ayy face demişken bugün nişanlım bana faceyi yasaklıyordu :18:
ben facedeyim :126:çıktınız sandım :)
gelsin gitsin otursun düzen sonra ayarla benceehh işte be tatlımm eger 4 gün yol ıznını eklersem 157 yapıyoor şafak eklıyım mı sızce usta bırlıgıne gecıcek ya 3 gun yol ıznı bıde ılk gıttgnde 1 gun yol ıznı vardı toplam 4 etti :)) Eklesem mi boyle devm mı etse şafak
ooo biz kaç kere dondurduk sildik açtıkayy face demişken bugün nişanlım bana faceyi yasaklıyordu :18:
Yaa nişanlının buradan haberi var mı peki ?
gelsin gitsin otursun düzen sonra ayarla benceSen neredeydin canım?
ooo biz kaç kere dondurduk sildik açtıksonuç bir sürü arkadaştan çevreden elde kalan 30-40 arkadaş. O da yarısı akraba
Orada da anne grubum var. Burası orası derken gece çabuk geçiyor
gelsin gitsin otursun düzen sonra ayarla benceSen neredeydin canım?
ooo biz kaç kere dondurduk sildik açtıksonuç bir sürü arkadaştan çevreden elde kalan 30-40 arkadaş. O da yarısı akraba
bak canım bu da iyi birşey. O kadar kıskanç değilmiş demek ki adamcağızevet canım burayı biliyor.. kadınlar kulübü olduğu için bir şey demiyor
Orada da anne grubum var. Burası orası derken gece çabuk geçiyor
bak canım bu da iyi birşey. O kadar kıskanç değilmiş demek ki adamcağızBenim ki kıskanma krizlerinde olduğu zamanlar oda arkadaşımdan bile nefret ediyordu:26:
Eksilmesi çok mutlu ediyor bir gün bile olsa değil mi :) Evet çalışırsan daha iyi geçer zaman. Evde geçmiyor ki benim sürekli ilgi isteyen bir kızım varo zaman şimdi eskı şafaktan devm edeyım oyle 4 gun yol ıznı yazarsam 157 oluyo şafakta heves hedıyorum
heheh vallahı bndede gruplar var zmn gecıo iş bakıcam bu hafta ıcınde yeter oturdgmBen ıstanbuldayım askerim manisa merkezde
ben bazen burada okuduğum şeylerden bahsediyorum evli olup sorun yaşayanlardan falan.. o bana zaman çemkiriyor o kadınlar kulübü aklını bulandırıyor bir daha girmeyeceksin diyor
ohh iyi demişsin :) Benim ki kuzenlere karışmadı şükür. Yada alacağı tepkiyi tahmin ediyorbenimde öyle sadece bayan arkadaşlarım ekli.. bir ara erkek kuzenlerimi sildi akıllı.. sonra ben tekrar ekledim erkek kuzenlerimi silme yakarım seni dedim
Ama haklı yaa etkilenebiliyor insan. Hele siz evlenme arifesinde ne duysan aklına kazınıyor. Yok yok iyi örnek olmalı size. Evlilik candırben bazen burada okuduğum şeylerden bahsediyorum evli olup sorun yaşayanlardan falan.. o bana zaman çemkiriyor o kadınlar kulübü aklını bulandırıyor bir daha girmeyeceksin diyor
hhaha benmkı bilse hemen cıkıyorssn der zaten o kdr konuşcak vaktmzde yok
Eksilmesi çok mutlu ediyor bir gün bile olsa değil mi :) Evet çalışırsan daha iyi geçer zaman. Evde geçmiyor ki benim sürekli ilgi isteyen bir kızım varYa da ben evde olmaya alışkın değilim
canım aklına estiğinde oraya girme diyor da oraya girme , buraya girme , evden çıkma.. ee bizimki de can yani bir şekilde stres atmamız lazım
ohh iyi demişsin :) Benim ki kuzenlere karışmadı şükür. Yada alacağı tepkiyi tahmin ediyor
Ama haklı yaa etkilenebiliyor insan. Hele siz evlenme arifesinde ne duysan aklına kazınıyor. Yok yok iyi örnek olmalı size. Evlilik candır
Canım bizimki 2013 Mayısta doğum yapan arkadaşlar burada tanışıp facede grup kurmuştuk. Bebeğin var mıydı senin?Grubun adı tam olarak ne canım ? ben de katılmak isterim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?