352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

geçmiş olsun canım. acemilikte genelde hasta oluyorlar. Çünkü soğukta yağmurda güneşte hep dışarıdalar. Komutana da sinir oldum bu askerler size emanet yaaİnşallah çabucak iyileşir canım. Bu arada doğum günün kutlu olsun Canını çok sıkma Allahın izniyle atlatır.

telefonu kapadım diye aradım biraz aslında.biraz dayanamadınm onsuzluğa askerde diye şimdi alttan almaya çalııyorum.ama beni daha aramadı konuşamadık ben elimden geleni yapayımda artık gerisi ona kalmış
iyi inat varmış nişanlında. Evet en azından dargın kalan taraf biz olmayalım :) Ararda halledersiniz inşallah.

ahhh canim canimdan can gidiyooo :,( tesekkur ederim :/ buruk aglamali bi dogm gnu

Devlet dusunmuyor musun canım ? yoksa tabıı sen de haklısın 1 gun ızın kesınlıkle yetmez ..

ah canım dusunmem mı ama atanamadım hem ıs hem ders calısmak cok zor puanlarımızda yuksek esım gelınce ısı bıle bırakmayı dusunuyorum tamamen kpss ye odaklanmak ıstıyorum bakalım kısmet

inşallah canım.. yağmur altında bunlara spor yaptırmışlar orada şifayı kapmış sanırım :2:

geçmiş olsun canım ya askerde bide çok pisler ya ellerini bile yıkamıyo bazı askerler oda enfeksiyona bağlı üşütmüştür ama aslında vücüda giren enfeksiyonlardan dolayı vücut ısısı düşüyor ve soğuk algınlığına yakalanıyoruz

dün uyuyodu canım gecede nöbeti 2deymiş aramamış bugünde izinliyim diye uyandırmak istememiş.telefonda sıcak konuştu.benide o gün eskiden bizim iş yerinde çalışan bir çocuk eklemişti onu söyledim.sil falan dedi bende ayıp olur dedim onun dediği gibi ohhh olsun

okadar üzülme canım birazcık çeksinler askerde akılları başlarına gelsin iyileşir merek etme artık acımycam ben kocama çünkü beni hep sinir ediyo

niye.ceksin cnm bnmkinin akli badinda ztn yerindeydi canimm.hemen iyilessn :,(

o çocuğu tebrik ediyorum seni tam zamanında eklemiş

canım birde dün gece nöbeti vardı beni aradı öyle felaket bir rüzgar vardı ki rüzgarın sesinden nişanlımın sesini duyamadım.. birde orada doğru düzgün yemek yemiyor kola , tost , bisküvi o şekilde geçiştiriyor.. vücut direnci sıfır

Nerede askerlik yapıyordu bebeğim seninkisi ? :26:

ha ozaman sen şanslı olanlardansın dicem ama henüz evli deilsin evlende burda yazışırızz :)

Doğru söylüyorsun canım seninki akıllı, benimki çeksin inş.

evliligi bu kadr kotu olarak gormeyın cnm cok mutlu huzurlu olan tanıdıgım var ozellıkla ablam maşallllllllahh... Bence sorunlarınızı aşsanız evlılıgıı dha ıyı tanımlarsın dıe dusunyrm

uzrammmm senınkıde ıyı olcaaaaaak konuştk senleee aramadımı daha:26:

evet ya benimkide bişey yemiyo gerçekten diyorum ye diye ama bana ordan konuşma diyo iğrenç yapıyolar yemekleri dio

o çocuğu tebrik ediyorum seni tam zamanında eklemiş

aynen canım ya Allah işte benim ne hissettiğimi anlamış oldu nişanlım.sil diyor silmezsen bende çocuğu ekler 2 laf ederim dedi.normalde de kıskanç değildir nişanlım aslında.öyle bişey yapamazsın dedim ben yaptımmı iyi oldu ama aynı şeyi anlamış oldu.şimdi iyiyiz neyseki

canım benim birtek eşinle evlenmiyosunki hele eşin ailem ailem diye ölüyosa ama evet birçok insan benim yaşadıklarımı yaşaycak die bir kaide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…