352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ahh o ilk günler.. Alışınca yokluğuna iş iyi olur ama. Kızım olmasa bu kadar güçlü olamazdım canım o kadar çok ayrılık yaşadık ki artık zor geliyor

direkt bilinçaltına atıyoruz canım oyle seylerı maalesef ben de cok etkılenıyorum kafamda kurup bıde durup dururken tartısma cıkartıyorum o yuzden guzel seylere yonelmeli aslında

amiiinn. Okuma canım aklına gelen başına gelir misali Rabbim korusun hepimizi. Ben de hamilelikte rüyalarım sapıtmıştı hormonlardan her gece eşim beni aldatıyordu. Hemde benden çirkin kadınlarla Bir gece cinnet geitirip adamı uykuda götürecem diye çok korkuyordum

Ahh o ilk günler.. Alışınca yokluğuna iş iyi olur ama. Kızım olmasa bu kadar güçlü olamazdım canım o kadar çok ayrılık yaşadık ki artık zor geliyor

çook zor tatlım iş cok ıstyrm hem ztn planlarmz var oturmym boşş .. tabkde destekcındır ne mutlu

direkt bilinçaltına atıyoruz canım oyle seylerı maalesef ben de cok etkılenıyorum kafamda kurup bıde durup dururken tartısma cıkartıyorum o yuzden guzel seylere yonelmeli aslında

aynen öyle bir defasında çok büyük bir tartışma yaşamıştık.. ama hiç akıllanmadım hala bir şeyler dürtüyor.. Allahtan istediğim an nişanlıma ulaşabilme gibi bir durum söz konusu değil..

hamilelik ayrı bir alem sanırım Amin canım.. Allah kimselere yaşatmasın.. herkesin yuvası huzurlu olsun inşallahhh

hamilelik ayrı bir alem sanırım Amin canım.. Allah kimselere yaşatmasın.. herkesin yuvası huzurlu olsun inşallahhh
çook ayrı canım aklınızda bulunsun sizin psikolojinizden eşinizde etkileniyor. Hamileliğin 2. yarısında eşim benzer rüyalar görmeye başladı aammmmmmmmmmmmiiiin. Size de hayırlı yuva kurmayı nasip etsin rabbim...

aminn canım çok sağol.. benim nişanlım görür ondan beklerim yani Allah'tan 1 aydır saçma sapan rüyalar görmüyor rahatız çok şükür

Aynen ya bızımkı askere gıttı huzur buldu, 3 aydır tartısma yaratmayan, sureklı alttan almaya calısan bı kız karsısında donuste de boyle olcak sanıyor ama cok yanılıyor

Aynen ya bızımkı askere gıttı huzur buldu, 3 aydır tartısma yaratmayan, sureklı alttan almaya calısan bı kız karsısında donuste de boyle olcak sanıyor ama cok yanılıyor

evet yaa kendimi tanıyamaz oldumm her şeye hee der oldum.. kendime yakıştıramıyorum

ben dıyorum bgn bı arkadaşıma uzun dönem olsaydı hastenedn toplardnz bnı banada oyle gelıoo dıo cok etkılendım ben ya hayatmn merkezı yapmışız bırbrmızı zorlanıyoruz

Biz de oyleydık canım, of ya hele o ılk gunlerde o kdr zorlandım kı .. Mesela tv.de bir sey goruyorum hmn ona anlatma ıhtıyacı duyuyorum telefonu elıme alıyorum sonra oylece kalıyorum saatlerce aglıyordum .. Sonra insan ona bile alışıyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…