Teşekkür ederim canım, biz daha 1,5 yıllık evliyiz daha hiç bebek düşünmemiştik ve ben eşim askere gittik den sonra yumurta rezervi azlığı olduğunu öğrendim ve çocukları çok severimilk gittiğim doktor geç kalabilirsin eşin askerden dönünceye kadar dedi o kadar ağladım ki, şimdi başka doktora gidiyorum oda yaşım küçük olduğu için bu süre hemen bitmez dedi ben iyi olanı düşünmek istiyorum hayırlısı diyorum artık...
kızlar artık özlem sınırım uçlara çıktı sizinde oyle mi
Aynen canım çok bunaldım artıkİyi yönlerini düşünmeye çalışıyorum Ocak a 40 gün kaldı mesela sonrası geçicek bir şekilde
Ocak i gorelimm artiikkk gunleri saymaktan yoruldum ben((
iyi akşamlar kızlar bugün nişanlımı 1 saat kadar gördüm internetten ama doyamadım.dahada kötü oldum sanki bitecekmi askerlik bende karamsarlaştım bugün iyice
40 gun sonra hazırlıklar baslıyor deseneaynen canım bende kendımı boyle motıve edıyorum
Evet canim 40 gun sonra heyecan baslayacak artik:))) hazirliklar baslayinca Ocak in nasil gectigini anlamicaz) ayyy o gunleri gorelim artik yaa
iyi akşamlar kızlar bugün nişanlımı 1 saat kadar gördüm internetten ama doyamadım.dahada kötü oldum sanki bitecekmi askerlik bende karamsarlaştım bugün iyice
ben bu 40 gün muhabbetini çok sevdim, şafağı 70 değil 40 olarak hesaplıcam bundan sonrakızlar gerçekten Ocak ay'ına 40 gün mü kaldı.. Kızlar valla bişey kalmamış aslında siz yazınca farkettim, eşim gideli neredeyse 100 gün geldi geçti, 40 gün nedir ki? Ama işte hasretlikten midir, gün saymaktan mıdır bize çok gibi geliyor demek ki...
Aynen oyle canim yoksa bsy kalmadi artik)) 40 gun nedir kiii:)))
167 günlerden 70 güne düştü şafağımız 40 gün nedir ki :)))) ilk gittiği gün daha dün giibi aklımda, dünya başıma yıkıldı sandım ama şimdi gelmesini umutla, heyecanla bekliyoruuuuuuum yehuuuu
Ooohhh oohhh :))) Bundan sonra hep boyle sevincli mutlu olalimm canim yaa.. Bu arada safak 69 olmak uzere canim 70 ler de bitti:)))
ne mutlu sana, ne güzel görmüşsün işte :) Ben de eşimin yanına gitmeyi düşünüyorum artık çünkü ben de çok özledim eşimi kızlar umarım çabuk geçer günler, artık düşünmemeye çalışıyorum ben o zaman daha hızlı geçiyor sanki.. sayfaya bile 3-4 günde bir bakıyorum neredeyse... bu arada erik geçmiş olsun sakın umutsuzluğa kapılıp kendini üzme... kızlar umarım zaman bizler için daha da çabuk geçer artık ben de sıkılmaya başladım ama umutsuzluğa kapılmıyorum kasım bitti bi tek aralık kaldı diyorum umarım çarçabuk geçer zaman :26:
Haklisin canim gorunce ben de cok kotu oluyorum. Gormemeye de dayanamiyrm ama(( bitecek canimm biraz daha sabredcz sadece. Bu gunleri gormek bile ne kadar uzak geliyrdu bize ama zaman geciyor.. Uzgun olmak moral bozmak yookk artik )
gunaydın hanımlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?