352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ilaç kullanıyor canım iç kulak iltihabı.evet 2 aydır görmüyorum artık özlem iyice arttı hele sen nasıl dayandın 3 aydır canım ya
Anladım canım Rabbim şifa versin. İnan ben de çok şaşırıyorum geriye bakınca. Ama gelmesini kendim için değil onun için istedim. Kızını çok merak ediyordu bende gel gör dedim. Dört-beş gün fazladan bekleriz ama o kızının bu hallerini tekrar göremeyecek

Amin canım.haklısın 4-5 günden birşey olmaz nişanlım dağıtımda izin kullanmasa hemen çağırıcam ama iyice uzayacak diye çağıramıyorum

Amin canım.haklısın 4-5 günden birşey olmaz nişanlım dağıtımda izin kullanmasa hemen çağırıcam ama iyice uzayacak diye çağıramıyorum
Siz kullanmıştınız doğru. Neyse durumu belli olsun da canım sen gidersin. Evli olmanın da o güzel yanı var nikah olsaydı evci iznine çıkardınız çok rahat

Siz kullanmıştınız doğru. Neyse durumu belli olsun da canım sen gidersin. Evli olmanın da o güzel yanı var nikah olsaydı evci iznine çıkardınız çok rahat

evet canım evli olsak çok farklı olurdu rahat rahat giderdim yanına

oluyordu millet ama bugn biişi var snrm hadı ya uzuldum peki tatlım ıyı uykular sana :)

sağol canım iyi geceler

Kızlar çoooooookkkkk moralim bozuk evci izini herşeyıyle ayarladı eşim ama ailevi sebebler yüzünden gidemeyebiliriz su anda askıda 2 gün var ama ne gidicez diye sevinebiliyorum ne de gitmeyeceğiz diye düşünebiliyorumgidermezsem çok üzülürüm ben yaa

ben eşimin yemin törenine gitmek için bilet aldım 1 hafta önceden anneanem vefat etti gidemedim sonra bidaha niyetlendim hatta yine bilet aldım ama bu defada kayın babam vefat etti yok artık dedim şok oldum yani

ben eşimin yemin törenine gitmek için bilet aldım 1 hafta önceden anneanem vefat etti gidemedim sonra bidaha niyetlendim hatta yine bilet aldım ama bu defada kayın babam vefat etti yok artık dedim şok oldum yani

pff ıkısıde buyuk sebepler

Canım yaa nasıl birşey olmuş seninki öyle. gerçekten Allah işi karıştı dedikleri bu herhalde canım...bizimki farklı bir neden kaynım nazlanmış biraz eşim öyle dedi bende az önce eltimi aradım nasıle yapıyoruz dedim gidiyoruz dedi bakalım yarın kesinleşir herhalde:18:

Eltin ikna etsin kaynını, onlar hıc mı hasret cekmedı canım sankı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…