Selam kizlar gece kaciriyorum muhabbeti erken den uyur oldumhasta arkadaslarimiza sifa diliyorum... Aydemir cnmm ins gidersiniz duamdasin... Bugun muharrem ayinin 10.gunu bu gunde yasanan nice guzel seyler hurmetine hasretimiz icin sabir saglicakla sevdiklerimize Rabbim kavusmayi nasip etsin...Gurberserdar gullirana aydemir terazi morfistan hnf mhtp fatma zey nimet tum 352 bir ve iki grubu hatirladiklarima ismen hatirlayamadiklarima genelleyerek dua ettim sizde nisa_86 ya yer verirseniz sevinirim... Safak 77atarsa 76
kızlar bugun de bıtıyorr
bitsinn artık bana gecmek bilmediiiiii
az kaldı ben mesaıyı bıtırınce gun de bıtıyor benım ıcın bı bakmısım uyku vaktı gelmıs
Selam kizlar gece kaciriyorum muhabbeti erken den uyur oldumhasta arkadaslarimiza sifa diliyorum... Aydemir cnmm ins gidersiniz duamdasin... Bugun muharrem ayinin 10.gunu bu gunde yasanan nice guzel seyler hurmetine hasretimiz icin sabir saglicakla sevdiklerimize Rabbim kavusmayi nasip etsin...Gurberserdar gullirana aydemir terazi morfistan hnf mhtp fatma zey nimet tum 352 bir ve iki grubu hatirladiklarima ismen hatirlayamadiklarima genelleyerek dua ettim sizde nisa_86 ya yer verirseniz sevinirim... Safak 77atarsa 76
çalışmanın bi yararı dahane mutlu sana
keske evde olsam dıyorum bendesen calısıyor musun canım
bugün okada rgüzel bir günki muharremin 10.günü nerdeyse tüm güzel şeyler bugün yaşanmış dua etmek lazım kızlar ben size dua edicem sizde bana edin allah gönlünüzde ne murat varsa onu versin
deme tatlım aman dıyım en fzla 2 haftayok okulum yenı bttı bnmkı gıttı kendımı toparlıyım bakıcaam tatlım boyle geçmezz zaman
hayırlısıyla canım rabbım guzel ısler karsına cıkartır ıns
inşalllllllah bı bakmaya başlasam :) Ee Senın askerın nerede cnm
benım esım canakkale de canım bahrıyelısenın askerın nerde
Bu ayın en kıymetli gecesi de Aşûre gecesidir. Allahü teâlâ, birçok duaları Aşûre günü kabul etmiştir. Hazret-i Âdem'in tevbesinin kabul olması, Hazret-i Nuh'un tufandan kurtulması, Hazret-i Yunus'un balığın karnından çıkması, Hazret-i İbrahim'in ateşte yanmaması, Hazret-i İdris'in canlı olarak göğe çıkarılması, Hazret-i Yakub'un oğlu Hazret-i Yusuf'a kavuşması, Hazret-i Yusuf'un kuyudan çıkması, Hazret-i Eyyüb'ün hastalıktan kurtulması, Hazret-i Musa'nın Kızıldeniz'i geçmesi, Hazret-i İsa'nın doğumu ve ölümden kurtulup, diri olarak göğe çıkarılması Aşûre günü oldu.
kulun kula ettıgı dua kabul olurmus canım hepımız bırbırımıze dua edelım Allah herkesın gonlundekını nasıp etsın..
denizde hep he ıletışım telefonla konuşamıosnzdrda o zamn cnmm.. :/ Manisa merkezde tatlım oradan kıbrısa gıdecek :)) Şafak kaç
yok canım denızde degıller ama denız kenarında bırlıklerıAllah kavustursun tatlım valla benım safak 65 ama +12 yı eklemedım bılıyosun sıstem degıstı +12 ocakta eklemeyı dusunuyorum
kesinlikle doğru müslümanın müslümana duası kabüldür ve sen bi müslümana dua ederken meleklerde sana dua edermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?