352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

hımmm ne güzel gelsinde azcık hasret giderin canım bebişte babasının kokusunu alsın kıyamam ona
inşallah canım sıkıntı çıkmazsa buluşaceğizzz :) sen nasıl oldun görüştünüz mü barıştınız mı eşinle?

Hiç aklıma gelmedi söylemek keşke söyleseydim canımsahi aranızda nostalji yapıp askerine mektup göndermek isteyen var mı?
ben çok istiyordum. Daha önce ayrıyken de yazardık biz. Ama okudukları için eşim gönderme okurlar kıskanırım ben dedi

Mutlaka yaz bence de özellikle her ay kontrollerden sonra ultrason fotoğrafının arkasına yaz birşeyler
Ayy bunu bende yaptım ve hala her ay sonunda yazıyorum. Annelik ne duygusal yapmış beni yaa Ama çok güzel oluyor gerçekten

canımmm mrb napıyosun neler yapıyosun gün içinde

merhaba canım.. bugün saat 11 buçukta evden çıkmıştım akşam 8 de eve döndüm kendimi sokaklara attımm bir kaç gündür arkadaş ziyaretlerine gidiyorum.. bir çoğunun bebişi olmuş hayırlı olsuna gidiyorum

Ben buradayken kimse yoktu sonra kızım huysuzlandı muhabbet kopmuş yine. Yok arkadaş ben kısmetsizim belli. Kısmetsiziiiiimmmm Merhaba bu arada:26:

hoş geldin canımmm... geç kalmış sayılmazsın

iyi geceler kızlar ben artık kaçıyorum buraya kadarmış bugünlük yarın ben aynı saatte burda sizi bekliyor olucam esen kalın

Ben paşamın ilk doğum gününde kartlar hazırlamıştım herkese ayrı içine oğlum için birşeyler yzdılr şimdi ben okudukça bile duygudallasıyorum....annelik bambaşka yapıyor ikinci bir kişilik oluşuyor sanki

Ben buradayken kimse yoktu sonra kızım huysuzlandı muhabbet kopmuş yine. Yok arkadaş ben kısmetsizim belli. Kısmetsiziiiiimmmm Merhaba bu arada:26:

canım ben 14 ağustosta gönderdim ve 3 ay olmak üzere hiiç göremedim nasip olursa ocakta yani teskere aldığında görmek nasip olacak

Hepimiz burdayız canım muhabbet e devm

hehe cnmm bişi kaçırmışş sayılmazssn Şafaklar attı toplanıyoruzz geel geel :13:

Bende oyle olcm ıste cnm 4 ay goremıycem hıc zoor olck zoor anlıyorsn deglmı bnı

aynen :13::13:

hoş geldin canımmm... geç kalmış sayılmazsın
hoşbulduk canım evet bu sefer kaçırmadım şükür

aradı canım konuştuk ama inan hala kırgınım yani
zamanla onlarda hallolur canım inşallah. Bak tüm evli arkadaşlar ilk yıllarda yaşamış. Sanırım eş olmayı zamanla öğreniyoruz.

Canım senin kızınla eşin bizi sevmiyor zaten belli
Eşim uçandan kaçandan kıskanır zaten var onda o potansiyel de kızımı da babasının kızı diye seve seve ona benzedi galiba:26:

bende daha şimdiden orjinal şeyler bulmaya çalışıyorum. Senin yaptığın da çok hoşmuş gerçekten Zaten benim bir eşimle kişiliğimin yarısı değişti kızımla da diğer yarısı. (duygusal anlamda)

hehe cnmm bişi kaçırmışş sayılmazssn Şafaklar attı toplanıyoruzz geel geel :13:

Bende oyle olcm ıste cnm 4 ay goremıycem hıc zoor olck zoor anlıyorsn deglmı bnı

aynen :13::13:
geldim canım geldim. Bak sende azaltmaya başlamışsın :)

kızlarr napıyonuz sizde benim gibi bir derdim var bölümünde misiniz

ehh işte be tatlımm eger 4 gün yol ıznını eklersem 157 yapıyoor şafak eklıyım mı sızce usta bırlıgıne gecıcek ya 3 gun yol ıznı bıde ılk gıttgnde 1 gun yol ıznı vardı toplam 4 etti :)) Eklesem mi boyle devm mı etse şafak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…