352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ama canım biz taaaaa ağustosta gönderdik siz sevgililerinizle gezerken biz burada ağlıyorduk haa

Şimdiii Sıra bizde 4 ay bende cook aglıycaam cnmm Ama smdı az kaldıgı ıcın hhhh beeeeeeeee azaldıı dıypp hop hop yapınn keske bnmde bı ayım kalsa 2 ayım kalsa 4 ay var ve hıc gıdemıycem goremıycem

canım sizin de 2 ay kalan günleriniz gelecek hiç dert etme.. bizde sizin gibiydi.. biz 351. dönemlerin şafaklarına bakıp iç çekiyorduk şimdi biz onların konumundayız.. aralıkta gönderenlerde sizlere bakıp iç çekecekler bu işler böyle ilerliyor.. zaman geçtikçe daha kötü olurum diye düşünme özlem tabiki oluyor ama bir yandan da alışmayı öğreniyorsun

Tabikide Tatlım herkese saır versın uzun dönemlere ıkı kat sabır versn hıc koly degll

Tabikide Tatlım herkese saır versın uzun dönemlere ıkı kat sabır versn hıc koly degll

her zaman şükrediyorum ben olsaydım aslaa duramazdım gibi geliyor.. nasip olursa mayısta düğünümüz olacak onu düşünüp düşünüp yatışıyorum.. uzun dönem olsaydı evlenecek olmak bile sakinleştiremezdi

ıns o anları dusun cnm benmm sız evlenırken bnmmkı dha gelelı 1 ay fln olmş olack ınssssss Yarın gene knsrz ıyı geceler

kizlar gunaydin nasilsiniZ?az sonra yola cikiyoruz biz insaallah iki gun esimle gececek)pazartesi aranizda olurum Allah a emanet olun....)

gunaydin canim geçmiş olsun bende cok kötü hastayim kalkamıyorm yataktan neyse ki asker iyi yoksa hayat hiç çekilmez olurdu senin de askerin kısa zamanda iyileşir insallah bu aralar herkes hasta.

sağol canım.. çok geçmiş olsun.. kış iyice gelmeye başladı.. bugün bol bol yağmur var..

ne oldu canim neden kavga ettiniz . bu aralar herkes de bi kavga tel . olanlarda daha cok artık onlar da bizde sabrımızn son noktalarındayiz o yüzden kimse birbirini alttan alamıyor .

ne oldu canim neden kavga ettiniz . bu aralar herkes de bi kavga tel . olanlarda daha cok artık onlar da bizde sabrımızn son noktalarındayiz o yüzden kimse birbirini alttan alamıyor .

face den işyerinden bir kız istek yollamış nişanlımda kabul etti.halbuki artık iştende çıktı kabul etmesine gerek mi var ayıp olurmuş.ne hikmetse kız beni eklemedi bende aynı işyerindeyim.tamam onunla aynı servisteydi yine uzatmayacaktım ama inada bindirdi nişanlım.bende ayıp olmasın diye aynı şeyi yaparım dedim sen yapamazsın diyor.öyle tartıştık kötü bi kelime kullanınca dayanamadım kapattım.dünden beri ses seda yok

kyr01 geçmiş olsun canım.morfistan nişanlında biran önce iyileşir inşallah çünkü orda hastalık daha zor

ahh erkekler... onlar her şeyi yapar iş bize gelince faceye erkek ekleyemeyiz .. hayır onların arkadaşlarına ayıp oluyor da bizim arkadaşlarımıza ayıp olmuyor mu.. neyse canım sen sıkma canını elbet arayacak nereye kadar sürdürebilir bu durumu.. ama eğer ararsa konuyu uzatma.. çok rahatsız olursan geldikten sonra dile getirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…