- 30 Ağustos 2013
- 960
- 1
- 38
çok güzel denk gelmişbak ne güzel karşılıklı birbirinizin aklındaymışsınız. Rabbim huzurunuzu daim etsin canım.
Amin canım hepimiz huzurlu oluruz inşallah.senin eşin bu hafta mı geliyordu
Gel Bu Gece Bana Gel Uyumadım Hiç, Döndüm Bütün Gece Sağa Sola
Gör Uykunda Beni Gör Rüyanda Sarıldım Sana Ve Kokladım Buram Buram Saçını Okşadım
Son Seferinde Bana Bıraktığın Resimlere Baka Baka Hep Ağladım
Sen Düşünme Beni Hiç, Önemli Olan Sadece Kavuşmamız, Ne Yapardım Ya Sen Olmasaydın
Hiç Bilmez Bu Şehir Hiç Anlamaz Bu Şehir
Hiç Görmedi Seni, Hiç Görmedi Bizi Birlikte
Çok Uzun Bir Zamanı Geride Bıraktık Ama Kimi Zaman Da Ayrıyız
Bu Kez Daha Da Uzun Sürecek, Ayrı Ayrı Geçen O Her Günü İlerde Her An Hatırlayacağız
Hiç Bilmez Bu Şehir, Hiç Anlamaz Bu Şehir
Hiç Görmedi Seni, Hiç Görmedi Bizi Birlikte ... Pinhani'nin şarkısı kızlar.. Sözleri tam bizler için yazılmış sanki
Gel Bu Gece Bana Gel Uyumadım Hiç, Döndüm Bütün Gece Sağa Sola
Gör Uykunda Beni Gör Rüyanda Sarıldım Sana Ve Kokladım Buram Buram Saçını Okşadım
Son Seferinde Bana Bıraktığın Resimlere Baka Baka Hep Ağladım
Sen Düşünme Beni Hiç, Önemli Olan Sadece Kavuşmamız, Ne Yapardım Ya Sen Olmasaydın
Hiç Bilmez Bu Şehir Hiç Anlamaz Bu Şehir
Hiç Görmedi Seni, Hiç Görmedi Bizi Birlikte
Çok Uzun Bir Zamanı Geride Bıraktık Ama Kimi Zaman Da Ayrıyız
Bu Kez Daha Da Uzun Sürecek, Ayrı Ayrı Geçen O Her Günü İlerde Her An Hatırlayacağız
Hiç Bilmez Bu Şehir, Hiç Anlamaz Bu Şehir
Hiç Görmedi Seni, Hiç Görmedi Bizi Birlikte ... Pinhani'nin şarkısı kızlar.. Sözleri tam bizler için yazılmış sanki
kızlar nerdesiniz bugünlerde pek kimsenin sesi çıkmıyor.şafak atarsa 81 memleketim yani sonunda plakalara geldim bende
son yarim saat..Hoşgeldin canmm. Şafak atsın diye bekliyorum ben
kızlar meraba öncelikle hepinizin sevdiceklerinizi allah kavustursun :) sizlere sormak istediğim bir kaç şey var benden tecrübelisiniz sonuçta :) erkek arkadaşımın yemin törenine gitmek istiyorum ankara beytepede ailesinin geleceği belli değil mecbur izmirden tek gitcem beni alırlar mı ve onu orda nasıl bulabilirm yardım edin lütfen
kızlar meraba öncelikle hepinizin sevdiceklerinizi allah kavustursun :) sizlere sormak istediğim bir kaç şey var benden tecrübelisiniz sonuçta :) erkek arkadaşımın yemin törenine gitmek istiyorum ankara beytepede ailesinin geleceği belli değil mecbur izmirden tek gitcem beni alırlar mı ve onu orda nasıl bulabilirm yardım edin lütfen
kiyamammm :$ gunaydnn cnmgünaydın kızlar iyi pazarlar kimseler yok yine birtek ben mi çalışıyorum:44:
alırlar canım yemin töreni bitince askerlerin yanına gidebiliyorsun orda birşekilde buluşursunuz.o günler geldi birden aklıma ben nişanlımın babasıyla gitmiştim.mutlaka git yemin törenine çok farklı bir duygu Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?