evet canım.. 2 akşam önce çok kötüydüm.. telefonda ağlamaya başladımizin alıp geleyim dedi istemedim.. git gide zorlaşıyor bu iş :18:
Çalışıyorum canım o yüzden iyileşme süreci de uzuyor dinlenemedim hiç:2::2:
merhaba canım ben geldim nasılsın?kızlar ben geldim ama kimsecikler yok nerdesiniz
kızlar ben geldim ama kimsecikler yok nerdesiniz
merhaba canım ben geldim nasılsın?
canım aslında nişanlın bir iki günlüğüne gelse. Ben de tükendiğimi hissediyordum bir haftadır özellikle. Eşim salı gelecek inşallah onun heyecanı bile şimdiden can verdi bana.evet canım.. 2 akşam önce çok kötüydüm.. telefonda ağlamaya başladımizin alıp geleyim dedi istemedim.. git gide zorlaşıyor bu iş :18:
aynen cnm bende geldım ama kimsecıkler yok nasılsın :26:
canım aslında nişanlın bir iki günlüğüne gelse. Ben de tükendiğimi hissediyordum bir haftadır özellikle. Eşim salı gelecek inşallah onun heyecanı bile şimdiden can verdi bana.
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
Fena değil tatlım özlemm çok var kendmı ıyı hsstmıorm ama ne yazıkkı yapcak bı yokSen ne yapıyorsn gozukmednz hıcc kızlar
iyiyim canım sen nasılsın
ben de iyiyim canımcanım sevindim senin için hasret giderirsin eşinle ne kadar kalacak sizinde şafak uzayacak ama olsun değer
canım ilk zamanlar zor seni anlıyorum alışana kadar zor oluyor sonra alışıyorsun.sadece zaman hemen geçsin istiyorsun ben çalışıyorum canım zaman öyle geçiyor başka hiçbişey yapmıyorum aklımda birçok şey vardı nişanlım askere gidince zaman geçirecek ama o yokken sanki hayat anlamsız yapacağım şeylerde anlamsız geliyor.
kesınlkle çalışman cok ıyı olmuşş
sen neler yapıyorsun
ben de iyiyim canımEvet uzayacak canım 3 gün falan ama bir hafta birlikte olacağız
valla cnm bu sıralar evdeyımm erkek arkadşm 7 gun oldu gıdelı bnı eve brktıgı gundn berı evdeyım dıebılrm 1 gun cıktm sdce oda zorunlu kolum kalkmıo :/
yemin törenine gidecekmisin
belli olmadı mı hala ameliyat işibende gitmeyi düşünüyordum ama şimdi erteledik nişanlım haftaya tekrar kontrole gidecek ameliyat olup olmayacağı belli olacak ozaman gideceğim inşallah
yok cnm aılesıne de dıo gelmeyın ben ztn o gun cıkıp gelıcem dıe .. Benıde onlr gıtmıo dıe tek oralara gelmemde karşı ıstemıo o yuzdn gidmycm gunun de o gelicek :) ınsss 1,5 gun kalıp gıdıck usta bırlıgıne
belli olmadı mı hala ameliyat işiTam olarak ne problemi var canım? İnşallah ameliyata gerek kalmaz Git canım git yoksa bu beş ay görmeden geçmezmiş ben bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?