya :26:

Canım yaa çok büyük problemler mi?bak eşin anlamış birazda olsun şeytan filan dediğine göre aslında pişman anaşılan..kararverdiniz mi peki gidecek misin Kv ınn yanına

Kızlar benmkı yol izni ıcın gelecek 1,5 gun durucak sadece bsyler boyle orjınal fıkırler arıyorum sprz olsun ehe aklınza gelen yda dudgnz şeyler vrmı guzl ya :26:

Askerine giderken yanında götüreceği bir mektup yaz canım ben yazmadım pişmanı ufacık bi not yazmıştım normalde pek değer vermez öyle seylere onu saklıyormus kendisi istedi şimdi askerlik adamı böyle yapıyor bana birşeyler yazsana dedi)pek orijinal değil ama...

Son düzenleme:
CNm bugun okudum sinir oldm kiza nisanlin iyi demis bence annesine... Baskalarina karisanlara sinir oluyorum kendi kv ne gitsin davransin...

ahh canım bir de beni düşün.. kız bana bir akıllar verdi ki sorma gitsin.. evet nişanlım baya söylenmiş de ben korktum kayınvalidem tavır alır diye ama 5 dk önce aradı konuştuk o konuyla ilgili bişey demedi...

yaa benmkı smdı aradı cok kısa konustu normal konuştu anlamadım uykudan uyandımm affaladım brz anlamadım ya cok konsmadı ztn zaman smdı buldm arıyabıldımm dedıı cok mınnakta konuştkk annemlerıde bı arıym dedı kapadık ne oliyy :2:

canım neden üzülüyorsun ki?? :44:

canım neden üzülüyorsun ki?? :44:

ya cok yorgundu konuşamadı bılmıyorum boyle pek konuşmadı cnm yorgunlukk ayaklrm agrıoo yemekler yetmıo azz ekmekle doyurmaya calsıyrz kendımızı koş durr kalk yuru guldum bnde hıc oyle hallıı yoktu ne oldu fln ddı ddm hıc soyleyısın tatlı geldı dedımm cok yorucu brzdn yatarız ddı hemen uyuyrm ztn fln ddı sen nasılsn naptn ddı konstk bı annemlerıde arym senı sevıyorum aşkım dedı kapadı ama sesı bısye sınırlı gbı gelıodu hayır olsun

yok canım ya dediği gibi fazlasıyla yorgundur.. orada yaptıkları şeyler kolay değil. birden çok yoğun tempoda eğitimlere falan başlıyorlar sabahın erken saatinde kalkıyorlar.. erkek arkadaşında olur mu bilmiyorum ama benim nişanlımın ayakları yara olmuştu botlardan dolayı , yemek sıkıntısını nişanlımda çekmişti.. zamanla o düzene alışacak ondan sonra normale döner

kızlaaar neredesiniz? Hani toplanacaktık?
Bu arada ben çok çok mutluyum tam kesin olmasa da eşimin izne gelme ihtimali var İkna ettim ona da çok mantıklı geldi sonunda. Daha güzeli ise 7 gün birlikte olacağız ama askerlik sadece 2 gün uzayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…