352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gelsin gitsin otursun düzen sonra ayarla bence Sen neredeydin canım?
ayy face demişken bugün nişanlım bana faceyi yasaklıyordu :18:
ooo biz kaç kere dondurduk sildik açtık sonuç bir sürü arkadaştan çevreden elde kalan 30-40 arkadaş. O da yarısı akraba

ooo biz kaç kere dondurduk sildik açtık sonuç bir sürü arkadaştan çevreden elde kalan 30-40 arkadaş. O da yarısı akraba

Orada da anne grubum var. Burası orası derken gece çabuk geçiyor

o zaman şimdi eskı şafaktan devm edeyım oyle 4 gun yol ıznı yazarsam 157 oluyo şafakta heves hedıyorum

heheh vallahı bndede gruplar var zmn gecıo iş bakıcam bu hafta ıcınde yeter oturdgm Ben ıstanbuldayım askerim manisa merkezde

benimde öyle sadece bayan arkadaşlarım ekli.. bir ara erkek kuzenlerimi sildi akıllı.. sonra ben tekrar ekledim erkek kuzenlerimi silme yakarım seni dedim

bak canım bu da iyi birşey. O kadar kıskanç değilmiş demek ki adamcağız Benim ki kıskanma krizlerinde olduğu zamanlar oda arkadaşımdan bile nefret ediyordu:26:

ben bazen burada okuduğum şeylerden bahsediyorum evli olup sorun yaşayanlardan falan.. o bana zaman çemkiriyor o kadınlar kulübü aklını bulandırıyor bir daha girmeyeceksin diyor

Eksilmesi çok mutlu ediyor bir gün bile olsa değil mi :) Evet çalışırsan daha iyi geçer zaman. Evde geçmiyor ki benim sürekli ilgi isteyen bir kızım varYa da ben evde olmaya alışkın değilim

benimde öyle sadece bayan arkadaşlarım ekli.. bir ara erkek kuzenlerimi sildi akıllı.. sonra ben tekrar ekledim erkek kuzenlerimi silme yakarım seni dedim
ohh iyi demişsin :) Benim ki kuzenlere karışmadı şükür. Yada alacağı tepkiyi tahmin ediyor

ben bazen burada okuduğum şeylerden bahsediyorum evli olup sorun yaşayanlardan falan.. o bana zaman çemkiriyor o kadınlar kulübü aklını bulandırıyor bir daha girmeyeceksin diyor
Ama haklı yaa etkilenebiliyor insan. Hele siz evlenme arifesinde ne duysan aklına kazınıyor. Yok yok iyi örnek olmalı size. Evlilik candır

Eksilmesi çok mutlu ediyor bir gün bile olsa değil mi :) Evet çalışırsan daha iyi geçer zaman. Evde geçmiyor ki benim sürekli ilgi isteyen bir kızım varYa da ben evde olmaya alışkın değilim

eveeeeeeeet o yuzden hemen o şekli ile yazmak ıstıyorum evde ıyıym aslnda cnku dışarı cıktgmda heryerde onunlaa anım var görmek dha zor ztn bnı eve bıraktıgı gundn berı hıc dışarı cıkmadım 1 kez cumrtesı cıktım ondada işim vrdı o gun cok kotu oldm mesela bebek olması ıyı aslnda baya snı oyaalar

bir ara deli gibi bir derdim var bölümünü okuyordum.. ciddi ciddi etkilenmeye başlamıştım bende şunu yaşar mıyım , bu benim başıma da gelir mi falan.. özellikle aldatılma hikayeleri beni çok etkiliyordu... ayy Allah korusunn :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…