352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım sen gidemeyeceksen gelsin nişanlın 1 haftadan birşey olmaz 2 gün yol izni verirler 5gün uzar sadece

çalışırken daha zor canım ama dinlenmeden geçmiyor hastalık allah şifa versin

canım 5 gün uzar o bir şey değil de tekrar göndermek çok zor gelir

canım aslında nişanlın bir iki günlüğüne gelse. Ben de tükendiğimi hissediyordum bir haftadır özellikle. Eşim salı gelecek inşallah onun heyecanı bile şimdiden can verdi bana.

canım bende öyleyim öyle bir an geliyor ki yok asla bitmeyecek zaman geçmeyecek hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum.. gerçekten tükeniyor insan.. ama dediğim gibi şafağa gün eklemek istemiyorum.. gelse de geri gönderirken daha çok zorlanırım

Yaa kaynımda askerden geleli çok az oldu bizi anlayacaklarını düşünüyorum bakalım eltimd istiyordu ama pek ısrarcı değildir o...bi kesinleşse de doya doya sevinebilsem heyecanlanabilsem:18:

Kaynın bencillik yapmaz umarım, Canım Allah sabrını denıyordur, yarın kesınlessın de sevınırsın doya doya ınsallahhh ..

Selam kizlar gece kaciriyorum muhabbeti erken den uyur oldum hasta arkadaslarimiza sifa diliyorum... Aydemir cnmm ins gidersiniz duamdasin... Bugun muharrem ayinin 10.gunu bu gunde yasanan nice guzel seyler hurmetine hasretimiz icin sabir saglicakla sevdiklerimize Rabbim kavusmayi nasip etsin...Gurberserdar gullirana aydemir terazi morfistan hnf mhtp fatma zey nimet tum 352 bir ve iki grubu hatirladiklarima ismen hatirlayamadiklarima genelleyerek dua ettim sizde nisa_86 ya yer verirseniz sevinirim... Safak 77atarsa 76

Aminn canımm benim, ne kadar temiz bir kalbin var

unutulmuşum hihi Sağol cnm allah gonlunun güzelligini hayatınada nasip etsn guzllklerle karşılaş heep ve hepınızz .. Allah tez vakııte hepımızııı sevdıklermze bagışlasnn vee onları korusun zorluk cekmesınler

Allah razı olsun canım duların için Rabbim gönlünden geçen her ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Eşinle, çocuğunla sağlıklı, hayırlı, güzel bir ömür nasip etsin

Canım benim Allah razı. Olsun.Rabbim dualarını kabul etsin...senin de gönlünden gecen ne varsa hayırlısıyla hepsini versin Rabbiim......güzel yürekli arkadaşım inş. Bir ömür eşinle çocuğunda mutlu huzurlu olursun

Aşure günü 10 kişi ile selamlaşn tüm Müslümanlarla selamlaşmış gibi sevap alırmış .. Selamün Aleyküm kızlar.

canım benim Allah tüm dualarını kabul etsin bizide dularında unutmadığın için çok sağol

canım Allah razı olsun rabbım hepımızın dualarını kabul eylesın ınsss tez vakıtte eslerımıze kavusmayı nasıp etsın

Cuma sabahı 7 gibi yola çıkarız herhalde canım...Sağol iyi dileklerin içintekrar ayrılmak biraz zor olacak ama iki gün hasret gideririz en azından

gözün aydın canımmm, şu an için dönüşe değil sadece orada birlikte vakit geçirmeye odaklan, sonuçta biz buradayız gözün arkada kalmasın

Canim benim yaa cok tesekkur ederiz. Ben de dua ediyorum hepimiz icin Allah tez zamanda kavustursun sevdiklerimize ve su son gunlerde bol bol sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…