352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım yemekler çokmu kötüymüş.kalabalık mı nişanlının olduğu yer.

canım benim birtek eşinle evlenmiyosunki hele eşin ailem ailem diye ölüyosa ama evet birçok insan benim yaşadıklarımı yaşaycak die bir kaide yok

tabıkıde zaten tek eşinle bı yuva kuruyorsun aılesıyle değil die dusuncede bırı varsa buyuk yanılgı ıcersındedir Allah feraha cıkarsın senı en kısa zamanda tatlımm

benim facem yok eşiminde yok gel açalım dedim tamam dedi ama acaba açmasakmıki

Aramadı bebeğim, deli olucam

aman canım hep iyi olun inşallahhh benim facemde erkek kuzenlerimi bile sildi tabi ben söylendim sınıf arkadaşlarım neyse de kuzenlerimi silemezsin dedim artık kuzenlerime laf etmiyor ama sınıf arkadaşlarımdan kimse yok

canım yemekler çokmu kötüymüş.kalabalık mı nişanlının olduğu yer.

evet canım çok kötüymüş birde nişanlımda çok fazla yemek seçen bir tip.. yemeğin içinde soğanı gördüğü an bırakıyor.. ee öyle olunca epey zorlanıyor.. bulunduğu yer kalabalık değil yemekleri de askerler yapıyormuş..

nişanlımla barışınca hayata döndüm.ay ne kötü ya küs olmak hemde böyle askerdeyken.ama oda aramama çok sevinmiş diyo senle barıştık hava bile güneş açtı.kızlar rejimler nasıl gidiyor

anladım canım benim nişanlım bazı yemekleri sevmez et çok sever genelde de et yemeği yatıkları için beğeniyor.yemek seçince zor tabi ya ama hergünde bisküvi ile falan insan dayanamazki

anladım canım benim nişanlım bazı yemekleri sevmez et çok sever genelde de et yemeği yatıkları için beğeniyor.yemek seçince zor tabi ya ama hergünde bisküvi ile falan insan dayanamazki

eti de sevmiyor ve genelde de et yemekleri çıkıyormuş.. pilav çıktığında pilav yiyor ve işte meyve falan geçiştiriyor ama ona rağmen zayıflamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…