evet canım yaa inşallah geçici bir dönemdir yoksa ocağa kadar böyle duramayız
Nİsana kadr duracakları dusunun vee oh be sukurler olsn dıyın kızlarr boşvern guclu olma zaamnı yoks gecmz zmn
ama canım biz taaaaa ağustosta gönderdik siz sevgililerinizle gezerken biz burada ağlıyorduk haa
Şimdiii Sıra bizde4 ay bende cook aglıycaam cnmm Ama smdı az kaldıgı ıcın hhhh beeeeeeeee azaldıı dıypp hop hop yapınn keske bnmde bı ayım kalsa 2 ayım kalsa 4 ay var ve hıc gıdemıycem goremıycem
canım sizin de 2 ay kalan günleriniz gelecek hiç dert etme.. bizde sizin gibiydi.. biz 351. dönemlerin şafaklarına bakıp iç çekiyorduk şimdi biz onların konumundayız.. aralıkta gönderenlerde sizlere bakıp iç çekecekler bu işler böyle ilerliyor.. zaman geçtikçe daha kötü olurum diye düşünme özlem tabiki oluyor ama bir yandan da alışmayı öğreniyorsun
Tabikide Tatlım herkese saır versın uzun dönemlere ıkı kat sabır versn hıc koly degll
her zaman şükrediyorum ben olsaydım aslaa duramazdım gibi geliyor.. nasip olursa mayısta düğünümüz olacak onu düşünüp düşünüp yatışıyorum.. uzun dönem olsaydı evlenecek olmak bile sakinleştiremezdi
ıns o anları dusun cnm benmm sız evlenırken bnmmkı dha gelelı 1 ay fln olmş olack ınssssssYarın gene knsrz ıyı geceler
kizlar gunaydin nasilsiniZ?az sonra yola cikiyoruz biz insaallah iki gun esimle gececek)pazartesi aranizda olurum Allah a emanet olun.... )
Herkeze günaydın sevdigimin sesi ile uyandım rahatsızmış kıyamam
günaydın canımm.. benim nişanlımda hasta :2:
gunaydin canim geçmiş olsun bende cok kötü hastayim kalkamıyorm yataktan neyse ki asker iyi yoksa hayat hiç çekilmez olurdu senin de askerin kısa zamanda iyileşir insallahbu aralar herkes hasta.
nişanlımla sabah tartıştık çok sinir oldum ve en sonunda yüzüne kapattım.o hatalıydı ama şimdi ben hatalı duruma düştüm belkide.aramadı mesaj da atmadı.bize cep telefonu yaramıyor ya bunu anladım
sağol canım.. çok geçmiş olsun.. kış iyice gelmeye başladı.. bugün bol bol yağmur var..
adana günlük güneşlik ama ben cok kötü hasta olmuşumSaolcanim
ne oldu canim neden kavga ettiniz . bu aralar herkes de bi kavga tel . olanlarda daha cok artık onlar da bizde sabrımızn son noktalarındayiz o yüzden kimse birbirini alttan alamıyor .
face den işyerinden bir kız istek yollamış nişanlımda kabul etti.halbuki artık iştende çıktı kabul etmesine gerek mi var ayıp olurmuş.ne hikmetse kız beni eklemedi bende aynı işyerindeyim.tamam onunla aynı servisteydi yine uzatmayacaktım ama inada bindirdi nişanlım.bende ayıp olmasın diye aynı şeyi yaparım dedim sen yapamazsın diyor.öyle tartıştık kötü bi kelime kullanınca dayanamadım kapattım.dünden beri ses seda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?