352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

canım hemen olumsuz şeyler getirme aklına daha iyi bir doktora git.. artık her şeyin tedavisi var çok şükür.. bunu atlatacaksın ve hayırlısıyla boy boy bebişlerin olacak inşallah..

iyi akşamlar kızlar bugün nişanlımı 1 saat kadar gördüm internetten ama doyamadım.dahada kötü oldum sanki bitecekmi askerlik bende karamsarlaştım bugün iyice

iyi akşamlar kızlar bugün nişanlımı 1 saat kadar gördüm internetten ama doyamadım.dahada kötü oldum sanki bitecekmi askerlik bende karamsarlaştım bugün iyice

ne mutlu sana, ne güzel görmüşsün işte :) Ben de eşimin yanına gitmeyi düşünüyorum artık çünkü ben de çok özledim eşimi kızlar umarım çabuk geçer günler, artık düşünmemeye çalışıyorum ben o zaman daha hızlı geçiyor sanki.. sayfaya bile 3-4 günde bir bakıyorum neredeyse... bu arada erik geçmiş olsun sakın umutsuzluğa kapılıp kendini üzme... kızlar umarım zaman bizler için daha da çabuk geçer artık ben de sıkılmaya başladım ama umutsuzluğa kapılmıyorum kasım bitti bi tek aralık kaldı diyorum umarım çarçabuk geçer zaman :26:

Evet canim 40 gun sonra heyecan baslayacak artik:))) hazirliklar baslayinca Ocak in nasil gectigini anlamicaz) ayyy o gunleri gorelim artik yaa

ben bu 40 gün muhabbetini çok sevdim, şafağı 70 değil 40 olarak hesaplıcam bundan sonra kızlar gerçekten Ocak ay'ına 40 gün mü kaldı.. Kızlar valla bişey kalmamış aslında siz yazınca farkettim, eşim gideli neredeyse 100 gün geldi geçti, 40 gün nedir ki? Ama işte hasretlikten midir, gün saymaktan mıdır bize çok gibi geliyor demek ki...

Haklisin canim gorunce ben de cok kotu oluyorum. Gormemeye de dayanamiyrm ama(( bitecek canimm biraz daha sabredcz sadece. Bu gunleri gormek bile ne kadar uzak geliyrdu bize ama zaman geciyor.. Uzgun olmak moral bozmak yookk artik)

Aynen oyle canim yoksa bsy kalmadi artik)) 40 gun nedir kiii:)))

Ooohhh oohhh :))) Bundan sonra hep boyle sevincli mutlu olalimm canim yaa.. Bu arada safak 69 olmak uzere canim 70 ler de bitti:)))

inşallah gidersin canım

Haklisin canim gorunce ben de cok kotu oluyorum. Gormemeye de dayanamiyrm ama(( bitecek canimm biraz daha sabredcz sadece. Bu gunleri gormek bile ne kadar uzak geliyrdu bize ama zaman geciyor.. Uzgun olmak moral bozmak yookk artik)

evet bitecek az kaldı yarıdan çoğu bitti bişekilde geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…