352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Ben de dagitim izninde gordum canim en son ama artik zor olmaya basladi(( Plakalara geldik ama zaman gecmiyor sanki daha Aralik Ocak vaar nasil gecicek zaman((

bende dağıtım izni aldı o zaman gördüm canım 2aydan fazla oldu.geçicek canım bi şekilde yarıdan fazlası geçti bundan sonrasıda kolay

canım ben burdayım ama bu aralar burası çok sessiz senin eşin ne zaman geliyor sende girmezsin o varken :44:
Evet canım kimseler yok olunca da ben rastlamıyorum galiba yarın yanımda olacak inşallah muhtemelen o öğlene kadar uyur canım bende o ara girerim

ben nişanlımla beraber harita karalıyorum çok komik dimi
ben kendim harita beyazlatıyorum. Pc nin masaüstünde gitgide beyazlıyor çok mutlu oluyorum

Günaydın canım sen neden sıkıldın senin şafak iç açıyor :)

nebıleyım canım kocamı ozledım yanımda olsun ıstıyorum ınsan bazen bosluga dusuyor ya bugun oyleyım benım safak ıc acıyor ama +12 gercegımız var canım bu arada sen nasıl oldun bayramdan once doktara gıdecegım dıyordun..

Gittim canım değerlerim çok iç açıcı değil bu sayfaya bile uğramaz oldum zor günler geçirdim yalnız başıma, eşim yanımda olsa bu kadar üzülmezdim. Doktor çok stresliyim diye erteledi eşim askerden gelince devam edicez yaşın küçük olduğu için sonda değilsin 3ayda da bu süre hemen bitmez dedi. İnan daha iyiydim öyle böyle geçiriyordum günlerimi ama bu olaylar çok moralimi bozdu şimdi daha iyi olmaya çalışıyorum inşallah biran önce biter askerlik de, ben bugünlerde hep boşluk da hissediyorum kendimi

Çok geçmiş olsun canım hayırdırr önemli bşy yoktur umarım??

Çok geçmiş olsun canım hayırdırr önemli bşy yoktur umarım??

Teşekkür ederim canım, biz daha 1,5 yıllık evliyiz daha hiç bebek düşünmemiştik ve ben eşim askere gittik den sonra yumurta rezervi azlığı olduğunu öğrendim ve çocukları çok severim ilk gittiğim doktor geç kalabilirsin eşin askerden dönünceye kadar dedi o kadar ağladım ki, şimdi başka doktora gidiyorum oda yaşım küçük olduğu için bu süre hemen bitmez dedi ben iyi olanı düşünmek istiyorum hayırlısı diyorum artık...

canım benım yaa.. sakın moral bozmak yok uzulmek yok eslerımızın gelmesıne az kaldı artık geldıkten sonra hersey daha guzel olacak bıraz daha sabır hayırlı haberlerını alacagız ıns

canım benım yaa.. sakın moral bozmak yok uzulmek yok eslerımızın gelmesıne az kaldı artık geldıkten sonra hersey daha guzel olacak bıraz daha sabır hayırlı haberlerını alacagız ıns

İnşallah canım biraz daha iyiyim şimdi umarım biran önce geçer bugünler ...

Canımm üzme kendini, daha iyi bir doktora gidersin sen bakma öyle dediğine bak diğer doktor farklı söylemiş. İyi düşün iyi olsun. Ayrıca çok az kaldı eşinin gelmesinee Sen yüreğini ferah tut burada bebişin gelmesine de gün sayıcazz dahaa

İnşallah canım teşekkür ederim. biran önce bitsin şu günler hepimiz çeşitli sıkıntılar yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…