352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

iyi akşamlar kızlaaaarrrrrrr

birkaç gündür gelemedim diyet yapmaya başadım da beni çok zorladııı bugün daha iyi hissediyorum kendimi

nasılsınız görüşmeyeli.... inşallah hepiniz eşlerinizle nişanlınızla ve de sevdiceklerinizle çok çok iyisinizdirr umarımm

aydemir16 gözün aydın canım cuma günü yola çıkıyormuşsunnn

DEAM cvnım mevla hepimize hayırlı işler nasip etsin inşallah...

arkadaşlarrr allah bugün hepimizin dualarını kabul etsinnn inşallahhh....

Cnmm sabah edemedim ama iftarda ettim cnmm oyyy bu sene hepimiz kpss kazanalim atanalim is teklifleri yigilsin kapimiza:):)

canım Allah razı olsunn amin inşşşşşşşşşşş cnmm Gell özletme kendiniii özleeeem duymaklaa gecıyo gunler cnm seen nasılsn amiin cnm inş inşşş

canım Allah razı olsunn amin inşşşşşşşşşşş cnmm Gell özletme kendiniii özleeeem duymaklaa gecıyo gunler cnm seen nasılsn amiin cnm inş inşşş

ben de iyiyim canım çok şükür daha doğrusu diyetten iyi olmaya çalışıyorum beni çvrptı da biraz sevdiceğim bugün esas birliğne gitti cuma günü göreve başlayacak onun heyecanıo varr:18::18::18:

dikkar et kendine canım amann dıyım Ayy Allah kolaylıkk versınn askerıne ve sana cnmm ya

iyi akşamlar canım hoşgeldin iyiyim bende çok şükür nasıl gidiyor diyet ne yiyorsun bende 2 gündür biraz dikkat etmeye başladım ama çok abartmıyorum yani pilavı tatlıyı falan kestim birde beyaz ekmek yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…