geçermiyim o 1,5 gün bana 1 yıla bedel olacak cnku devmnda 4 ay hıc goremıycem hayatımı
Ben buradayken kimse yoktu sonra kızım huysuzlandı muhabbet kopmuş yine. Yok arkadaş ben kısmetsizim belli. KısmetsiziiiiimmmmMerhaba bu arada:26:
inşallah canım sıkıntı çıkmazsa buluşaceğizzz :) sen nasıl oldun görüştünüz mü barıştınız mı eşinle?hımmm ne güzel gelsinde azcık hasret giderin canım bebişte babasının kokusunu alsın kıyamam ona
ben çok istiyordum. Daha önce ayrıyken de yazardık biz. Ama okudukları için eşim gönderme okurlar kıskanırım ben dediHiç aklıma gelmedi söylemek keşke söyleseydim canımsahi aranızda nostalji yapıp askerine mektup göndermek isteyen var mı?
Ayy bunu bende yaptım ve hala her ay sonunda yazıyorum. Annelik ne duygusal yapmış beni yaaMutlaka yaz bence de özellikle her ay kontrollerden sonra ultrason fotoğrafının arkasına yaz birşeyler
Ben buradayken kimse yoktu sonra kızım huysuzlandı muhabbet kopmuş yine. Yok arkadaş ben kısmetsizim belli. KısmetsiziiiiimmmmMerhaba bu arada:26:
canımmm mrb napıyosun neler yapıyosun gün içinde
merhaba canım.. bugün saat 11 buçukta evden çıkmıştım akşam 8 de eve döndümkendimi sokaklara attımm bir kaç gündür arkadaş ziyaretlerine gidiyorum.. bir çoğunun bebişi olmuş hayırlı olsuna gidiyorum
hoş geldin canımmm... geç kalmış sayılmazsın
inşallah canım sıkıntı çıkmazsa buluşaceğizzz :) sen nasıl oldun görüştünüz mü barıştınız mı eşinle?
ben çok istiyordum. Daha önce ayrıyken de yazardık biz. Ama okudukları için eşim gönderme okurlar kıskanırım ben dedi
Ayy bunu bende yaptım ve hala her ay sonunda yazıyorum. Annelik ne duygusal yapmış beni yaaAma çok güzel oluyor gerçekten
canım ben 14 ağustosta gönderdim ve 3 ay olmak üzere hiiç göremedimnasip olursa ocakta yani teskere aldığında görmek nasip olacak
Hepimiz burdayız canım muhabbet e devm
iyi geceler kızlar ben artık kaçıyorum buraya kadarmış bugünlük yarın ben aynı saatte burda sizi bekliyor olucam esen kalın
hoşbulduk canım evet bu sefer kaçırmadım şükürhoş geldin canımmm... geç kalmış sayılmazsın
zamanla onlarda hallolur canım inşallah. Bak tüm evli arkadaşlar ilk yıllarda yaşamış. Sanırım eş olmayı zamanla öğreniyoruz.aradı canım konuştuk ama inan hala kırgınım yani
Eşim uçandan kaçandan kıskanır zaten var onda o potansiyelCanım senin kızınla eşin bizi sevmiyor zaten belli
bende daha şimdiden orjinal şeyler bulmaya çalışıyorum. Senin yaptığın da çok hoşmuş gerçektenBen paşamın ilk doğum gününde kartlar hazırlamıştım herkese ayrı içine oğlum için birşeyler yzdılr şimdi ben okudukça bile duygudallasıyorum....annelik bambaşka yapıyor ikinci bir kişilik oluşuyor sanki
geldim canım geldim. Bak sende azaltmaya başlamışsın :)hehe cnmm bişi kaçırmışş sayılmazssn Şafaklar attı toplanıyoruzz geel geel:13:
Bende oyle olcm ıste cnm 4 ay goremıycem hıc zoor olck zoor anlıyorsn deglmı bnı
aynen :13::13:
bende daha şimdiden orjinal şeyler bulmaya çalışıyorum. Senin yaptığın da çok hoşmuş gerçektenZaten benim bir eşimle kişiliğimin yarısı değişti kızımla da diğer yarısı. (duygusal anlamda)
geldim canım geldim. Bak sende azaltmaya başlamışsın :)
kızlarr napıyonuz sizde benim gibi bir derdim var bölümünde misiniz
Kızlar ben kaçıyorum hayırlı geceler size de...
ben facedeyim :126:kızlarr napıyonuz sizde benim gibi bir derdim var bölümünde misiniz
bende daha şimdiden orjinal şeyler bulmaya çalışıyorum. Senin yaptığın da çok hoşmuş gerçektenZaten benim bir eşimle kişiliğimin yarısı değişti kızımla da diğer yarısı. (duygusal anlamda)
geldim canım geldim. Bak sende azaltmaya başlamışsın :)
ben facedeyim :126:çıktınız sandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?