canım ya yazdıklarını okudum da bı nebze de olsa benım yasadıklarıma benzıyor suna emın ol kı bır gun esınde gercegı gorecek ve senın yanında olacak benım esımde suan haklıymıssın dıyor ama uzulduklerım yanıma kar kaldısabret canım suan ıcın o konuyu acmamaya bak bence esın geldıgınde hersey daha guzel olacak
Merhaba yarenlernasılsınız keyifler nasıl bugün?gurbetserdar cNım aradı mı eşin?umarım tatlıya bağlamıssunızdır
Allahım sabır versin. Ne desen inanmaz eşin bu durumda haklı adam iftira atıyor der
[/QUOTE]Sevindim canım böyle düşünmene. Sanırım eşinde böyle bir düşünce yer etmiş iyice. Anlatınca anlamıyorsa sende aksini ispatlamaya çalış öyle anlar belki. Söylediği sözler ağır olmuş ama eşin fena sarsılmış sanırım. Birde şimdi onda oluşan psikolojiyi tahmin edebiliyorum. Annesi dünyanın en mutsuz insanıdır şuan onun gözünde ister ki herkes onun gibi özen göstersin ona, yalnızlığını hissettirmesin. Çok zor bir durum aslında eşin içinde senin içinde. Bir tarafta eşinin aile hassasiyeti bir tarafta sizin kurduğunuz yeni aile. Pes etmek yok canım. Sabır çekip her defasında daha şefkatli davranmaya çalış. Kayınvaliden konusunda da hassas olmaya çalış. Madem aksi ile olmuyor belki böyle olur. Umarım eşin geldikten sonra burada aldığınız güzel kararların ve uygulamalarınızın haberini alırız..
Bir de kızlar birşey anlatayım. Bir akrabamız anlatmıştı kendiyle ilgili taa ben lisedeydim ama çok yer etmiş aklımda ve uygulamaya çalışıyorum. Demişti ki biz ne zaman eşimle kavga etseydik özellikle ben suçlu olduğumda, hemen yemek yapar tüm kardeşlerini yemeğe çağırırdım. O kadar hoşuna giderdiki eşimin hem kızgınlığını unuturdu hem de ben her defasında gözünde çok farklı olurdum. Şimdi ise asla beni incitmeye kıyamıyor sözümü yere düşürmüyor.
Denemenizi öneririm. İlla kardeş değil eşimizin değer verdiği herhangi birşeyle ilgili de olabilir çok işe yarıyor
Hanımlar gece hep birlikte burdayız o zaman....
aradı canımmm aradıda birazdaha tartıştık ama sonunda bize neoluyo şeytan bizimle uğraşıyo falan dedi bende evet hep 3.kişiler yüzünden kavga ediyoruz dedim ama inş aklı başına gelir size anlatmadığım daha çok şey var canım
ya bende gece sizle takılmak istiyorum ama kardeşim alıyo hemen bilg face ye takılcam die tlfnuma int pak alamadım bi türlü
inşallah geç.er canım zamanla am gençlikte geçiyor ama artık dediğin gibi davrancam
Canım yaa çok büyük problemler mi?bak eşin anlamış birazda olsun şeytan filan dediğine göre aslında pişman anaşılan..kararverdiniz mi peki gidecek misin Kv ınn yanına
Kız söyle o kardeşine bugün Face filan yok biz bütün kızlar toplanacağız bu günlük idare edilersin canım
Kızlar benmkı yol izni ıcın gelecek 1,5 gun durucak sadece bsyler boyle orjınal fıkırler arıyorum sprz olsun ehe aklınza gelen yda dudgnz şeyler vrmı guzl ya :26:
Ins CNm Rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu daim etsin bu slklntili gunleri atlatirsiniz Allah in izniyle
Rüşvet teklif etayyy 16 yaşında bide erkek delirtiyo beni
CNm bugun okudum sinir oldm kiza nisanlin iyi demis bence annesine... Baskalarina karisanlara sinir oluyorum kendi kv ne gitsin davransin...
yaa benmkı smdı aradı cok kısa konustu normal konuştuanlamadım uykudan uyandımm affaladım brz anlamadım ya cok konsmadı ztn zaman smdı buldm arıyabıldımm dedıı cok mınnakta konuştkk annemlerıde bı arıym dedı kapadık ne oliyy :2:
canım neden üzülüyorsun ki?? :44:
ya cok yorgundu konuşamadı bılmıyorum boyle pek konuşmadı cnm yorgunlukk ayaklrm agrıoo yemekler yetmıo azz ekmekle doyurmaya calsıyrz kendımızı koş durr kalk yuru guldum bnde hıc oyle hallıı yoktu ne oldu fln ddı ddm hıc soyleyısın tatlı geldı dedımm cok yorucu brzdn yatarız ddı hemen uyuyrm ztn fln ddı sen nasılsn naptn ddı konstk bı annemlerıde arym senı sevıyorum aşkım dedı kapadı ama sesı bısye sınırlı gbı gelıodu hayır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?