- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
canım birde dün gece nöbeti vardı beni aradı öyle felaket bir rüzgar vardı ki rüzgarın sesinden nişanlımın sesini duyamadım.. birde orada doğru düzgün yemek yemiyor kola , tost , bisküvi o şekilde geçiştiriyor.. vücut direnci sıfır
canım benim birtek eşinle evlenmiyosunki hele eşin ailem ailem diye ölüyosa ama evet birçok insan benim yaşadıklarımı yaşaycak die bir kaide yok
dün uyuyodu canım gecede nöbeti 2deymiş aramamış bugünde izinliyim diye uyandırmak istememiş.telefonda sıcak konuştu.benide o gün eskiden bizim iş yerinde çalışan bir çocuk eklemişti onu söyledim.sil falan dedi bende ayıp olur dedim onun dediği gibi ohhh olsun
evliligi bu kadr kotu olarak gormeyın cnm cok mutlu huzurlu olan tanıdıgım var ozellıkla ablam maşallllllllahh... Bence sorunlarınızı aşsanız evlılıgıı dha ıyı tanımlarsın dıe dusunyrm
uzrammmm senınkıde ıyı olcaaaaaak konuştk senleee aramadımı daha:26:
evet ya benimkide bişey yemiyo gerçekten diyorum ye diye ama bana ordan konuşma diyo iğrenç yapıyolar yemekleri dio
istanbulda canımm
benim facem yok eşiminde yok gel açalım dedim tamam dedi ama acaba açmasakmıki
aynen canım ya Allah işte benim ne hissettiğimi anlamış oldu nişanlım.sil diyor silmezsen bende çocuğu ekler 2 laf ederim dedi.normalde de kıskanç değildir nişanlım aslında.öyle bişey yapamazsın dedim ben yaptımmı iyi oldu ama aynı şeyi anlamış oldu.şimdi iyiyiz neyseki
Aramadı bebeğim, deli olucam
canım yemekler çokmu kötüymüş.kalabalık mı nişanlının olduğu yer.
nişanlımla barışınca hayata döndüm.ay ne kötü ya küs olmak hemde böyle askerdeyken.ama oda aramama çok sevinmiş diyo senle barıştık hava bile güneş açtı.kızlar rejimler nasıl gidiyor
evet canım çok kötüymüş birde nişanlımda çok fazla yemek seçen bir tip.. yemeğin içinde soğanı gördüğü an bırakıyor.. ee öyle olunca epey zorlanıyor.. bulunduğu yer kalabalık değil yemekleri de askerler yapıyormuş..
Gözn aydın cnmm
yok canım ikinizde anlayışlı olursanız sorun olmaz
anladım canım benim nişanlım bazı yemekleri sevmez et çok sever genelde de et yemeği yatıkları için beğeniyor.yemek seçince zor tabi ya ama hergünde bisküvi ile falan insan dayanamazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?