352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

kesnlkle yada bsı dusunyrsn fıkrını alıcaksn ama ulaşabilcgn bı yer yok o arıyana kadr dert btsn

ben dıyorum bgn bı arkadaşıma uzun dönem olsaydı hastenedn toplardnz bnı banada oyle gelıoo dıo cok etkılendım ben ya hayatmn merkezı yapmışız bırbrmızı zorlanıyoruz
İnsan çok alışıyor. Sanki daha önce o yok değilmiş gibi, sanki o olmadan daha önce hiçbirşey yapmamış gibi. Benim birgün çarşıya çıkmam gerekiyordu inan durup düşündüm ben daha önce yalnız nasıl çıkıyordum
aminn canım çok sağol.. benim nişanlım görür ondan beklerim yani Allah'tan 1 aydır saçma sapan rüyalar görmüyor rahatız çok şükür
görmesin görmesin hele orada hiç Nişanlın kaç yaşındaydı?

27 yaşında canım

7 de mi o ne rahatlık o Aynı anda çıkalım yoksa bu işin sonu kötü hadi görüşürz

evet canım kahvaltı yapmadan beni arıyor.. ben uykuluyum sesim bile çıkmıyor adam beni soru yağmuruna tutuyor.. gece kaçta yattın?? o saate kadar naptın?? falan filan uykumu kaçırıyor sonra kapatıyor tamam canım hadi görüşürzz

Selam kızlar dün epey muhabbet etmişsiniz ben evde değildim o yüzden sohbete katılamadım.bugünde kimsenin sesi çıkmıyot.hepiniz iyisinizdir inşallah.nişanlım bugün telefonunu alabildi sonunda

Selam kızlar dün epey muhabbet etmişsiniz ben evde değildim o yüzden sohbete katılamadım.bugünde kimsenin sesi çıkmıyot.hepiniz iyisinizdir inşallah.nişanlım bugün telefonunu alabildi sonunda

selam canımm evet dün gece epey muhabbet ettik bugün kimse yok :44: hadi gözünüz aydın telefonu aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…