ehe hadı bakalımm tez vaktte kavuşrsnz ıns cnm :))
yaa bnm ıcın de dua edermsnz cok ıyı tez vakııte kendı alanımda bı iş bulmamıı((((((
yaa bnm ıcın de dua edermsnz cok ıyı tez vakııte kendı alanımda bı iş bulmamıı((((((
amin bulursun inş bende kpss yi kazanayım bide eşim bana daha iyi olsun die du et
amin bulursun inş bende kpss yi kazanayım bide eşim bana daha iyi olsun die du et
Cnmm sabah edemedim ama iftarda ettim cnmm oyyy bu sene hepimiz kpss kazanalim atanalim is teklifleri yigilsin kapimiza:):)
iyi akşamlar kızlaaaarrrrrrr
birkaç gündür gelemedim diyet yapmaya başadım da beni çok zorladıııbugün daha iyi hissediyorum kendimi
nasılsınız görüşmeyeli.... inşallah hepiniz eşlerinizle nişanlınızla ve de sevdiceklerinizle çok çok iyisinizdirr umarımm
aydemir16 gözün aydın canım cuma günü yola çıkıyormuşsunnn
DEAM cvnım mevla hepimize hayırlı işler nasip etsin inşallah...
canım Allah razı olsunn amin inşşşşşşşşşşşcnmm Gell özletme kendiniii özleeeem duymaklaa gecıyo gunler cnm seen nasılsn amiin cnm inş inşşş
ben de iyiyim canım çok şükür daha doğrusu diyetten iyi olmaya çalışıyorum beni çvrptı da birazsevdiceğim bugün esas birliğne gitti cuma günü göreve başlayacak onun heyecanıo varr:18::18::18:
gurbetserdar cvnım eşinle aran nasıl olduuuu:26:
gurbetserdarcanım nasılsın esınle durumunuz nasıl varmı bı gelısme :26:
birazdaha iyi canım inş aklı başına gelir
dikkar et kendine canım amann dıyımAyy Allah kolaylıkk versınn askerıne ve sana cnmm ya
sağol canım benim allah hepimize kollık versinnnn
ne olursa olsu bu kilolar gitmeliiiii
cnm ben 6 gunde 2 kilo verdim uzuntuden kendı kendıme
aaayyyy keşke ben de senin gibi olsammmmmben kolay kilo verememm:26::26:
utanarak söylüyorummm65
ay cnm bende 75 uzeri fln sandımmmnolcaak cnm aşırı kılon yokkı boyun kac bılmıorm ama kısa degılsen o kdr abes kacmazz ki
iyi akşamlar kızlaaaarrrrrrr
birkaç gündür gelemedim diyet yapmaya başadım da beni çok zorladıııbugün daha iyi hissediyorum kendimi
nasılsınız görüşmeyeli.... inşallah hepiniz eşlerinizle nişanlınızla ve de sevdiceklerinizle çok çok iyisinizdirr umarımm
aydemir16 gözün aydın canım cuma günü yola çıkıyormuşsunnn
DEAM cvnım mevla hepimize hayırlı işler nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?