geçmiş olsun canım. acemilikte genelde hasta oluyorlar. Çünkü soğukta yağmurda güneşte hep dışarıdalar. Komutana da sinir oldum bu askerler size emanet yaaGünaydın kızlar nasılsınız ? benim moralim çok bozuk dün benmkı arıyamadı kesn bsı oldu dedm ya gecen müze olayına yagmurda beklettıler ustlerını değiştirmelerıne ızın vermediiler hani.. Hasta olmuş ıyıce bnmkı dun gece ateşii cıkmıss revir haftasonu yokmuşş komutana soylemiş oralıı bıle olmamıs smdı zar zor konusabıldı oksurmekten hapşırmaktan !!!!! Revır olmadıgı ıcın ılac yazdıramıo ılacıı olan bırını yenıden bulmam lazım dedı ALLAH belalarını versin o boyle hastaykenn elım kolum baglı olması ne kadrr cok koyuyoo hıc bsı yapamamk ne kdr kotuu çaresizlkk ne zoor bugn benm dogum gunmş hıc bsyın tadı yook hele o boyleyken
iyi inat varmış nişanlında. Evet en azından dargın kalan taraf biz olmayalım :) Ararda halledersiniz inşallah.telefonu kapadım diye aradım biraz aslında.biraz dayanamadınm onsuzluğa askerde diye şimdi alttan almaya çalııyorum.ama beni daha aramadı konuşamadık ben elimden geleni yapayımda artık gerisi ona kalmış
valla. size tavsiyem hasta olun hasta olunca bi şeker oldu askerm bi pohpohlamalar :) Oh Oh .) o sinir ettiklerinin hepsinin acısini alıyorum :)) asıl acıyi 75 gun sonra alacam :)yok canım biz direkt alttan alıyoruz.. neyse ki son 75 gün
geçmiş olsun canım. acemilikte genelde hasta oluyorlar. Çünkü soğukta yağmurda güneşte hep dışarıdalar. Komutana da sinir oldum bu askerler size emanet yaaİnşallah çabucak iyileşir canım. Bu arada doğum günün kutlu olsun Canını çok sıkma Allahın izniyle atlatır.
iyi inat varmış nişanlında. Evet en azından dargın kalan taraf biz olmayalım :) Ararda halledersiniz inşallah.
Devlet dusunmuyor musun canım ? yoksa tabıı sen de haklısın 1 gun ızın kesınlıkle yetmez ..
inşallah canım.. yağmur altında bunlara spor yaptırmışlar orada şifayı kapmış sanırım :2:
ahhh canim canimdan can gidiyooo :,( tesekkur ederim :/ buruk aglamali bi dogm gnu
geçmiş olsun canım. acemilikte genelde hasta oluyorlar. Çünkü soğukta yağmurda güneşte hep dışarıdalar. Komutana da sinir oldum bu askerler size emanet yaaİnşallah çabucak iyileşir canım. Bu arada doğum günün kutlu olsun Canını çok sıkma Allahın izniyle atlatır.
iyi inat varmış nişanlında. Evet en azından dargın kalan taraf biz olmayalım :) Ararda halledersiniz inşallah.
okadar üzülme canım birazcık çeksinler askerde akılları başlarına gelsin iyileşir merek etme artık acımycam ben kocama çünkü beni hep sinir ediyo
niye.ceksin cnm bnmkinin akli badinda ztn yerindeydi canimm.hemen iyilessn :,(
dün uyuyodu canım gecede nöbeti 2deymiş aramamış bugünde izinliyim diye uyandırmak istememiş.telefonda sıcak konuştu.benide o gün eskiden bizim iş yerinde çalışan bir çocuk eklemişti onu söyledim.sil falan dedi bende ayıp olur dedim onun dediği gibi ohhh olsun
niye.ceksin cnm bnmkinin akli badinda ztn yerindeydi canimm.hemen iyilessn :,(
geçmiş olsun canım ya askerde bide çok pisler ya ellerini bile yıkamıyo bazı askerler oda enfeksiyona bağlı üşütmüştür ama aslında vücüda giren enfeksiyonlardan dolayı vücut ısısı düşüyor ve soğuk algınlığına yakalanıyoruz
canım birde dün gece nöbeti vardı beni aradı öyle felaket bir rüzgar vardı ki rüzgarın sesinden nişanlımın sesini duyamadım.. birde orada doğru düzgün yemek yemiyor kola , tost , bisküvi o şekilde geçiştiriyor.. vücut direnci sıfır
ha ozaman sen şanslı olanlardansın dicem ama henüz evli deilsin evlende burda yazışırızz :)
Doğru söylüyorsun canım seninki akıllı, benimki çeksin inş.
canım birde dün gece nöbeti vardı beni aradı öyle felaket bir rüzgar vardı ki rüzgarın sesinden nişanlımın sesini duyamadım.. birde orada doğru düzgün yemek yemiyor kola , tost , bisküvi o şekilde geçiştiriyor.. vücut direnci sıfır
o çocuğu tebrik ediyorum seni tam zamanında eklemiş
evliligi bu kadr kotu olarak gormeyın cnm cok mutlu huzurlu olan tanıdıgım var ozellıkla ablam maşallllllllahh... Bence sorunlarınızı aşsanız evlılıgıı dha ıyı tanımlarsın dıe dusunyrm
uzrammmm senınkıde ıyı olcaaaaaak konuştk senleee aramadımı daha:26:
Nerede askerlik yapıyordu bebeğim seninkisi ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?