352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

geciyo ya bende öyle zannediyordum yine senin erkek arkadasın giden benim eşim ev bomboş cok zor günler gecirdim hala alısamadım yokluguna biter inş dua etmekten baska elimizden gelen bişey yok

evet canım.. 2 akşam önce çok kötüydüm.. telefonda ağlamaya başladım izin alıp geleyim dedi istemedim.. git gide zorlaşıyor bu iş :18:

canım sen gidemeyeceksen gelsin nişanlın 1 haftadan birşey olmaz 2 gün yol izni verirler 5gün uzar sadece

Çalışıyorum canım o yüzden iyileşme süreci de uzuyor dinlenemedim hiç:2::2:

çalışırken daha zor canım ama dinlenmeden geçmiyor hastalık allah şifa versin

evet canım.. 2 akşam önce çok kötüydüm.. telefonda ağlamaya başladım izin alıp geleyim dedi istemedim.. git gide zorlaşıyor bu iş :18:
canım aslında nişanlın bir iki günlüğüne gelse. Ben de tükendiğimi hissediyordum bir haftadır özellikle. Eşim salı gelecek inşallah onun heyecanı bile şimdiden can verdi bana.

canım aslında nişanlın bir iki günlüğüne gelse. Ben de tükendiğimi hissediyordum bir haftadır özellikle. Eşim salı gelecek inşallah onun heyecanı bile şimdiden can verdi bana.

canım sevindim senin için hasret giderirsin eşinle ne kadar kalacak sizinde şafak uzayacak ama olsun değer

Fena değil tatlım özlemm çok var kendmı ıyı hsstmıorm ama ne yazıkkı yapcak bı yok Sen ne yapıyorsn gozukmednz hıcc kızlar

canım ilk zamanlar zor seni anlıyorum alışana kadar zor oluyor sonra alışıyorsun.sadece zaman hemen geçsin istiyorsun ben çalışıyorum canım zaman öyle geçiyor başka hiçbişey yapmıyorum aklımda birçok şey vardı nişanlım askere gidince zaman geçirecek ama o yokken sanki hayat anlamsız yapacağım şeylerde anlamsız geliyor.

kesınlkle çalışman cok ıyı olmuşş

bende gitmeyi düşünüyordum ama şimdi erteledik nişanlım haftaya tekrar kontrole gidecek ameliyat olup olmayacağı belli olacak ozaman gideceğim inşallah
belli olmadı mı hala ameliyat işi Tam olarak ne problemi var canım? İnşallah ameliyata gerek kalmaz Git canım git yoksa bu beş ay görmeden geçmezmiş ben bunu anladım

anladım canım en azından o geliyor

belli olmadı mı hala ameliyat işi Tam olarak ne problemi var canım? İnşallah ameliyata gerek kalmaz Git canım git yoksa bu beş ay görmeden geçmezmiş ben bunu anladım

ilaç kullanıyor canım iç kulak iltihabı.evet 2 aydır görmüyorum artık özlem iyice arttı hele sen nasıl dayandın 3 aydır canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…