352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

üzülme canim ya artık onlar da cok kötü oradan çıkamıyacaklar mis gibi hissediyor . ondan boyle biraz özlesin bak nasıl arıyor boşver elin kızı icin değmez de inada binmeseymis keşke

zaten uzatamiyosun ki oyle bi laf söylüyor kelimeler kfaytsz kavga mi Etsem alttan mi alsam diye kalıyorsun

kızlar ya nerdeyse askerlik biticek ama ben ne nişanlıma mektup yazdım nede hediye gönderdim neden böyle oldum bilmiyorum.aklıma birşeyde gelmiyor hediye falan için:44:siz sürprizler yaptınızmı

Canım ben bı kere parfum dus jelı sampuan vs alıp bı kutu yapmıstım kargoyla yolladım .. cok ıyı geldı demıstı erkek arkadasım .. baska ne yapılabılır kı aklıma gelmıyor ..

kızlar ben dayanamadım nişanlımı aradım ama uyuyormuş görüşemedim.şimdide pişman oldum keşke aramasaydım diye.niye küs kalamıyorum ya :18:

kızlar ben dayanamadım nişanlımı aradım ama uyuyormuş görüşemedim.şimdide pişman oldum keşke aramasaydım diye.niye küs kalamıyorum ya :18:
Bende öyle yapıyorum sonra kendime kızıyorum Aranızın bozuk olmasını asla istemem ama taviz verilecek bir konu değil bence üstte okudum da. Bize gelince kimseye güven, ayıp yok kendileri rahat oluyor. Ama başka biri için değmez aranızın bozuk olmasına. Hele bu durumda boşver iyi yapmışsın :)

Günaydın kızlar nasılsınız ? benim moralim çok bozuk dün benmkı arıyamadı kesn bsı oldu dedm ya gecen müze olayına yagmurda beklettıler ustlerını değiştirmelerıne ızın vermediiler hani.. Hasta olmuş ıyıce bnmkı dun gece ateşii cıkmıss revir haftasonu yokmuşş komutana soylemiş oralıı bıle olmamıs smdı zar zor konusabıldı oksurmekten hapşırmaktan !!!!! Revır olmadıgı ıcın ılac yazdıramıo ılacıı olan bırını yenıden bulmam lazım dedı ALLAH belalarını versin o boyle hastaykenn elım kolum baglı olması ne kadrr cok koyuyoo hıc bsı yapamamk ne kdr kotuu çaresizlkk ne zoor bugn benm dogum gunmş hıc bsyın tadı yook hele o boyleyken

telefonu kapadım diye aradım biraz aslında.biraz dayanamadınm onsuzluğa askerde diye şimdi alttan almaya çalııyorum.ama beni daha aramadı konuşamadık ben elimden geleni yapayımda artık gerisi ona kalmış

canım günaydın askerine de geçmiş olsun evet askerde iyileşmek daha zor benim nişanlımda acemi birliğinde hasta oldu revire bile gidemedi askerlerin ilaçlarından kullandı en sonunda dayanamadı dağıtım iznine geldi öyle iyileşti.birde orda 1 kişi hastaysa hemen hastalık bulaşıyor kalabalıkta.inşallah iyileşir biran önce.doğum gününde kutlu olsun canım

benmkıde yenıden bulmaya çalışıyoor şuanda bıle dışarda duruyorken nasıl ıyıleşirrr bılmıyorummm ... Allah yardımcıısı olsun elden hıc bsı gelmıo cok zoor ya sagol tatlımm

benmkıde yenıden bulmaya çalışıyoor şuanda bıle dışarda duruyorken nasıl ıyıleşirrr bılmıyorummm ... Allah yardımcıısı olsun elden hıc bsı gelmıo cok zoor ya sagol tatlımm

canım üzme kendini çok kötü olursa zaten götürürler hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…