Biz de oyleydık canım, of ya hele o ılk gunlerde o kdr zorlandım kı .. Mesela tv.de bir sey goruyorum hmn ona anlatma ıhtıyacı duyuyorum telefonu elıme alıyorum sonra oylece kalıyorum saatlerce aglıyordum .. Sonra insan ona bile alışıyor ..
Canım şu an kendımızı nadasa bıraktık oyle dusun, bozma moralını
İnsan çok alışıyor. Sanki daha önce o yok değilmiş gibi, sanki o olmadan daha önce hiçbirşey yapmamış gibi. Benim birgün çarşıya çıkmam gerekiyordu inan durup düşündüm ben daha önce yalnız nasıl çıkıyordumben dıyorum bgn bı arkadaşıma uzun dönem olsaydı hastenedn toplardnz bnı banada oyle gelıoo dıocok etkılendım ben ya hayatmn merkezı yapmışız bırbrmızı zorlanıyoruz
aminn canım çok sağol.. benim nişanlım görür ondan beklerim yaniAllah'tan 1 aydır saçma sapan rüyalar görmüyor rahatız çok şükür
ama bizim hey Heyler birikiyor haberleri yok
İnsan çok alışıyor. Sanki daha önce o yok değilmiş gibi, sanki o olmadan daha önce hiçbirşey yapmamış gibi. Benim birgün çarşıya çıkmam gerekiyordu inan durup düşündüm ben daha önce yalnız nasıl çıkıyordum
görmesin görmesin hele orada hiç Nişanlın kaç yaşındaydı?
kızlar benim kız bugün mız mız ben de çıkayım iyi geceler iyi muhabbetler size
Kesinlikle.. Ben arada ufaktan ufaktan uyarıyorum ama ınanası gelmıyor
30 olunca olgunlaşırlar mı acaba?27 yaşında canım
Babasının kızıopuyorum canım ıyı geceler
30 olunca olgunlaşırlar mı acaba?
hadi inşallahbence çooook zor.. bir çoğu 5 yaşındaki çocuktan farksız.. 40 a geldiklerinde belkiiiii
hadi inşallahburası damuhabbet varken hiç bırakılamıyor yahu
7 de mievet yaa benim gözler gidiyor sabah erken kalkmıştım nişanlım sağolsun 7 de başlıyor arama mesaisineçarşı pazar dolaştım o da yordu
7 de mio ne rahatlık o Aynı anda çıkalım yoksa bu işin sonu kötü hadi görüşürz
Sağol canımm. Ben 1 aydır göremiyorumBizim de bugün başladı denetim cuma bitecek sonra da 353 ler gelsin rahatlasnlar artık yaa
Selam kızlar dün epey muhabbet etmişsiniz ben evde değildim o yüzden sohbete katılamadım.bugünde kimsenin sesi çıkmıyot.hepiniz iyisinizdir inşallah.nişanlım bugün telefonunu alabildi sonunda
selam canımmevet dün gece epey muhabbet ettik bugün kimse yok :44: hadi gözünüz aydın telefonu aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?