352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

inanamıyorum.. nişanlım gitmeden önce bu şarkıyı dinletti bana bak bizi anlatıyor dedi... yarenlere yazılmış bu şarkıı

ya kızlar benim kafam inanılmaz karıştı allah aşkına bilen biri varsa açıklasın
sülüs tarihi 6 kasım izmirden denizliye asker gitti nişanlım ve kısa dönem izin kullanmıcak nisanın kaçında bitiyor askerliği? hesap yapamadım bi türlüü

kızlar nerdesiniz bugünlerde pek kimsenin sesi çıkmıyor.şafak atarsa 81 memleketim yani sonunda plakalara geldim bende

Canım şimdi dinledim çok güzelmişş

kızlar meraba öncelikle hepinizin sevdiceklerinizi allah kavustursun :) sizlere sormak istediğim bir kaç şey var benden tecrübelisiniz sonuçta :) erkek arkadaşımın yemin törenine gitmek istiyorum ankara beytepede ailesinin geleceği belli değil mecbur izmirden tek gitcem beni alırlar mı ve onu orda nasıl bulabilirm yardım edin lütfen

herkesi alıyolarmış tatlım

alırlar canım yemin töreni bitince askerlerin yanına gidebiliyorsun orda birşekilde buluşursunuz.o günler geldi birden aklıma ben nişanlımın babasıyla gitmiştim.mutlaka git yemin törenine çok farklı bir duygu Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun canım

Anladım canım bilmediğim için biraz endişelendim hiç bilmediğim bir yer kaybolurum diyede biraz korkuyorum cok cabuk geçsin günlerimiz allah hepimize kavuştursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…