352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Gunaydın kızlar...3 gündür uzak kaldım sizden nasılsınız?biz eşimleydik biliyorsunuz..güzel bir haftasonu geçırdık özlem giderdik ve her güzel şey gibi çabucak bitirdik...bugün biraz bocalayacağız sanki ana oğul umarım yarın kendimize gelmiş oluruz......

günaydın canım olsun gidip gördünüz ya ne mutlu size.zaten şafaklar azaldı size bi süre yeter şimdi.oğlun mutlu oldu mu babasını görünce.

günaydın canım olsun gidip gördünüz ya ne mutlu size.zaten şafaklar azaldı size bi süre yeter şimdi.oğlun mutlu oldu mu babasını görünce.

olmaz mı tatlım yaa tepesinden inmedi adamınbir görsen o kadar özlemişler ki birbirlerini onları izledikçe gözlerim doldu...bakalım biz dayanamayacağız herhalde bir izin daha kullanacagız ocakta eşim gelecek nasipse. şimdilik şafak 46...sen nasılsın?

iyiyim canım yarın nişanlım çarşıya çıkıyor bende izin aldım kameradanda olsa görebileceğim heyecanlıyım canım

kızlar hepinize merhaba, askerim benden tlf kartı ve kitap istedi bende aldım mektupta yazdım ve ptt ile gönderdim sizce eline ulaşır mı hiç gönderim yaptınız mı ptt ile?​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…