Ahh o ilk günler.. Alışınca yokluğuna iş iyi olur ama. Kızım olmasa bu kadar güçlü olamazdım canım o kadar çok ayrılık yaşadık ki artık zor geliyoreveeeeeeeeto yuzden hemen o şekli ile yazmak ıstıyorum evde ıyıym aslnda cnku dışarı cıktgmda heryerde onunlaa anım var görmek dha zor ztn bnı eve bıraktıgı gundn berı hıc dışarı cıkmadım 1 kez cumrtesı cıktım ondada işim vrdı o gun cok kotu oldm mesela bebek olması ıyı aslnda baya snı oyaalar
bir ara deli gibi bir derdim var bölümünü okuyordum.. ciddi ciddi etkilenmeye başlamıştım bende şunu yaşar mıyım , bu benim başıma da gelir mi falan.. özellikle aldatılma hikayeleri beni çok etkiliyordu... ayy Allah korusunn :18:
Canım bizimki 2013 Mayısta doğum yapan arkadaşlar burada tanışıp facede grup kurmuştuk. Bebeğin var mıydı senin?
amiiinn. Okuma canım aklına gelen başına gelir misali Rabbim korusun hepimizi. Ben de hamilelikte rüyalarım sapıtmıştı hormonlardan her gece eşim beni aldatıyordu. Hemde benden çirkin kadınlarlabir ara deli gibi bir derdim var bölümünü okuyordum.. ciddi ciddi etkilenmeye başlamıştım bende şunu yaşar mıyım , bu benim başıma da gelir mi falan.. özellikle aldatılma hikayeleri beni çok etkiliyordu... ayy Allah korusunn :18:
Hay Allah iyiliğini versin ben de yanlış hatırladım sandımYooo evli bile değilim
Ahh o ilk günler.. Alışınca yokluğuna iş iyi olur ama. Kızım olmasa bu kadar güçlü olamazdım canım o kadar çok ayrılık yaşadık ki artık zor geliyor
direkt bilinçaltına atıyoruz canım oyle seylerı maalesef ben de cok etkılenıyorum kafamda kurup bıde durup dururken tartısma cıkartıyorum o yuzden guzel seylere yonelmeli aslında
amiiinn. Okuma canım aklına gelen başına gelir misali Rabbim korusun hepimizi. Ben de hamilelikte rüyalarım sapıtmıştı hormonlardan her gece eşim beni aldatıyordu. Hemde benden çirkin kadınlarlaBir gece cinnet geitirip adamı uykuda götürecem diye çok korkuyordum
Ama çok şükür geçici... Allah hayırlı iş nasip etsin canım..
çook ayrı canım aklınızda bulunsun sizin psikolojinizden eşinizde etkileniyor. Hamileliğin 2. yarısında eşim benzer rüyalar görmeye başladıhamilelik ayrı bir alem sanırım Amin canım.. Allah kimselere yaşatmasın.. herkesin yuvası huzurlu olsun inşallahhh
çook ayrı canım aklınızda bulunsun sizin psikolojinizden eşinizde etkileniyor. Hamileliğin 2. yarısında eşim benzer rüyalar görmeye başladıaammmmmmmmmmmmiiiin. Size de hayırlı yuva kurmayı nasip etsin rabbim...
gerçekten öyle bir ömür resmen bizimkine göre..
çook ayrı canım aklınızda bulunsun sizin psikolojinizden eşinizde etkileniyor. Hamileliğin 2. yarısında eşim benzer rüyalar görmeye başladıaammmmmmmmmmmmiiiin. Size de hayırlı yuva kurmayı nasip etsin rabbim...
aynen öyle bir defasında çok büyük bir tartışma yaşamıştık.. ama hiç akıllanmadım hala bir şeyler dürtüyor.. Allahtan istediğim an nişanlıma ulaşabilme gibi bir durum söz konusu değil..
Aynen ya bızımkı askere gıttı huzur buldu, 3 aydır tartısma yaratmayan, sureklı alttan almaya calısan bı kız karsısındadonuste de boyle olcak sanıyor ama cok yanılıyor
ben dıyorum bgn bı arkadaşıma uzun dönem olsaydı hastenedn toplardnz bnı banada oyle gelıoo dıocok etkılendım ben ya hayatmn merkezı yapmışız bırbrmızı zorlanıyoruz
evet yaa kendimi tanıyamaz oldummher şeye hee der oldum.. kendime yakıştıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?